gosia_880 08.09.14, 10:08 Witam, chciałabym zrobić sobie sesję ciążową, czy któraś z Pań miała taką robioną w Ciechanowie i mogłaby mi kogoś konkretnie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Re: sesja ciążowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.14, 10:58 Dobrego fotografa stać na reklamę w prasie czy internecie…, takie infantylne podchody robi ktoś, kto ma niewiele do zaoferowania. Z ciekawości weszłam na stronę, niestety podczas ładowania wystygła mi kawa… Poza tym nudne te zdjęcia :( Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_880 Re: sesja ciążowa 08.09.14, 12:16 Mieszkam od dość niedawna w Ciechanowie a nie chciałabym jeździć gdzieś daleko na taką sesję... Problem w tym że w gazetach nie widziałam ogłoszeń fotografa który by robił takie sesje :( Stąd moje zapytanie... Chciałabym jakoś uwiecznić profesjonalnie ten okres, bo zdjęcia robione przez męża to nie jest szczyt moich marzeń ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: sesja ciążowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.14, 11:03 Bezapelacyjnie PhotoLightRoom, wpisz na FB tam są wszystkie potrzebne dane. Fotograf ma super sprzęt i doświadczenie zdobyte za granicami kraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sesja ciążowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.14, 12:41 Pani Gosiu, proszę podać kontakt, odezwę się , bo w pisaniu na forum nie gustuję. Pani pomysły jestem w stanie zrealizować w miejscu bliskim Pani w zaciszu i spokoju (fot. mobilny). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O. Re: sesja ciążowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.14, 11:50 Gosia_880 - twoje podchody na forum to nieuczciwa gra. Zaśmiecasz forum swoją ofertą Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_880 Re: sesja ciążowa 12.09.14, 11:59 O, jak do tej pory myślałam że forum jest do tego aby dyskutować lub uzyskać informacje na interesujący kogoś temat. A skoro Ty nie możesz mi w żaden sposób pomóc to po co tu piszesz i zaśmiecasz ten wątek? Kasiu dziękuję za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: sesja ciążowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.14, 12:23 Zakamuflowane (nieudolnie) ogłoszenie nadal jest ogłoszeniem. W odpowiedzi może pokazać się nazwa, link a to jest reklama. Miejsce reklamy jest w ogłoszeniach mazowieckich. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę frazę "fotografia artystyczna ciechanów" lub "fotografia dziecięca ciechanów" i masz wszystko czego szukasz. Do tego masz kilka laboratoriów i atelier. W każdym z nich możesz obejrzeć zdjęcia i zlecić sesję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja85 Re: sesja ciążowa IP: *.cnow.pl 12.09.14, 13:19 Co powiedza mi strony internetowe, chocby nawet byly mega wypasione, jesli fotograf nie potrafi pracowac z dziecmi lub - o zgrozo- prawidlowo ukladac noworodki do sesji. Do tego jest forum, aby dzielic sie opiniami. No, chyba, ze sie myle...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: sesja ciążowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.14, 13:41 I co? podzielił się ktoś opinią? Jakie układanie dziecka? Mają przewracać dzieckiem w brzuchu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: sesja ciążowa IP: 80.50.135.* 15.09.14, 11:56 Polecam zapytać wujka google, są w Ciechanowie osoby (dwie o których mi wiadomo) które potrafią wykonać takie zdjęcia i dziecku krzywdy nie zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś