pierwszy.obywatel 29.11.14, 17:48 Piszcie swoje uwagi tu forum.gazeta.pl/forum/w,654,155693861,155693861,CIechanow_moderator_urzednikiem_miejskim_.html może odżyje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be_jak_be Re: Forum zdechło 29.11.14, 18:18 Forum ożyje wystarczy, że wyniosą się z niego polityczne oszołomy zakładające 10 tematów o wyborach dziennie i powtarzający te same durnoty w każdym z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
projekt-365 Re: Forum zdechło 30.11.14, 19:02 be_jak_be napisał: > Forum ożyje wystarczy, że wyniosą się z niego polityczne oszołomy zakładające 1 > 0 tematów o wyborach dziennie i powtarzający te same durnoty w każdym z nich. Otóż to! Razem z nimi niech idą w diabły oszołomy i psychole piszący bzdury i ubliżający innym forumowiczom! Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 02.12.14, 14:17 Forum zdechło przez debilątka z platformy i ich przemysłem pogardy wedle zasady KTO NIE Z NAMI TEGO ZABIJEMY Odpowiedz Link Zgłoś
tadeus.krupa Re: Forum zdechło 02.12.14, 14:58 Ja mam kilka dobrych pomysłów jak uzdrowić forum. Przypomnijcie sobie jak było tu dawniej a jak jest obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 02.12.14, 15:09 Teraz Tadeuszu to zamiast posiedzeń rady miasta zasiadają i godzinami okupują sfrustrowani z depresją powyborczą pokonani platfusiątka. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeus.krupa Re: Forum zdechło 02.12.14, 17:30 Też odnoszę takie wrażenie i to chyba to jest jeden z głównych powodów zablokowanie niestałych nicków. Cóż jeżeli tak dalej pójdzie to ktoś założy forum dotyczące naszego miasta na innym portalu a z tego się wszyscy wyniosą. Najbardziej straci na tym gazeta bo ma pieniądze z każdego wyświetlenia forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wzorowy_obywatel Re: Forum zdechło 02.12.14, 18:08 A zasada "zielonych ludzików" to: Nie ma nikogo takiego kogo byśmy nie zdradzili w zamian za władzę". Już chyba zapomnieliście dzięki komu istniejecie w parlamencie. I to był błąd PO ale w przyszłych wyborach mam nadzieję, że go naprawią... Precz!! Odpowiedz Link Zgłoś
be_jak_be Re: Forum zdechło 02.12.14, 18:25 Póki co PO nie rozdaje miejsc w sejmie :). Naprawią jeśli sami dostaną taką szansę, ale na to się nie zanosi. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło przez be_jak_be 08.12.14, 13:11 fanatyk pelo Odpowiedz Link Zgłoś
01-ciech Re: Forum zdechło przez be_jak_be 09.12.14, 11:44 PO coraz bardziej dąży do cenzury we wszelkich środkach przekazu nad którymi udało im się zapanować. Te forum nie jest tego wyjątkiem. Niedługo, gdy kolejny cud nad urnami pozwoli na utrzymanie władzy tych samych ekip, cenzura doczeka się pewnie instytucjonalnego wsparcia. Już próbowano POwoływać komisje od "mowy nienawiści". Coraz bardziej rolę cenzora przejmuje RRiTv co widać podczas wykładni domysłów jej przewodniczącego dotyczących niezależnych stacji radiowych i telewizyjnych. Proces ten się nasila i tylko my sami możemy temu zapobiec. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło przez be_jak_be 15.12.14, 17:54 Przemysł pogardy w stosunku nie tylko PiS ale juz i PSL i takie to jest forum Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: 15.12.14, 19:58 > Przemysł pogardy w stosunku nie tylko PiS ale juz i PSL i takie to jest forum A to wszystko aby zrównoważyć pszmowy przemysł pogardy dla PO :D. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło przez be_jak_be 16.12.14, 18:08 Forum jak rubel zdechło przez wiadomo kogo. Awantrurnika pokroju Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeus.krupa Re: Forum zdechło przez be_jak_be 17.12.14, 11:54 Domyślam się że chodzi o naszego forumowego wąsacza. Pamiętam że to jemu najbardziej przeszkadzało forum w dawnej formie i jak mógł to pisał donosy na dawnych moderatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
b_jak_be Re: Forum zdechło przez be_jak_be 18.12.14, 20:11 Forum zdechło a miejski Putin twierdzi że to wasza wina nie moja i mojej polityki. Pięć wpisów to jak dostawa pięciu telewizorów Rubin do sklepu przed świętami. Dziwi mnie że ci w Warszawie tolerują takiego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeus.krupa Re: Forum zdechło przez be_jak_be 19.12.14, 21:41 Piątek i znowu tylko 5 wpisów. Mam nadzieję że ktoś w końcu przejrzy na oczy i przywróci dawne zasady na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Forum zdechło przez be_jak_be 19.12.14, 21:53 Nie bawi cie samosia forum na wyłączność z przemem ty 5 nicków i on 5? Trzeba było nie szaleć. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło przez be_jak_be 20.12.14, 18:47 Zawsze dziwi mnie jak idzie nagonka na kogoś z PiS ,PSL,PCKiSZ, kupców z Warszawskiej ... to moderatorowi mnie przeszkadza 20-30-50 nick tej samej osoby w pisaniu tego samego tekstu i powielaniu tych samych argumentów. Forum zdechło bo chwilowo moderator nie wie w którą stronę ma iść po wyborach . Szczekanie na PSL nie ma sensu bo chwila moment i sam zakończy karierę w rynsztoku z upublicznieniem swoich danych osobowych. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeus.krupa Re: Forum zdechło przez be_jak_be 20.12.14, 19:12 Czy forum nie powinno być przypadkiem apolityczne? Każdy powinien pisać co chce bez konieczności rejestracji nicku tak jak było kiedyś. 90% piszących tu osób miało w nosie politykę i pisali na inne tematy. Jednak komuś to przeszkadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Forum zdechło przez be_jak_be 20.12.14, 19:32 Przeszkadzało, przeszkadza i będzie przeszkadzać za równo administracji jak i normalnym użytkownikom robienie na forum magla politycznego z plotkami, pomówieniami, obelgami ... . Jeśli mod wytnie kiedy ktoś pisze "Krzyś", "Smarkacz", "POpaprańcy" .. to zaraz staje się poplecznikiem drugiej strony dla zakutych polityczną propagandą łbów. Ogarnąć nienawiść a będzie w miarę normalne forum. Całkiem normalne nie będzie, bo "da się - ale nie w Ciechanowie". Odpowiedz Link Zgłoś
b_jak_be Re: Forum zdechło przez be_jak_be 20.12.14, 20:00 To moderatorowe przeszkadza coś o czym pisze bo wcale nie odpisał pierwszemu a jedyne co potrafi to szczekac bez sensu. Forum nigdy nie będzie normalne i nie jest bo nie chodzi moderatorom o normalność Wcale nie chodzi o brzydkie słowa jak chce nam moderator wmówić. Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Forum zdechło przez be_jak_be 20.12.14, 20:17 Ja nie wiem co moderatorowi przeszkadza, ale myślę, że najbardziej to łamanie zasad i chamstwo :). Modom chodzi o porządek a normalność to już zadanie dla użytkowników. Tylko z tobą i pszemem na pokładzie, to chyba ani porządek ani normalność są niewykonalne :D. Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Forum zdechło przez be_jak_be 20.12.14, 20:40 Ja ze swojej strony w kwestii znormalizowania mam propozycję. 1 osoba - 1 nick. Przy 4 osobach i 12 nickach na forum nie trzeba być specjalistą, aby porównać z których nicków sączy się ten sam jad. Tylko dzieci nabiorą się na te "sztuczne tłumy", popieranie samego siebie z innego konta i tak dalej .. a dzieci tu nie wchodzą :D. 1 temat na "polityczny magiel" i kto jest zainteresowany, niech tam się magluje. Odpowiedz Link Zgłoś
cudowny.andrzej Re: Forum zdechło przez be_jak_be 20.12.14, 21:18 Czemu o pszemie można pisać ile się chce a wszystkie wpisy o beauty.andrzeju znikają? Czyżby równi i równiejsi? Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Forum zdechło przez be_jak_be 20.12.14, 21:32 Bo to tylko twoja obsesja? Bo forum dotyczy Ciechanowa a nie postaci fikcyjnych? Może spróbuj na forum RPG lub fantasy? Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło przez be_jak_be 20.12.14, 21:42 To przez takich jak cie_chan politykierow z ratusza forum zdechło.wystarczy poszukać wpisów tego osobnika i porównać kto tu zakładał jeden magiel na Króla Krzysia. Hipokryta z platformy? Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Forum zdechło przez be_jak_be 20.12.14, 22:00 pierwszy.obywatel napisała: > To przez takich jak cie_chan politykierow z ratusza forum zdechło. .. Mijasz się z prawdą 3 razy w jednym zdaniu. Ani z ratusza, ani politykier, ani nie uśmierciłem forum. > ...wystarczy poszukać wpisów tego osobnika i porównać kto tu zakładał jeden magiel na Króla Krz ysia. ... Poszukałem. Magiel na "Króla Krzysia" założyłeś ty. Proszę oto link. forum.gazeta.pl/forum/w,557,155924286,155924286,och_ach_na_Facebooku_nad_KK.html > ..Hipokryta z platformy? Nie. 4 kłamstwa i jedna chamska sugestia. To przez takie wpisy mod tnie a Warszawa blokuje możliwość pisania bez zalogowania i forum pada. Ale składaj dalej winę na innych :). Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło przez be_jak_be 03.01.15, 11:01 zdycha i jest cenzurowane Odpowiedz Link Zgłoś
androj5 Re: Forum zdechło przez be_jak_be 03.01.15, 12:19 Strasznie durne to forum się stało. Spadam stąd. Wolność to potrzebne paliwo, nic innego nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Forum zdechło przez be_jak_be 03.01.15, 15:45 androj5 napisał(a): > Strasznie durne to forum się stało. Spadam stąd. Wolność to potrzebne paliwo, n > ic innego nie pomoże. Nareszcie! Cieszymy się że uszanowałeś nasze prawo do wolności od obcowania z ludźmi .. bardzo delikatnie mówiąc zakręconymi. Jeśli myślisz że "krzysiowanie" prezydentowi to wolność, jesteś w błędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel [...] 03.01.15, 16:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Forum zdechło przez be_jak_be 03.01.15, 18:09 > androj5 napisał(a): > > Strasznie durne to forum się stało. Spadam stąd. Wolność to potrze > bne paliwo, nic innego nie pomoże. Jako że od 3 tygodni 40% wpisów jest twoją robotą to w 40% twoja zasługa. Spróbuj napisać coś bez obelg. Odpowiedz Link Zgłoś
23d Re: Forum zdechło 26.04.15, 19:26 Ty mądralo prędzej zdechniesz jak to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 04.01.15, 19:17 wolność słowa ma granice czyżby krul kszyś 1 cenzuruje forum jak swojego facebooka? forum.gazeta.pl/forum/w,396,155924286,155924286.html?f=396&w=155924286&a=155924286&wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 18.01.15, 12:01 forum.gazeta.pl/forum/w,654,155693861,155693861,CIechanow_moderator_urzednikiem_miejskim_.html forum zdycha moderator sam pisze chyba ze sobą i tworzy kolejne niki. Marrancie zlituj się nad tym forum Referendum o odwołanie może dać władzę PiS w 100% (6) elektryczny_elektryk 18.01.15, 11:50 Kiedy referendum w sprawie prezydenta ? (19) elektryczny_elektryk Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Forum zdechło 18.01.15, 17:15 pierwszy.obywatel napisała: > forum zdycha moderator sam pisze chyba ze sobą i tworzy kolejne niki. Musiał by być tobą żeby bić pianę na 5 nicków. Skoro jak twierdzicie prezydent moderuje forum to zapewne sam na siebie kręci bicz :D. b_jak_be napisała: > Dlaczego moderator pozwala na bicie piany na forum jak w tym wpisie? > Panie Radny czemu Pana Siostra pracuje u Prezydent (1) Bo bicie piany nie jest zakazane. Poza tym to jedyna racja bytu tego forum odkąd pszem z samosią każdy na 5 nickach tworzą 90% wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 18.01.15, 18:11 Zdechlaki po platformie jeszcze tu wierzgaja ale po kolejnych wyborach zamilkna na dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Forum zdechło 18.01.15, 18:24 "Nie strasz, nie strasz bo się ... ." Jeśli chcesz porządku i kultury na forum - zacznij od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 19.01.15, 15:37 krul kszysio 1 to nie obelga byś mnie kasował i nie kłam ze zakładam nowe wątki i pisze pod wieloma nickami. łżesz jak bura suka na publicznym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Forum zdechło 19.01.15, 17:30 pierwszy.obywatel napisała: ... > łżesz jak bura suka na publicznym forum. To się fachowo projekcja nazywa :). Cieszę się że chociaż ty "krulu trolóf" jesteś wzorem prawdomówności, ogłady a języka miłości zwłaszcza :). Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 25.01.15, 20:45 Zdechło odkąd politruk ciechan nim moderuje Czuję się dowartosciowany kasowaniem po raz dziesiąty tego wpisu. Bardzo dobry pomysł krula kszysia 1 ten kalendarz. Jestem za i ochy,achy należą się za takie posunięcie Czekam na spotkania i wyjazdy służące pozyskaniu nowych miejsc pracy i oby to nie były raz tylko biedronki,lidle,tesca. Uprasza się moderatora by mi tego nie kasowal kolejny raz tego postu bo poskarze się Marrantowi z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
cie-chan Zdechło przez ciebie pajacu. 25.01.15, 23:45 Pajac, który nazwał siebie pierwszym obywatelem roni łzy, że forum zdechło. Sobie to zawdzięczasz pajacu. Hejtujesz tu od lat pod różnymi nickami. Dziwię się, że admin cię toleruje i że nikt jeszcze nie założył ci sprawy. Może dlatego, że mają cię frustracie w głębokim poważaniu. Może maja rację, że gówna się nie tyka. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel [...] 26.01.15, 11:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 08.02.15, 10:26 Kasowanie wpisów nawet tychy nielicznych trwa w najlepsze nadal. Portal 06-400.pl znalazł sobie nowe zajęcie z braku poklasku w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
06-400.pl Re: Forum zdechło 08.02.15, 11:37 Proszę o nie mieszanie portalu 06-400.pl w projekcje swoich chorych wizji Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 08.02.15, 18:21 Udowodnialem wam maczanie łap w to forum to byłem kasowany wyjątkowo nagle. Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Forum zdechło 08.02.15, 19:14 @pierwszy.obywatel vel tadeus.krupa vel ania_z_farskiej_gory vel 01-ciech i cały ten tłum który stworzyłeś. Możesz nadal myśleć, że twoje urojone wizje są realną prawdą. Możesz klepać sam siebie po plecach z innych kont. Możesz też promować wymyślone przez ciebie przezwisko na Prezydenta Krzysztofa Kosińskiego. Tylko po co? Chcesz być bohaterem opozycji? Nawet w opozycji można działać mądrze, konstruktywnie. Sypiąc wyzwiskami stajesz w jednym tłumie z rzucających kamieniami w policję. Sprawdzaj czasem czy jedynymi osobami które cie popierają nie są twoje alter ego, bo jedynymi które to interesuje są na pewno. I uważaj bo w lodówce też może siedzieć moderator, sypać psychotropy do mleka :D. Odpowiedz Link Zgłoś
01-ciech Re: Forum zdechło 10.02.15, 12:15 Bardzo przepraszam: 01-ciech jest moim oryginalnym nickiem, który przyjąłem gdy w ferworze walki wyborczej miałem "blokowany" dostęp jako ciech01. W zamieszczanych wpisach reprezentuję tylko i wyłącznie swoje zdanie i jeśli chcesz podjąć dyskusję to proszę bardzo - podejmę wyzwanie. Często byłem zdecydowanym przeciwnikiem zarówno Pierwszego Obywatela jak i Ani z Zielonego Wzgórza i nie ukrywałem tego w swoich postach. Nie godzę się jednak na notoryczne kasowanie postów (czego również byłem częstą ofiarą) Pierwszego Obywatela i innych użytkowników forum. W sposób znaczący obniża to poziom dyskusji i odcina dużą część obywateli od możliwości wyrażania swoich opinii. Jeśli tęsknisz za cenzurą to zacznij pisać na białoruskich lub rosyjskich forach a nam pozwól wyrażać tu swoje, nieraz bardzo kontrowersyjne, opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 13.02.15, 17:46 Przy obecnym prezydencie miasta to forum zdechło, a miało byc bez układów www.facebook.com/wybory.europejskie.2014/photos/pcb.349726498540519/349723161874186/?type=1&theater Miały byc prawdziwe zmiany no i je mamy na forum by zdechło www.facebook.com/wybory.europejskie.2014/photos/a.240760006103836.1073741830.240697266110110/351928344987001/?type=1&theater Odpowiedz Link Zgłoś
ciechanowiak14 Re: Forum zdechło 13.02.15, 20:20 Przem, przecież głosowałeś na niego. Do kogo zatem pretensja? Widziały gały, co brały. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel [...] 16.02.15, 19:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 18.02.15, 07:14 Trza było głosować by mieszkańcy dowiedzieli się ze PO i PSL to to samo gó... gdy rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel [...] 14.02.15, 13:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
01-ciech Re: Forum zdechło 20.02.15, 14:25 Przecież nawet ten wątek świadczy, że forum nadal jest jednym ze sposobów wymiany poglądów i komunikacji mieszkańców Ciechanowa. A że niewielu w nim uczestniczy - cóż, trzeba się pogodzić z faktem "wycofania" się większości obywateli z dyskursu politycznego - wystarczy przeanalizować choćby frekwencję wyborczą ... Widzę jednak, że niektórzy poszukują pomocy w rozwiązywaniu swoich problemów i zakładając odpowiednie wątki ją otrzymują. Małe miasto - mała aktywność jego mieszkańców ... Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 28.02.15, 22:34 moderator ma w tym udział ,by siać nienawiść [...] skasujcie Odpowiedz iso_1 27.02.15, 22:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Re: Pętla imienia Kaczyńskiego ... skasujcie Odpowiedz iso_1 28.02.15, 09:05 ale którego Kaczyńskiego ? "borubala" vel "spieprzaj dziadu" czy tez może "świrosława polskęzbawa" ? Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Forum zdechło 01.03.15, 00:11 Podwójne standardy? Sam możesz obrażać, przezywać a jak na twoich pryncypałów użyje się inwektyw to "głupek moderator" ratuj? Pierwszy z brzegu przykład. pierwszy.obywatel napisała: > a głupek moderator nadal nawija jak najety ... Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 01.03.15, 20:10 forum.gazeta.pl/forum/w,654,155693861,155693861.html?v=2&f=654&w=155693861&a=155693861&wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
01-ciech Re: Forum zdechło 02.03.15, 18:46 Czyli jak to zawsze wśród Polaków - dwóch, a trzy zdania - jednego, drugiego i wspólne ... Rozmawiajmy i nie kasujmy niektórych niezbyt grzecznych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel komu ten watek przezkadzał ? 03.03.15, 22:34 bchody dnia żołnierzy wyklętych w Ciechanowie tadeus.krupa 02.03.15, 11:56 Odpowiedz Co sądzicie o wczorajszych obchodach dnia żołnierzy wyklętych w naszym mieście? Tu macie kilka zdjęć z obchodów: www.facebook.com/pages/Legijny-Ciechan%C3%B3w/349428445067461 www.facebook.com/narodowy.ciechanow Moim zdaniem dobrze się dzieje w naszym kraju szczególnie wśród młodych ludzi bo pomimo narzucanego przez medialną propagandę lewactwa, gejostwa, feminizmu, kosmopolityzmu, antyklerykalizmu itp zarazy ze zgniłego zachodu coraz więcej młodych ludzi ma poglądy patriotyczne. To bardzo dobrze rokuje na przyszłość :) Re: Obchody dnia żołnierzy wyklętych w Ciechanowi tadeus.krupa 02.03.15, 12:02 Odpowiedz www.facebook.com/tygodnikilustrowanypl Tu jeszcze większa porcja zdjęć. Re: Obchody dnia żołnierzy wyklętych w Ciechanowi pierwszy.obywatel 02.03.15, 14:57 Odpowiedz Cieszy mnie, że krul kszysio 1 jest pierwszym prezydentem tego komuszego miasta który tam był obecny. Jeśli sie myle proszę o linki , ze było inaczej. Cieszy mnie ,że ziarno które kiedys nieliczna grupka tam w tym miejscu zasiała tak ładnie rozkwita Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: komu ten watek przezkadzał ? 03.03.15, 23:49 Temu kto tam trolował? Masz najlepszą wiedzę co zrobić żeby wpis lub temat został pogrążony i skrzętnie z tej wiedzy korzystasz. Odpowiedz Link Zgłoś
01-ciech Re: komu ten watek przezkadzał ? 05.03.15, 08:22 Mam nieco (delikatnie ujmując) odmienne zdanie na naszą rzeczywistość niż "pierwszy.obywatel", ale jeszcze raz apeluję o zaprzestanie kasowania jego postów!!! Nadmiar dyskusji jeszcze nikomu nie zaszkodził (chyba, że naprzeciwko siedział "dyskutant" z ruskim naganem w dłoni ...) Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: komu ten watek przezkadzał ? 05.03.15, 14:27 Ruskim naganem w dłoni pierwszego są wyzwiska. Gdyby mu chodziło o dyskusję to by go schował. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel [...] 05.03.15, 17:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
01-ciech Re: komu ten watek przezkadzał ? 05.03.15, 18:03 Nie porównuj wyzwisk do użycia naganu (symbolicznego narzędzia zbrodni enkawudzistów - właściwie to: nagant) - jeśli nie potrafisz zauważyć różnicy to polecam liczne, aczkolwiek niezbyt znane i propagowane opracowania historyczne na temat postępowania z Polakami na terenach wschodnich (od pierwszego rozbioru) i zachodnich (szczególnie po czwartym rozbiorze). Trochę szacunku dla naszych mordowanych przodków i poważania dla myślących inaczej! Mimo moich wielu sporów z "pierwszym. obywatelem" nie zgodzę się na sekowanie jego wypowiedzi. Dyskutujmy i podawajmy nasze, nieraz bardzo odmienne, stanowiska - po to wydaje się być powołane forum - wbrew zapędom cenzorskim jego moderatora. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: komu ten watek przezkadzał ? 08.03.15, 10:35 Od kiedy krul kszysio pierwszy jest wyzwiskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
01-ciech Re: komu ten watek przezkadzał ? 08.03.15, 10:55 "Od kiedy krul krzysio pierwszy jest wyzwiskiem?" Wydaje się, że od momentu jego użycia. Określenie te spełnia definicję "wyzwisko ?słowo obraźliwe, poniżające kogoś?". Istotne są tu intencje używającego określonego wyrażenia. Sądząc po kontekście używania sformułowania "krul krzysio pierwszy" taka intencja przyświecała "wynalazcy" tego określenia. No, chyba, że prawdziwa jest moja teoria o ukrytych, podświadomych (rodem z teorii Freuda, Lacana, Kleina i innych psychoanalityków) pokładach szacunku (wyrażanych niezbyt gramatycznie - ale czegóż oczekiwać po "poddanych" obecnego prezydenta) wobec tego niewątpliwie młodego, inteligentnego, pracowitego, błyskotliwego i nie da się ukryć - przystojnego - Pana Prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
01-ciech Re: komu ten watek przezkadzał ? 15.03.15, 08:09 Bym Ci "P.O." (z szacunku dla Twoich przekonań) odpowiedział, ale dzięki usilnym staraniom moderatora nie wiem na co? "Ubierz" swoją wypowiedź w cywilizowane szaty i podyskutujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: komu ten watek przezkadzał ? 19.03.15, 09:59 Forum zdechło za sprawą cie-chana a moje wypowiedzi to nie tylko niecywilizowane słowa których inni tez używaja do woli jak niejaki np.androj5,chociaż po wczarajszych tekstach i on złagodniał co doceniam i pozdrawiam androja5. Forum przed wyborami i wcześniej słuzyło do promocji ciemniaków z ciechanowskiej platformy i atakowania opozycji. Zawsze mozesz napisac na pierwszy.obywatel@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iso_1 Re: komu ten watek przezkadzał ? 19.03.15, 15:54 forum "zdechło" po wyborach przed wyborami było bardzo "aktywne" Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: komu ten watek przezkadzał ? 19.03.15, 16:13 Forum zdechło bo nie dało się o niczym porozmawiać bez wtrącania polityki, wyborów, osczerstw .. . Przemuś pod wszyskimi swoimi nickami się solidnie do tego dołożył a teraz udaje niewiniątko i odwraca ogona kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: komu ten watek przezkadzał ? 19.03.15, 17:54 Pani Marrantowa twierdzi że nie jesteś moderatorem, to dlaczego kłamie tak jak ty w każdym zdaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: komu ten watek przezkadzał ? 19.03.15, 19:00 Napisz to po ludzku bo w takiej wersji to nie wiadomo kto kłamie czy ja czy ty czy Administratorka. "Ja kłamię" pisze się tak - "ja kłamię" przez "ę" na końcu :). Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: komu ten watek przezkadzał ? 19.03.15, 19:04 Ten wpis swiadczy o twojej bezdennej głupocie i może o to chodzi by ktos taki był moderatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: komu ten watek przezkadzał ? 19.03.15, 19:27 Gdyby o to chodziło nie miałbym szans z tobą :D. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel [...] 14.03.15, 21:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel [...] 20.04.15, 16:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
androj5 [...] 20.04.15, 17:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
androj5 Re: Precz z cenzurą! 23.04.15, 15:48 Kiedy moderowanie kojarzy sie z Mysią , jest naprawdę zle. Odpowiedz Link Zgłoś
androj5 Re: Precz z cenzurą! 06.05.15, 11:12 To co dzieje się ostatnio na tym forum przekracza wszelkie granice. Należę do ludzi którzy pamiętają czasy głębokiej komuny i jej interwencje, z przykrością stwierdzam że w tym gorącym czasie wyborczym reakcje co niektórych są blizniaczo podobne do tych z tamtych paskudnych lat. Odrażające. Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Precz z cenzurą! 06.05.15, 19:40 Nie pamiętam ale chyba nieznających zasad i niestosujących się do nich zamykano i torturowano? Tych którym się coś nie podobało też? Dziś się tylko kasuje wykwity ich (braku) .. subordynacji. Zadaj sobie odrobinę trudu i przeczytaj zasady. Trzeba mocno mentalnie tkwić w komunie żeby narzucać swoje zasady właścicielowi prywatnego portalu. Skoro pamiętasz komunę, to chyba jesteś wystarczająco dorosły, aby wiedzieć co zrobić, kiedy ci się gdzieś nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
androj5 Re: Precz z cenzurą! 06.05.15, 19:49 Portal jest publiczny, a ja nie prosiłem nikogo o radę. Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Trolle precz z forum i będzie dobre. 06.05.15, 20:08 Ja nie prosiłem o mocno wypaczone niewiedzą lub błędnym mniemaniem oceny. Publiczne - sam zauważyłeś - w dodatku dyskusyjne więc jedni mogą się żalić, uprawiać sztukę płaczu dla sztuki, bić głową w mur, a inni mogą im radzić żeby się nie umartwiali bezproduktywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Trolle precz z forum i będzie dobre. 06.05.15, 21:21 a kim jest troll cie-chan? czlowiek portalu 06-400pl? Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Trolle precz z forum i będzie dobre. 06.05.15, 21:34 Strzelaj dalej. I nazywaj normalnych użytkowników trollami. Może jakimś cudem uda ci się ukryć, że ty nim jesteś. Tuzin nicków zobowiązuje, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
androj5 Re: Trolle precz z forum i będzie dobre. 06.05.15, 22:52 Bujaj się ze swoimi radami a tym bardziej ocenami, nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji. Nie oczekuję odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Trolle precz z forum i będzie dobre. 06.05.15, 23:43 Publiczne - pamiętasz? Pisząc na publicznym forum nie przebierasz w partnerach do dyskusji. Możesz jedynie z niej zrezygnować jeśli "nie pasi". Wolność słowa po twojemu to "mi wolno wszystko innym nic"? I popracuj jeszcze nad udawaniem gbura, bo nie jesteś autentyczny :D. Odpowiedz Link Zgłoś
androj5 Re: Trolle precz z forum i będzie dobre. 07.05.15, 10:11 Nie zapomniałeś wody spuścić? Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Trolle precz z forum i będzie dobre. 07.05.15, 21:22 Zapomniałem i teraz paskudy się rozchodzą :D. Odpowiedz Link Zgłoś
23d Re: Trolle precz z forum i będzie dobre. 09.05.15, 18:50 Ten portal sięga dna Odpowiedz Link Zgłoś
iso_1 Re: Forum zdechło 09.05.15, 20:49 portal niekoniecznie forum zdechło bo pisali na nim i piszą głównie idioci intelektualni normalni ludzie po prostu stąd uciekli Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 09.05.15, 22:32 Skoro radni mogą trollowac w realu wraz z dziennikarami lokalnych pism to dlaczego forum ma byc inne ? Taki Krzysio Kowalski np.w ostatnim Pulsie niezle pomanipulował w sprawie deptaka ? A jakis mieszkaniec warszawskiej to dopiero mondrala z tego samego Pulsa. Proponuje referendum czy mieszkańcy chca by posadzic im drzewa na srodku ulicy i jestem gotowy przewidziec wynik 99% bedzie na tak i przypominam chodzi o mieszkańców nie kupców. Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Forum zdechło 09.05.15, 23:02 iso_1 napisał: ... > forum zdechło bo pisali na nim i piszą głównie idioci intelektualni ... Samo sedno! demotywatory.pl/4399972/W-Internecie-mozesz-byc-kimkolwiek-tylko-zechcesz Odpowiedz Link Zgłoś
01-ciech Re: Forum zdechło 11.05.15, 16:06 Przyjmuję samokrytykę i samoocenę iso-1 z pewnym zażenowaniem - mógł przecież udać się do jakiejś specjalistycznej poradni, a nie tak publicznie ... Dobrze, że pozostali użytkownicy nie mają tak rażąco zaniżonej samooceny. (Ps.: ciekawe w jakim zakresie "spełnia" on tę wysoką normę której symbolem się posługuje? Boję się, że jak wynika z jego oceny swojego intelektu, nie wie co to ISO?) Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 14.05.15, 09:59 Złozyłem kolejna skarge na cie-chana Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? pierwszy.obywatel 14.05.15, 09:57 Odpowiedz Kochana Pani Marrant oto tematy zakazane w Ciechanowie czy w całej Polsce na forach gazety.pl? tematy te tylko nie pasuja moderatorowi cie -chanowi i tylko jemu. forum.gazeta.pl/forum/w,396,157580320,157580320,Jak_zaglosuje_w_II_turze_wyborow_.html forum.gazeta.pl/forum/w,396,157585872,157585872,Obiektywne_wiadomosci.html forum.gazeta.pl/forum/w,396,157585606,157585606,Jak_nazywac_zwolennkow_okraglego_mebla_.html Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Forum zdechło 14.05.15, 20:54 Doniosłeś sam na siebie, że nie stosujesz się do tematyki forum? To powodzenia :D. Odpowiedz Link Zgłoś
01-ciech Re: Forum zdechło 15.05.15, 15:47 Jaszcze forum nie zginęło, puki my piszemy ... Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 27.05.15, 12:04 Forum zdechło bo jeden Führer ma puk puk coś z głową i chce zbawić świat swoim moderowaniem. Nasze pisanie jest nonstop kasowane o czym 01-ciech też wie a udaje, że deszcz pada a to moderator pluje. Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Forum zdechło 27.05.15, 13:11 Człowieku że tak na wyrost powiem forum jest lokalne, ciechanowskie! Jeśli chcesz snuć swoje polityczne dywagacej o wyborach prezydenckich, to je snuj ale na innym forum. Forum rzeczywiście zdechło bo kilka dni temu ktoś przed ratuszem kopał dziennikarza, pisze o tym wykop a na lokalnym forum nikt nawet o tym nie napomknął tylko ciągle Komorowski, Duda i wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 28.05.15, 10:10 Może ten bity dziennikarz to taki forumowicz jak iso lub bjuty ? Oczywiście wcześniej o tym wiedziałem ale dzieki takiemu moderatorowi nie wiadomo jak mu czapka stanie i co skasuje za chwilę a co zostawi. Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Forum zdechło 29.05.15, 15:13 Prawda jest prosta i wszystkim znana. Mocno się starasz pisać tak żeby kasowli i dzięki temu mieć powody do beczenia. Jeśli wydaje ci się, że jesteś dzięki temu beczniu wielkim antysystemowym bohaterem, to ci się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel [...] 29.05.15, 20:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iso_1 Re: Forum zdechło 12.08.15, 19:29 cie_chan napisał(a): > Samo sedno! > Nie wiem jak dla CIebie ale dla mnie szczytem idiotyzmu jest zakładanie wątku i pisanie samemu do siebie. Tu już nawet psychiatra nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 17.08.15, 14:19 Re: badanie postaw prosba o udzial skasujcie Odpowiedz iso_1 15.08.15, 18:49 Jeśli mogę Ci coś doradzić to zmień forum. Na forum wsi ciechanowskiej znajdziesz głównie idiotów Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Forum zdechło 17.08.15, 21:55 I co w związku z tym? Robisz wiochę to jest wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 21.08.15, 10:15 Oto próbka umysłu jaki posiada nasz Ukochany Przywódca Moderator Re: Nowe ulice i ronda na pętli miejskiej otrzyma skasujcie Odpowiedz cie_chan 21.08.15, 00:16 Dla mnie Pankracy (ten od "Piątku z Pankracym" nie ten od wieszcza) jest zasłużony. Miś uszatek też bawił i utulał do snu wiele pokoleń dzieci. Jest nam znacznie bliższy niż jacyś faceci co byli pracoholikami lub mieli wredne żony i w związku z tym wykazali się ponadprzeciętnie w pracy i służbie. Który z nich robił więcej niż to za co mu płacono? To które ronda Jeżyka "yahooo" i Uszatka? Rumcajsa, Hanki też proszę i Cypiska a las .. Řáholci (Rzacholecki) Odpowiedz Link Zgłoś
iso_1 Re: Forum zdechło 21.08.15, 11:09 pierwszy.obywatel napisała: > Oto próbka umysłu jaki posiada nasz Ukochany Przywódca Moderator > on przynajmniej ma jakikolwiek umysł Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel [...] 28.05.15, 21:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel [...] 29.05.15, 21:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel [...] 29.05.15, 21:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 30.06.15, 09:14 forum.gazeta.pl/forum/w,654,155693861,155693861.html?f=654&w=155693861&a=155693861&wv.x=1 Odpowiedz Link Zgłoś
01-ciech Re: Forum zdechło 30.06.15, 11:22 01-ciech doskonale wie o destrukcyjnej roli cenzora na tym forum. Niestety moja znajomość "internetu" nie pozwala mi na bardziej skuteczne przeciwdziałanie tym niecnym praktykom. Osobiście uważam, że dochodzić swoich praw osoby poszkodowane powinny przed naszymi sądami (choć tu mam pewien dysonans - nie ufam im). Otwarte forum powinno dopuszczać do wyrażania opinii niezgodnych lub niewygodnych dla jego założycieli. Jeśli chcą słuchać tylko wygodnych dla siebie opinii powinni założyć forum zamknięte, na którym będą się epatowali tylko wypowiedziami zgodnymi z ich "linią programową". Chciałbym móc podyskutować ze swoimi przeciwnikami a dzięki działalności "cenzora" nie wiem nawet co Oni piszą. To skandal w demokratycznym i gwarantującym swobody głoszenia poglądów kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 16.07.15, 21:13 na forum o moderacji napisałem dwie skargi na moderatora który pochwala wpisy iso_1 Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Forum zdechło 16.07.15, 21:34 Napisz 10 jak ci się od tego lepiej robi skarżypyto :D. Wpisy iso_1 są dokładnie na tym samym poziomie co twoje. Jak na PO jedziesz to jest super a jak ci na PiS jadą to jest niedopuszczalne nie? Czekaj bo zapomniałem .. to się chyba hipokryzja nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel [...] 21.07.15, 19:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iso_1 [...] 21.07.15, 20:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 21.07.15, 21:48 Re: Emil Rau w Ciechanowie iso_1 16.07.15, 19:38 mam nadzieję że niebawem pojawi się na ciechanowskiej wsi łowca debili pokroju "pierwszy.obywatel", "androj" i "01-ciech" Odpowiedz Link Zgłoś
iso_1 Re: Forum zdechło 22.07.15, 20:24 mam nadzieję że niebawem pojawi się na ciechanowskiej wsi łowca debili pokroju "pierwszy.obywatel", "androj" i "01-ciech" Odpowiedz Link Zgłoś
01-ciech Re: Forum zdechło 28.07.15, 19:12 Cóż za rzeczowy i inteligentny wkład w dyskusję - gratuluję Ci moja droga "isio"! Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 11.08.15, 08:25 Amerykańskie i polskie wojsko w Ciechanowie iso_1 06.08.15, 23:05 Odpowiedz ciechanowinaczej.pl/aktualnosci/amerykanskie-sily-zbrojne-w-ciechanowskich-koszarach-mon-potwierdza/ Nie wiem tylko jak PiSdzielscy idioci przeżyją fakt, że doprowadził do tego rząd Kopacz i PO Nie wiem tylko jak PiSdzielscy idioci przeżyją fakt, że doprowadził do tego rząd Kopacz i PO Nie wiem tylko jak PiSdzielscy idioci przeżyją fakt, że doprowadził do tego rząd Kopacz i PO Nie wiem tylko jak PiSdzielscy idioci przeżyją fakt, że doprowadził do tego rząd Kopacz i PO Nie wiem tylko jak PiSdzielscy idioci przeżyją fakt, że doprowadził do tego rząd Kopacz i PO Nie wiem tylko jak PiSdzielscy idioci przeżyją fakt, że doprowadził do tego rząd Kopacz i PO Nie wiem tylko jak PiSdzielscy idioci przeżyją fakt, że doprowadził do tego rząd Kopacz i PO Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Forum zdechło 11.08.15, 10:53 pierwszy.obywatel napisała: ">łże latfusiatko" ">łże latfusiatko" ">łże latfusiatko" ">łże latfusiatko" ">łże latfusiatko" ">najuczcwszy pltfus" ">najuczcwszy pltfus" ">najuczcwszy pltfus" ">najuczcwszy pltfus" ">najuczcwszy pltfus" "Żądasz czystości zachowaj ją sam" takie mądre hasła były za komuny. Deal with it? Odpowiedz Link Zgłoś
iso_1 [...] 11.08.15, 22:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel [...] 12.08.15, 17:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 21.08.15, 15:35 CZY TO JEST NA TEMAT ? Re: Czy w Polsce mamy niedojadające dzieci? skasujcie Odpowiedz iso_1 21.08.15, 12:43 Może naczelna dziewica sekty smoleńskiej kaczego świra - Pawłowicz przez przypadek zwana profesorem podzieli się swoją sałatką którą się tak obżera w sejmie Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 28.08.15, 16:07 a moderator cie-chan nadal pozwala na mowę nienawiści Re: a jednak mozna o jednostce wojskowej skasujcie Odpowiedz iso_1 27.08.15, 20:23 androj5 napisał: > Teleexpress wymienił dzisiaj Ciechanów jako siedzibę wojsk USA. Nie możliwe ?! Rząd PO-PSL coś takiego załatwił ? Ojej i co teraz napiszą PiSdzielskie pomioty ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Forum zdechło 20.03.18, 11:16 Forum zdechło . Nie pomogło wygrać PO w 2015. Niedługo takie celowo zdechnięte z woli miejskiego układu od lat nie pomoże wygrać Kosińskiemu i zielonym w Ciechanowie za stworzenie nowego układu. Odpowiedz Link Zgłoś