Dodaj do ulubionych

Telekomunikacja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 13:58
Gdzie /Mikołajczyka czy Grodzka/ i do kogo mam pójść aby uzyskać informacje
dotyczące pracy w tej firmie? Czy są nadal zatrudniani tylko studenci i
absolwenci czy też osoby bezrobotne zarejestrowane w Urzędzie Pracy.Czy to
jest praca na umowę-zlecenie, umowę o dzieło czy umowę o pracę? Bardzo proszę
o informację.
Obserwuj wątek
    • Gość: jotka Re: Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:19
      Ludzie z telekomunikacji odezwijcie się, pomóżcie.Przecież tam pracuje tyle
      osób.Miejcie serce, dla mnie to jest bardzo ważne.
      • Gość: max Re: Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:43
        Pracowalem lecz juz nie pracuje w tepsie i nigdy tam nie wroce ale jesli masz
        ochote na ten oboz pracy to przejdz sie na mikolajczyka, papiery zostaw
        u "ochraniaczy" i czekaj na telefon :) Przyjmuja juz nie tylko studentow.
      • Gość: Jotka Re: Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:54
        Ludzie odezwijcie się?
    • Gość: . Re: Telekomunikacja IP: 213.199.253.* 30.11.04, 19:57
      idzie się jak powidział przedmówca na mikołajczyka zostawia cv u ochroniarzy, później dzwonią i sie przychodzi na szkolenie które obecnie trwa bardzo krótko, już nie tylko studenci pracują jest tu dużo osób starszych i takich co ukończyło już studia
      • Gość: Jotka Re: Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 20:07
        Dzięki za informacje.Proszę o więcej. Zastanawiają mnie tylko ochroniarze, czy
        to nie jest żart , że to oni zbierają CV.Jest to trochę niepoważne.Może to żart.
    • Gość: Pracujący Re: Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:35
      Nie jest tak dokładnie jak mówią przedmówcy. CV oczywiście zostawiasz w
      ochronie, ale to bardzo uczciwi ludzie i na pewno oddają do osób
      odpowiedzialnych za rekrutację. Powstaje pytanie, gdzie chcesz pracować:
      Windykacja, CKT, czy 913. Na każdą z tych służb są odpowiednie wymagania. I
      wcale nie ma lekko, jest sporo chętnych i szkolenia są o wiele dłuzsze niż
      kiedyś.
      • Gość: Jotka Re: Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 18:01
        Napisz na czym polega różnica w charakterze pracy w wymienionych działach i jak
        wygląda szkolenie /czy jest ono w Ciechanowie/.Jak wygląda umowa o pracę i czy
        pracownicy są objęci ubezpieczeniem.Dzięki za odpowiedż.Co to jest CKT.
        • Gość: max Re: Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 18:06
          jesli nie chcesz popasc w nerwice to daruj sobie 913. jesli juz musisz pracowac
          w tepsie to wybierz ckt (centrum kampani telefonicznej) lub ostatecznie
          windykacje. to chyba jeszcze ujdzie w tlumie. nie wiem jak teraz sa umowy,
          bodajze jest umowa o prace przedluzana co miesiac bo zmienilo sie prawo - w tym
          rpzypadku akurat na lepsze. pozdrawiam
          • Gość: Jotka Re: Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 18:24
            Do kogo mam napisać podanie o zatrudnienie/oprócz CV/.Telekomunikacja Polska w
            Ciechanowie czy też jak plotki głoszą do jakiejś nieznanej mi firmy, która robi
            rekrutację pracowników.Dzięki.
            • Gość: Pracujący Re: Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 00:55
              Jeśli chcesz udzialać informacji - pracujesz na 913,jak chcesz sprzedawać
              usługi - CKT, jak chcesz informać dłuzników - to windykacja. Jak jest z
              przyjęciami - różnie, głównie zależy od tego ile jest zleceń bądż informacji. A
              umowa o pracę w charakterze tymczasowej, a więc niepełny etat. Wystarczy CV, a
              jak będzie potrzeba to już cię wezwą na rozmowę i potem ewentualnie coś
              doniesiesz.
              • Gość: Anka Re: Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 00:05
                dlaczego nie 913? o co chodzi z tą nerwicą? chciałam sie tam załapać, więc
                powiedzcie rzeczowo, o co chodzi.
                • Gość: Tepsik Re: Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 08:11
                  Na 913, jest więcej godzin, Na CKT są premie. Na windykację nie radzę. Na 913
                  musisz słuchać pijaków ( pytają o głupstwa) na windykacji również na takie
                  osoby można trafić i jest nie ciekawie. Na CKT pijani nie odbierają telefonów.
                  Mała ilość godzin (120-140) stawka to 4,33 netto za gfodzinę. Chyba
                  najspokojniejszy dział to PKI, ale trzeba wcześniej popracować na innym dziale
                  przynajmniej 2 miesiące, najlepiej na CKT, bo wtedy poznasz usługi, a to na PKI
                  się liczy. PKI - dzwonisz do ludzi i pytasz czy zamawiali abonament, jakieś
                  usługi. Jeśli tak to zaznaczasz, jeśli nie to też zaznaczasz, że nie.
                  Rozłączasz się i wszystko. Starajcie się!
                  • Gość: Anka Re: Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 18:04
                    brzmi jak praca dla debila - nie ujmując nic nikomu. przeciez ujemny IQ
                    gwarantowane przy tym. pozdrawiam wszytskich, którzy to znoszą
                    • victoriaa Re: Telekomunikacja 02.03.05, 19:09
                      Co do służby 913 to nie polecam dla słabych psychicznie. I to wcale nie
                      żartuję. Pracuję na tej służbie dość długo i mogę coś na ten temat powiedzieć.
                      Kolejki są maxymalne. Wstrzymywane przerwy. Beznadziejni kierownicy sekcji (nie
                      wszyscy). Ale tak to jest jak "ktoś" zdobędzie stanowisko bez żadnego
                      przygotowania do pełnionej funkcji. Z resztą mało inteligentnymi ludźmi bardzo
                      łatwo się kieruje....
                      • Gość: krzysiek Re: Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 21:13
                        No to wyskoczyłaś... własnie odpowiedziałaś na pytanie zadane w listopadie...
                        gratuluje refleksu... wiem, ze chciałaś pochawilic się swoją wiedzą ale bez
                        przesady!
                        • victoriaa Re: Telekomunikacja 02.03.05, 23:24
                          Wyskoczyłam? to po co wchodzisz na ten post dopiero teraz, a przecież
                          twierdzisz, że termin już dawno minął. Z tego wniosek że ludzie się interesują
                          tematami bez względu na jego datę. A propo mojej wiedzy, tzn. tego co na jej
                          temat napisałeś "pochwalić się..." hihihihi dobre, a do tego dodałeś "bez
                          przesady".... jeszcze lepsze. Jeżeli uważasz, że chwalę się to jesteś w
                          błędzie. Może jest wiele osób, które chciały by złożyć cv do tpsa, więc niech
                          wiedzą jakie zasady u mnie w dziale panują.
                          Jeżeli coś komentujesz to komentuj sęsownie, albo naucz się zbierać swoje
                          myśli.
                          • Gość: krzysiek Re: Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 00:06
                            jesooo... dziewczyno.... ja rozumiem, ze ktoś może być tempy.... ale żeby aż
                            tak? Zrozumiał bym gdybys coś nowego do tematu wniosła a ty poprostu polałas
                            wode i jednocześnmie wyżuciłaś post na poczatek forum... Jeszcze raz
                            gratuluje!!!
                            "więc niech wiedzą jakie zasady u mnie w dziale panują" - jeżeli te zasady
                            kierują tobą też tutaj to faktycznie sa one do dupy :)
                            • Gość: a Re: Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 09:19
                              tak ciebie boli ciemna maso, ze wżuciłam post na początek forum.... dobre.
                              Polałam wode.... dobre. Jeżeli coś krytykujesz to sam chłopcze wymyśl coś
                              bardziej orginalnego, bo to co napisałeś nie jest rewelacją krytykującą drugą
                              osobę. A w tym, co napisałam, że "niech wiedzą jakie zasady u mnie w dziale
                              panują" nie widzę nic złego, ty zapewne też, tylko nie mniałeś do czego
                              przyczepić... no a że obronić się chciałeś to wynalazłeś to co wynalazłeś.
                              hihihihihihi
                              • Gość: fosa Re: Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:40
                                Drogi gościu "a" nie piszemy orginalny tylko ORYGINALNY. Dwója z ortografii.
                          • Gość: krzysiek Re: Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 00:14
                            A pozatym, ostatnio na Forum przewineło się duzo ciekawych rzeczy o TP sa
                            (niestety niektóre posty zostały usuniete), a ty wysuwasz na czołówkę zasady
                            składania CV - jeszcze raz gratuluje i zycze dalszego rozwijania błyskotliwości
                            heheh
    • Gość: nknkdnska Re: Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:35
      nie polecam pracy w tej firmie nic miłego a szczególnie jeśli jesteś kobietą
      pozdrawiam
    • beny32 Re: Telekomunikacja 04.03.05, 13:48
      Wiem,że nie napiszę nic nowego,ale dziwię się tej firmie.Polityka kadrowa do
      bani,awanse tylko przez wyrko a klient to śmieć.Po prostu-Telekompromitacja!!!
    • Gość: Robert Re: Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 17:05
      jotka Przepraszam ze tak pozno .. Otoz jezeli interesuje Cie praca na rzecz TP (
      nie jako kadrowy pracownik TP ) jest wyjscie z sytuacji ..

Bezrobotni, studenci ..
      Istnieje mozliwosc zatrudnienia w opcji "ZUS" czyli z pelnym pakietem
      ubezpieczenia. Forma zatrudnienia - Umowa zlecenie na czas nieokreslony czyli po
      roku "kuroniowka" i zaliczony staz pracy, niebagatelne zjawisko w dzisiejszych
      czasach - ( Czasami czlowiek potrzebuje wziasc jakis kredyt w banku komercyjnym
      ) :) .. Faktem jest ze nie jest to praca siedzaca. Stworzona Grupa "pilnuje
      sie" nawzajem ale bardzo chetnie sobie pomaga. Szkolenia w Ciechanowie chociaz
      niewykluczone ze sporadycznie w miescie oddalonym o 80 km od Ciechanowa ..
      Dotrzec latwo ekipa zbiera sie razem. Wiek nie gra roli, chociaz wiadomo :)
      Trzeba byc po prostu na tyle dojrzalym zeby rozumiec pojecia "grupa"
      "odpowiedzialnosc" "chec do osiagniecia sukcesu finansowego" . Zapytasz o
      zarobki ??
      Cokolwiek bym nie napisal to i tak nie uwierzysz, ale jezeli uwierzysz to powiem
      Ci ze liderzy potrafia zarobic miesiecznie 1 800 PLN - po powiedzmy 2 - 3
      miesiacach pracy. Praca na terenie Ciechanowa i okolic. Troszeczkie
      zorganizowania i dobre poznanie terenu. To tyle. Jak nie traktujesz tego jako
      chwyt marketingowy to wyslij CV na tpsa_ciechanow@jet.com.pl Przy pewnej dozie
      szczescia umowisz sie na krotka rozmowe kwalifikacyjna z Koordynatorem.
      Powodzenia :)

• Gość: Jotka Re: Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 19:50
        Doceniam, że odezwałeś się.Jestem zainteresowana tematem.Odezwij się na gg.
        Mój numer 2264567.Pozdrawiam i czekam.
        • Gość: Robert Re: Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 05:04
          O.K.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka