Dodaj do ulubionych

TESTY PRÓBNE DLA GIMNAZJALISTÓW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:49
Dzisiaj odbyła się część humanistyczna. Jak Wam poszło? Kiedy wyniki
Obserwuj wątek
    • Gość: makówka Re: TESTY PRÓBNE DLA GIMNAZJALISTÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 12.01.05, 06:46
      Humanistyczny do dupy... w każdym zadaniu pasowały mi prznajmniej dwie
      odpowiedzi... mam nadzieję, że dziś pojdzie mi lepiej!!!
    • Gość: Gimnazjalista Re: TESTY PRÓBNE DLA GIMNAZJALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 18:49
      Dzisiaj było gorąco. Najgorsza chemia, mata spoko. A co Wy sadzicie?
      • Gość: Ligia Re: TESTY PRÓBNE DLA GIMNAZJALISTÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 12.01.05, 19:07
        fiza prosta, a tak nas z tej fizy nasz profesor straszy... (pozdrowienia)
        • Gość: IZA Re: TESTY PRÓBNE DLA GIMNAZJALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:41
          Jakoś mało zainteresowana tematem próbnych testów młodzież gimnazjalna!!?
          • Gość: Zbulwersowany Re: TESTY PRÓBNE DLA GIMNAZJALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:39
            jak nam wyskoczyli ze byl przeciek i jeszcze raz bedziemy pisac czesc
            humanistyczna to echh... jeden napisalem na drugi nie ide , a jak musze nic nie
            napisze i 0 pkt jupi! A niech sie chociaz uraduja!
            • Gość: mistrzU Re: TESTY PRÓBNE DLA GIMNAZJALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 21:29
              Nie ma rady, trzeba powołać kolejną komisje śledczą...
              • Gość: zorientowany Re: TESTY PRÓBNE DLA GIMNAZJALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 20:23
                Wiem, że przeciek też był w Gimnazjum nr 2. 3 osoby były pewne, że będą miały
                40 pkt
                • Gość: jedynka Re: TESTY PRÓBNE DLA GIMNAZJALISTÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 18.01.05, 21:29
                  nasza nauczycielka robiła z nami zadania niemal że identyczne jak te na próbnym
                  egzaminie z polskiego, i co z tego? przecież to nie był prawdziwy egzamin! tu
                  chodziło tylko o to żeby zapoznać się z procedurą (tak nam mówili...) i
                  wszystkie te uwagi uważam jako głupie!
                  • Gość: Zbluwersowany Re: TESTY PRÓBNE DLA GIMNAZJALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 20:19
                    dobra jesteś ... jeszcze mówisz to publicznie nihaahaha, pewno , że próbne i nie
                    ma się czym przejmować , ale jednak jak się cieszy , że był test ciekawy zarazem
                    prosty i można się było wykazać to PO GROMA pisać jeszcze raz?

Pozdro dla wszystkich gimnazjalistów , szczególnie zdenerwowanych :)
          • Gość: Kolega Re: TESTY PRÓBNE DLA GIMNAZJALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 21:16
            Oj, to współczuję wam. A w której szkle byl przeciek?
            • Gość: wentyl Re: TESTY PRÓBNE DLA GIMNAZJALISTÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.01.05, 22:40
              przeciek nastąpił w gimnazjum nr 3
              • Gość: Zbulwersowany Re: TESTY PRÓBNE DLA GIMNAZJALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 20:17
                gimnazjum nr 3 , 2 , STO , TWP oraz pewnie (ale najmniejsze szasne nie wiem
                dlaczego?) w gimnazjum nr. 1 ale powtarzaj beda TYLKO WYBRANE KLASY (z tego co
                sie orientuje)
    • Gość: uczeń Re: TESTY PRÓBNE DLA GIMNAZJALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 15:11
      U mnie w szkole dzisiaj odczytali wyniki z humanistycznego. Ja mam 41 pkt,
      strasznie się cieszę. A jak w innych szkołach?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka