Dodaj do ulubionych

"M jak miłość"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 22.01.05, 17:07
Jestem wierną fanką serialu "M jak miłość" i mam na jego temat świetne zdanie
(prócz tego, że Dominika Ostałowska, grająca Martę bardzo niezgrabnie sie
porusza). Chciałabym, byście wypowiedzieli się na ten temat, czyli: czy
lubicie ten serial?, jakich aktorów lubicie najbardziej?...
Obserwuj wątek
    • Gość: rottweiler Re: "M jak miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 19:07
      Bardzo mnie ciekawi kiedy się skończy .
    • Gość: bzyk My tu gadamy o pierdołach a Klossa wcięło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 19:52
      na dobre!
    • Gość: happi Re: "M jak miłość" IP: *.tpi.pl 24.01.05, 12:15
      Seriale dziwnie uzależniają;). I chociaz M jak miłość fabuła jest naprawde taka
      sobie, to ja oglądam ten serial. Rzeczywiście Ostałowska gra bylejak, a dziwne,
      bo w filmie "Warszawa" zagrała rewelacyjnie. Anna Mucha nie wygląda tez
      najlepiej, a przeciez mogliby ją ładniej ubrać, uczesać... Bliźniacy maja
      sztywne role, czy kiedyś ich wyluzują? A dlaczego ogladam? Bo ten film jest o
      prostych sprawach, bo wracam po calym dniu pracy, właczam tv i moge odpocząc. A
      mój facet czasem ogląda ze mną i smiesznie komentuje;)
    • Gość: bynznesmietek Prosty film dla prostych ludzi . Koniec . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 14:25
      • Gość: happi Re: Prosty film dla prostych ludzi . Koniec . IP: *.tpi.pl 24.01.05, 14:44
        Wolę być prostym człowiekiem, niż takim prostakiem jak Ty.
        • kavon Re: Prosty film dla prostych ludzi . Koniec . 25.01.05, 15:58
          Przyznam się, że mimo szerokich zainteresowań tzw. "wysoką kulturą", bardzo
          lubię ten serial, ogladanie jego wraz z dziećmi stało się rodzinnym rytuałem.
          Lubię staruszków, Hankę i jej męża, Marysię i Kamila. Kiepscy są: bliźniacy,
          Magda, Marta. Stefan, jako amator, powinien starać sie być sobą, a nie grać -
          nie umie, bo nie jest aktorem i czasem to jest imbecylne.
    • Gość: MEN Re: "M jak miłość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:39
      no niektóre laski z tego serialu są całkiem całkiem...
      • Gość: master Re: "M jak miłość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 31.01.05, 19:02
        Ja osobiście lubie ten serial. Stefan mi siępodoba jest śmieszny, fajny. A co
        do Maty to musze przyznać że jakoś dziwnie chodzi. A poza Stefanem lubie Madzię
        Lucka Basię Marysię. Nie lubie starych kingi są jacyś tacy dziwni i jeszcze
        reni jakaś taka wiecznie zapłakana.
    • karolcia132 M JaK MiŁoŚć...?! 28.04.05, 09:02
      ZaJeFaJnY SeRiAl :P
    • Gość: Gal Anonim Re: "M jak miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:34
      Jak dla mnie najlepszymi aktorami tego serialu są osoby grające Kamila i
      Dziadka rodu Mostowiaków. Oni nadają kolorytowi tego serialu, gdyż bez nich
      byłby strasznie monotonny. A osoba grająca Martę porusza się jakby wyszła z
      jakieś orgii seksualnej. Jest to możliwe bo kiedyś ją widziałem w jakimś
      polskim erotyku. Pozdrowienia dla fanów "M jak Miłość".
      • Gość: Gal Anonim Re: "M jak miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 12:10
        Jeszcze dodam ,że to jest film dla plebsu bez gustu . Czyli totalnych debili .
        Mimo wszystko pozdrawiam zagubione owieczki ,które dały się wciągnąć w to
        badziewie .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka