Gość: rosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 22:29 jestem przerazona iloscia szczurow wokol "kanalow" ul. Gostkowska czy zauwazyliscie to samo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Don Damiano Re: szczury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 23:27 Nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczurołap Re: szczury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 07:13 Święta racja - rozpanoszyly sie one okrutnie, są już wielkosci duzego wypasionego kota. Wczoraj po dlugiej walce udalo mi sie jednego ubic - byl wielki jak aligator, o malo nie wciagnal mnie do wody. Poswiecilem na przynete dwa kilo boczku. Ciekawe czy mieszkajacy przy kanalku ludzie maja jakies sposoby na to? Jesli nie - polecam swoje uslugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: min Re: szczury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 15:37 Niedaleko jest a może kiedyś był wydział Ochrony Środowiska, to pozostałość po tym wydziale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palacz Re: szczury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 16:30 Niektórym z powodu palenia trawy szczury ukazują się już wielkości kotów. Widocznie musicie mieć niezłą. Uważajcie bo następnym razem bedą wielkości krów tak jak w filmie "Pokarm Bogów". Pamiętajcie ostrzegałem was. pozdrowienia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo1 Re: szczury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 16:27 a ja tam pwawie codziennie pije wino na kanałach ale szczórów nie widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: szczury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 16:51 weź lusterko i slownik ortograficzny;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: army men Re: szczury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 11:15 A ja ma guna, siedzę sobie na tarasie i czekam na ruchomy cel w postaci szczurów wielkich jak byki;)Niech tylko spróbują sie zmierzyc ze mna - zrobie sobie z nich dywanik;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rain men Re: szczury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 12:48 ten dywanik to lekka przesada, ale masz rację Odpowiedz Link Zgłoś