Dodaj do ulubionych

Wybory tuż, tuż

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:56
Czy widziliście dziś na mieście młodych działaczy z LPR? ja miałem okazję ich
widzieć... - czyżby to początek kampanii??
Jak mysliscie, kiedy kampania wyborcza na dobre zagości w naszym miescie??
Obserwuj wątek
    • Gość: chłop rolno-polny Wybory tuż, tuż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 16:11
      Ostatnio był chyba zjazd Samołobrony w Płońsku :)
      Widziałem pełno Zetorów, Ursusów czy jak im tam...
      Wszystkie farbowane liski z SLD (UP, SDPL, Samoobrona...) i dawnego AWSu (PIS,
      PD, PO...) uaktywnią się pewnie pod koniec wakacji jak im w korytach zacznie
      brakować :)
      Fakt faktem LPR w naszym mieście pojawiło się ostatnio na słupach
      ogłoszeniowych, a reszty nie widać.
      • Gość: wyborca Re: Wybory tuż, tuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 16:45
        a to w tą sobote miała "Samoobrona" zjazd?? A myślałem, ze w sobote 11 czerwca
        na "Marszu równosci" buahahaha razem pewnie by szli z SLD, SDPL, mumią wolności
        i innymi.... a szkoda pisać... dno
        • Gość: Niezdecydowany Re: Wybory tuż, tuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 19:35
          Ja tam byłem rok temu na spotkaniu z posłem Romanem Giertychem. Nie z własnej
          ale przymuszonej roli. Obowiązki szkolne zmusiły mnie do tego. Jedyne co
          zwróciło mnie u niego to jego wzrost (okoł 2 m.), cwaniactwo i arogancja. To
          taki typowy karierowicz. Raczej nie bede na jego partie głosował i pewnie
          nikogo. Po prostu nie widze interesujących polityków w naszym rejonie ani
          kraju. pozdrowienia...
          • Gość: wyborca Re: Wybory tuż, tuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:23
            Powiedz mi w czym upatrujesz cwaniactwo oraz postawę "typowego karierowicza"
            Romana Giertycha??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka