Dodaj do ulubionych

Ciechanowianie na listach PiS-u.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:51
Do Sejmu:
nr 3 - Robert Jerzy Kołakowski - mgr historii, zam. w Ciechanowie, członek
partii Prawo i Sprawiedliwość

Do Senatu:
Janina Fetlińska - dr n. med., zam. w Ciechanowie, nie należy do partii
politycznej

Poprzyjmy swoich!
Obserwuj wątek
    • Gość: besserwisser Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:23
      Gwoli ścisłości Pani dr Janina Fetlińska JEST członkiem PiS od marca 2004. Jest
      członkiem zarządu powiatowego tej partii w Ciechanowie.
      Poprzyjmy swoich! :)
      • Gość: Wyborca Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:57
        W takim razie proszę to zgłosić do centrali bo notki które podałem pochodzą z
        oficjalnej strony PiS-u.
        • Gość: v Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:55
          Fetlińska, hi hi proszę cofnąć się o kilka lat i prześledzić karierę Pani F.
          Pewnie PIS tego nie robi, zróbmy to my.
      • Gość: Adam Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 07:06
        Panią doktor Fetlińską popieram nie z powodu jej przynależności do PiS ale dla
        jej ludzkiej wrazliwości, chęci i skutecznego działaniana na rzecz naszego
        miasta.
    • Gość: wiedzący! Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:10
      Przytaczam swoją poprzednią wypowiedź.
      Popieram zdanie wyborcy. Znam tę Panią - jej jest dobrze u boku kazdej władzy,
      bez względu na kolor. Przyjrzyj się jej przeszłosći - przed 89 r. i w latach
      93 - 97. Przeszła wszystkie płaszczyzny, platformy, ugrupowania no może poza
      PSL-em, ale mocno ocierała się o S.M. - Wojewodę Ciechanowskiego w latach 90-
      tych. Pielęgniarki powiedzą Ci więcej. W obecnej kadencji gotowa była pójść na
      układ z obecnym Zarządem Powiatu byle dostać stołek wicestarosty. Obrzydliwe.

• Gość: radny Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 06.09.05, 09:34
        Wiedzący pisze kłamstwa,ażeby zamazac haniebną rolę PO w popieraniu komuchów w
        powiecie.
        • Gość: Wyborca Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:46
          Było wcześniej AWS. Po wpadce za kadencji Sejmu 1997 - 2001 rozbili się na PO i
          PiS i kilka mniejszych. Ciekawe co zrobią po kadencji 2005 - 2009. I na kogo tu
          głosować jak za cztery lata pewnie tych partii już nie bedzie......
          • Gość: obiektywny Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 15:41
            A co SLD się może nie rozpadło, każda partia ponosi klęskę po swoich 4 latach i na
            to już nie należy zwracać uwagi. Nie głosujesz na prawicę, na SLD i SDPL też nie
            (bo te partie są z rozsypki) to została Ci Samoobrona i LPR ze swoją młodzieżą
            wszechpolską, no to gratuluję Ci wyboru ?! Dobrze że należysz do małego odsetku
            ludzi, chociaż i tak jest ich za wielu, niech wygra PiS.
        • Gość: bolo Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 07.09.05, 19:44
          Ty kłamiesz i to podle - jaką rolę może odegrać jeden radny PO?
        • Gość: wiedzący Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:13
          To nie są kłamstwa, ale czysta prawda, zadaj pytanie Pani Kandydatce na
          spotkaniu przedwyborczym, lub pielęgniarkom, które znały Ją i Jej koleżankę
          Agnieszkę Bukowską (de domo Olszewską) przed rokiem 1989, kiedy to obie Panie
          werbowały biały, średni personel medyczny (czyt. pielęgniarki i położne) do
          nieboszczki PZPR. To, że obie są dzisiaj działaczkami (popleczniczkami) PiS czy
          PO nie ma znaczenia, są po prostu osobami, którym po drodze z tymi co im rośnie
          w sondażach. Tyle prawdy, a czy dzięki niej rośnie komukolwiek to mnie wisi.
          Nie znoszę obłudy pod każdą postacią.
          • Gość: Roman Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:08
            Komuchy w PiS-ie - SKANDAL!!!
            • Gość: radny Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 07.09.05, 23:24
              Do Bola:Wbrew temu co piszesz,jeden radny PO może odegrac bardzo dużą rolę w
              powiecie,gdyż to często głosowanie radnego PO Janusza Kowalskiego decydowało o
              byc lub nie byc twardogłowego starosty ciechanowskiego!!!
              Radny PO zawsze popierał komuchów!!!
              • Gość: nieradny Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 08.09.05, 18:51
                Jesteś żałosny w swojej głupocie panie głupku !!!
                • Gość: belfer Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 08.09.05, 18:56
                  Kulturą,to nieradny nie grzeszy.Musi byc z PO,oni podobnie reagują na prawdę.
          • Gość: pielęgniarka Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 22:31
            To brednie !!! Ja jestem pielęgniarką dłużej niz od 1989 roku i nie pamiętam
            żeby dr Janina Fetlińska albo Agnieszka Bukowska agitowały do PZPR bzdura !
            Życzę wszyskim innym zawodom żeby w ich środowisku znalazł się ktoś taki jak
            Janina Fetlińska wśród pielęgniarek. Prosze wskazać inne miasto porównywalne
            wielkością z Ciechanowem w którym pielęgniarki mają od wielu lat możliwość
            podnoszenia swoich kwalifikacji. Proszę dokładnie sprawdzić ile pielegniarek
            dzięki rozwijajacemu sie szkolnictwu ukończyło studia wyższe, proszę sprawdzić
            ile pielęgniarek dzieki agitacji dr Fetlińskiej dziś podejmuje studia
            doktoranckie. Jesteś śmieszny gościu forum. W moim środowisku mamy swojego
            kandydata i jest nim dr JANINA FETLIŃSKA jedena z nielicznych pielęgniarek w
            Polsce, która szczyci się tytułem doktora nauk medycznych !!!!!!!!!!
            • Gość: Młody Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:21
              Powiem szczerze - jestem od wielu lat członkiem SLD ale w tych wyborach
              zagłosuję na Panią Doktor Janinę Fetlińską, bo to głownie dzięki Niej Państwowa
              Wyższa Szkoła Zawodowa tak swietnie się rozwija.
              • Gość: ha-ha Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:23
                chłopie chyba żartujesz ? Nie masz zielonego pojęcia .
                • Gość: Janina Fetlińska Fakty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 00:55
                  Oświadczam, iż nigdy nie byłam członkiem ani kandydatem PZPR.
                  Z jednego tylko powodu; wierzę w Boga i nie umiałabym się zaprzeć samej siebie
                  nawet dla chleba i kariery.

Byłam kandydatem na radną powiatową I kadencji z listy AWS, jako sympatyk ZChN .
                  W obecnej kadencji RP startowałam z listy PiS . Od 26.03.2004 jestem członkiem
                  PiS. Wierzę ,ze ta partia zlikwiduje korupcję i zniechęci m.in. oszczerców do
                  rozpoowszechniania kłamstw i pomówień .

Zawsze była aktywna społecznie i naukowo; m.in. w Polskim Towarzystwie
                  Pielęgniarskim gdzie przez 2 kadencje byłam przewodniczącą Zarządu
                  Wojewódzkiego PTP w Ciechanowie, w Stowarzyszeniu Menadżerów Ochrony Zdrowia,
                  Polskim Towarzystwie Medycyny Społecznej. Zakładałam Stowarzyszenie Kolegium
                  Pielęgniarek i Położnych Środowiskowych Rodzinnych w Polsce i byłam pierwszym
                  jego prezesem , Stowarzyszenie Przyjaciół Państwowej Szkoły Zawodowej w
                  Ciechanowie( prezes I kadencji), stowarzyszenie Ciechanowskie Konsorcjum
                  Zdrowia ( prezes juz II kadencję ).
                  Byłam także członkiem Pierwszego NSZZ "Solidarność".
                  Zawsze agitowałam swoje koleżanki - ale do nauki, organizując im kształcenie
                  podyplomowe w Wojewódzkim Ośrodku Doskonalenia Kadr Medycznych w Ciechanowie i
                  następnie jako dyrektor biura Ciechanowskiego Konsorcjum Zdrowia w Ciechanowie
                  (1994-1998) oraz jako dyrektor Mazowieckiego Centrum Zdrowia Publicznego w
                  Warszawie( 2000 - 2002). Zorganizowałam im także studia wspólnie z mgr
                  Agnieszką Bukowską w WSH im. A. Gieysztora w Pułtusku na Wydziale Pedagogiki,
                  a JM Rektor Prof.dr hab. Andrzej Bartnicki zgodził się utworzyć Instytut
                  Edukacji Zdrowotnej i Promocji Zdrowia w Ciechanowie. Ten Instytut w latach
                  1996 - 2004 wykształcił ponad 800 licencjatów i magistrów pedagogiki o
                  specjalności: edukacja zdrowotna i promocja zdrowia. Absolwenci są bardzo
                  cenieni w słuzbie zdrowia i samorządach terytorialnych, awansują i rozsławiają
                  Ciechanów w całej Polsce.
                  W Państwowej Wyżsej Szkole Zawodowej w Ciechanowie utworzony z mojej inicjatywy
                  kierunek kształcenia ; pielęgniarstwo - ma już pierwszych absolwentów (83)
                  studiów dziennych (46) i zaocznych (37) - luty 2005 - którzy mają dyplomy wazne
                  w Unii Europejskiej, podczas gdy jeszcze nie wszystkie Akademie Medyczne
                  uzyskały ten status. Oczywiście nasz Instytut Ochrony Zdrowia posiada
                  akredytację i wyposażenie pracowni na miarę XXI wieku, której mogą pozazdrościc
                  najlepsze uczelnie.
                  Mogłabym jeszce dużo faktów o mojej pracy wymienić dla tych , którzy nie mają
                  zielonego pojęcia...
                  Z poważaniem dla wszystkich Forumowiczów

Janina Fetlińska
                  • Gość: guru Re: Fakty IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 09.09.05, 03:49
                    Nie można przejmowac sie kłamcami z PO,którym PiS uniemożliwił koalicję z
                    komuchami,i za to ich nienawidzą.Głosujemy na PiS,a PO niech dalej współpracuje
                    z Puternickim,Chojnacką i Morawskim-razem z nimi trafią do parku jurajskiego.
                    • Gość: ss Re: Fakty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 10:43
                      Amen
                      • Gość: antypolityk Re: Fakty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 10:59
                        dosc polityki na forum!
                  • Gość: nana Re: Fakty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 17:29
                    Bardzo cieszy mnie kandydatura Pani Doktor do senatu. Zdaje sobie sprawę z
                    tego, ze niejednego człowieczka krew zalewa, ze pielęgniarka moze cieszyc sie
                    uznaniem i sympatią nie tylko mieszkańców Ciechanowa, ale i koleżanek
                    pielegniarek które dzieki jej jakze mrówczej pracy mogły podnosić swoje
                    kwalifikacje. Mam nadzieje, ze doczekam czasów kiedy kwalifikacje bedą miały
                    odzwierciedlenie w płacach.:) W studia dla pielegniarek tez kiedys nie
                    wierzylismy, a jednak Pani Fetlińska tego dokonała. Ja juz wiem na kogo oddam
                    głos i Państwa do tego zachęcam.
                    • Gość: wiedzący Re: Fakty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 22:11
                      Takie jest prawo demokracji i wolnego wyboru, ale dokonywane wybory nie zawsze
                      są racjonalne. Przykro, gdy prawdziwe fakty i argumenty nie trafiają do szarej
                      masy w niektórych głowach. A tak nawiasem mówiąc NANA - wśród pielęgniarek
                      (jeżeli jesteś jedną z nich)tych prawdziwie tyrających - jesteś wyjatkiem ze
                      swoim bezkrytycznym poarciem dla Pani dr JF. Większości z Nich nie stać na
                      komputer, nie mówiąc o internecie więc można wypisywać bzdury o szerokim
                      poparciu dla tej Pani w środowisku. Taka jest prawda, a jeżeli nie dajesz temu
                      wiary to trudno - nie będę więcej przekonywał. PA!
                  • Gość: olo Re: Fakty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 22:21
                    Kariera się maży.
                    A zająć się pacjetami to nie łaska.
                    • Gość: PIELĘGNIARKA Re: Fakty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:47
                      Pielęgniarka to wspaniały zawód, przed którym stoi wielka przyszłość i dzięki
                      pani Fetlińskiej powoli da się realizować. Wyłaniamy się i pokazujemy z coraz
                      to leprzej strony. Mamy wiedzę, szerokie spojrzenie na świat i ludzi. Trzeba
                      czasu, by zmienić mentalność ludzi. Chcemy być lepiej postrzegani, chcemy
                      lepiej zarabiać, ale trzeba na wszystko czasu. Docenią nas jeszcze!
                  • Gość: pielegniarka Re: Fakty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:56
                    Jest pani wspaniałą osobą. Proszę nie przejmować się bzdurami, które wypisują
                    zawistni, kłamliwi zazdrośnicy. Jestem dumna, że jest pani z nami, z
                    pielęgniarkami, daje pani nam nadzieję na przyszłość, wiarę w ludzi i w
                    drugiego człowieka. Życzę szczęścia i powodzenia!!
            • Gość: wiedzący Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:59
              Do Pani Pielęgniarki
              1.Pani JF nie jest praktykującą w zawodzie tylko teoretykiem od wielu lat;
              2.Pani JF nie odważy się prowadzić kampanii wśród pielęgniarek z powodów o
              których Ona dobrze wie, a ja nie wspomnę;
              3.Pani JF nie ma nawet odwagi zabiegać o poparcie u swoich znajomych;
              4.Jakie ma poparcie w środowisku - a takie jak wyniki w wyborach do samorządu i
              do Parlamentu w poprzednich wyborach - a startowała w każdych;
              5.Studia na WSH, które promowała i do których nakłaniała pielęgniarki, będąc
              tam wykładowcą razem z Panią A.B. nic pielęgniarkom i położnym nie przynosiły w
              sensie możliwości awansu zawodowego czy podwyżki - po prostu kończyły
              licencjat, pozbywały się kasy, bo nikt im nie dokładał jak w innych zakładach
              pracy.
              I to jest uczciwość? - można mieć usta pełne frazesów a z dobrocią to nie ma
              żadnego związku. Dobrze Pani pisze że w AGITACI JEST Pani JF b. DOBRA.
              Przykłady można by mnożyć ale po jaki grzyb
              • Gość: anka Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 17:41
                Brawo, Brawo, Brawo dla wiedzącego!!!

• Gość: oko Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 22:26
                A CZY ONA KIEDYKOLWIEK BYŁA: Pielęgniarką.
                Będę błosował na PIS ale na nią nie.
      • Gość: Pielęgniarka Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:51
        Ale bzdury wypisuje ktoś. Nie zna osoby, a psy na niej wiesza. Pani Fetlińska
        jest bezinteresowną działaczką, kocha ludzi, kocha świat, wierzy w ludzi,
        pomaga wszystkim, jest uczciwa i pełna wiary w człowieka. I co ją spotyka? To
        od tych właśnie ludzi są te oszczerstwa, pomówienia. Tak wspaniałej osoby to ze
        świecą szukać!!
        • Gość: wiedzacy Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:47
          Proszę Pani "Pielęgniarki" (o ile Pani nią jest) - celujaca ocena z kadzenia
          Pani JF. Tylko, że Pani opinia nie jest reprezentatywna dla środowiska
          średniego personelu. Przy takim wazeliniarskim nastawieniu nie warto nawet
          ripostować, wystarczy spytać te "kochane" i "uwielbiane" przez JF pielęgniarki
          i położne o zdanie.
          • Gość: Pielęgniarka Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:53
            Do ,,wiedzacego" twoja wiedza na temat środowiska pielęgniarskiego jest zerowa
            co tam zerowa nie masz jej wcale a zabierasz głos. Szkoda mojego czasu na
            wywody z toba jesteś smieszny!!!!
            Do Pani dr Janiny Fetlińskiej ! Pani doktor My Pielęgniarki jesteśmy z Panią i
            te bez studiow i te po studiach bo wiemy co Pani dla nas zrobiła.
            D z i ę k u j e m y!!
            Do wszystkich innych gosci - jestem pielęgniarką po WSH. Studiując nie
            oczekiwałam ani awansu ani podwyzki zdaniem wiedzacego to wykładowcy obiecują
            takowe ,, cuda" ja ze śmiechu nie moge wytrzymac prosze podać adres uczeli
            która takie cuda obiecuje. Wyzsze wykształcenie dla pielęgniarek to dzis
            podstawa, która im gwarantuje prace na odcinku wszystkie nie możemy byc
            kierownikami. Pani doktor umozliwiła nam pielęgniarkom z troche większym stazem
            zdobycie wyksztalcenia w Ciechanowie. Chyba to komuś bardzo przeszkadza ale
            trudno my i tak wiemy swoje.
            Głosujmy wszyscy na dr Fetlińska Ona nas nie zawiedzie
            • Gość: P.Polak Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:47
              To dobrze, że pielęgniarki wypowiadają się na forum i to wbrew
              opiniom "wiedzącego". Nie jestem pielęgniarzem, ale również ukończyłem studia o
              specjalności edukacja zdrowotna i promocja zdrowia w WSH, i m.in. dzięki temu,
              że studia te były w Ciechanowie.
              Znam dr Fetlińską i nie wierzę w te bzdury wypisywane przez "wiedzącego".
              Głosuję na Dr Janinę Fetlińską i wierzę, że wszyscy rozsądni i myślący zrobią
              tak samo.
          • Gość: M.Zagroba Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:23
            Odpowiedź dla Pana "Wiedzącego" i innych "dobrze wiedzących" forumowiczów:
            Jeśli jest Pan tak dobrze zorientowany w życiu zawodowym i osobistym Pani Dr
            Janiny Fetlińskiej, to czemu nie podpisze Pan swoich wypowiedzi nazwiskiem?
            Czemu nie poda Pan konkretnych zarzutów? Jesli nie brakuje Panu odwagi
            wypisywać tych wszystkich bredni (prawdopodobnie z zazdrości i zawiści) to
            niech nie zabraknie Panu odwagi podpisać sie pod tym co Pan pisze! A może niech
            odważnie wypowiedzą się i podpiszą inne osoby, których Pan jest tu
            rzecznikiem...
            Łatwo anonimowo mówić źle o innych, prawda? Inne wypowiedzi, te prawdziwe,
            szczere i serdeczne nazywa Pan "kadzeniem" i "wazeliniarstwem".
            Mam wrażenie, że to Forum nabiera charakteru brukowca, czytelników którego
            bawią tylko niesprawdzone plotki. A szkoda...
            Ja głosuję na Dr Janinę Fetlińską! Nie tylko dla tego, że jest praworządną,
            mądrą, wykształconą i pracowitą kobietą! Nie tylko dlatego też, że od 11-stu
            lat jest moim szefem! Ale również dlatego, że mieszka i pracuje w Ciechanowie i
            mogę być pewna, że to miasto tylko zyska jeśli Dr J.Fetlińska zostanie wybrana
            do Senatu. Jest NASZYM CZŁOWIEKIEM! Z NASZEGO MIASTA!
            Wierzę, że nie jest to tylko moja opinia, że podzielają ja również
            współpracujące ze mną koleżanki i koledzy wykładowcy PWSZ, że tak również uważa
            zdecydowana większość pielęgniarek i położnych (w imieniu których rzekomo
            wypowiada się "wiedzący").
            Szanowny Panie "wiedzący"! Zaręczam Panu, że nie jest to z mojej strony
            wazeliniarstwo i kadzenie! Mnie nie brakuje odwagi (w przeciwieństwie do Pana),
            żeby się pod tym podpisać!
            Małgorzata Zagroba
            • Gość: wiedzący Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:40
              lata pracy w roli podwładnej Pani dr JF zobowiązują - i to nie jest
              wazeliniarstwo? A skąd Pani wie, że jestem panem a nie panią? Szkoda dalszej
              dyskusji, już dzisiaj Pan Przew. Kaczyński powiedział w wywiadzie nt.
              doniesień "GW" o jego decyzji o zwolnieniu bandziora z więzienia - skąd oni to
              wiedzą - a nie dlaczego tak postąpił. Symptomatyczne, a Pani pyta dlaczego nie
              ujawniam swoich danych - z obawy o odwetowe działania. A prawda zawsze boli.
              Gdyby to co pisze Pani o wielkiej estymie środowiska do Pani dr JF było prawdą
              to nie miałaby Ona problemów z dostaniem się do Parlamentu w następujących po
              sobie (od lat) wyborach. Kończę bo i tak nie przekonam NIEPRZEKONANYCH.
              pozostawiam w słodkiej nieświadomości co do mojej płci? Pozdrawiam i
              życzę "sukcesów" we wspólpracy z
              • Gość: M.Zagroba Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 23:00
                W języku polskim "wiedzący" - oznacza płeć męską a "wiedząca" - żeńską, stąd
                moje przypuszczenia co do płci "wiedzącego" i przepraszam jeśli się pomyliłam.
                Szkoda tylko, że "wiedzący" jest tak pełen rozgoryczenia, irracjonalnego
                strachu (przed kim???), że obawia się o odwetowe działania !!! (za co??? za
                głos w dyskusji???), ale przecież nikt "wiedzącemu" nie nakazuje na kogo ma
                oddać swój głos i jaką partię poprzeć. Nie musi mi "wiedzący" życzyć sukcesów
                we współpracy z ... bo to jest dla mnie pewne i oczywiste a ja wszystkim,
                którzy lubią pracować mogę tylko życzyć takiego szefa jakim jest Dr J.Fetlińska
                i zapewnić że nie zobowiązują mnie do tego lata pracy w roli podwładnej, jak to
                okreslił "wiedzący".
                Więcej wiary w ludzi Panie "wiedzący" lub Pani "wiedząca"

• Gość: wiedzący Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 23:21
                  "Wiedzący" może też oznaczać tylko (aż) człowieka bez wskazywania płci. A
                  strach proszę Pani Małgorzaty przed utratą pracy z powodów przekonań to w
                  dzisiejszych czasch norma - dlatego jest jak jest w Polsce. Potęgują go wśród
                  ludzi wypowiedzi typu "...szarpanąć demokrację za cugle ...", powoływanie
                  Komisji Prawdy i Sprawiedliwości, budowa IV RP (a dlaczego nie n-tej?). To nic
                  dobrego społeczeństwu nie wróży, a Pani mi mówi żeby się nie obawiać. To nie
                  tchórzostwo, to instynkt samozachowawczy. A zdania i tak nie zmienię.
                  Przekonała się Pani, że prawda i fakty nie są mi obce, można ich przytoczyć
                  więcej, ale one i tak kiedyś też zobaczą światło dzienne
                  • Gość: Pielęgniarka Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 17:23
                    Brawo Małgosia!!!!
                    Wiedzący myslę, że strachu wycofa sie ze swoich kłamstw. Swoja drogą czego
                    człowiek sie boi?? ma na mysli komisje sledczą, no, no bardzo ciekawe kto to
                    jest. To z pewnością jest osoba publiczna. Ale numer to forum to faktycznie
                    brukowiec.
                    Człowieku wiedzący weź sie w garść i może jak masz szansę podejmnij naukę na
                    kierunku pielegniarskim. Życze szczęścia bo widzac co piszesz nie grzeszysz
                    rozumem. Przepraszam za ostre słowa, ale przejżałam kilka stron forum i ten
                    widzacy wszedzie bzdury pisze i chyba wiem po czyjej stronie stoi. Żegnam
                    wiedzacego i życzę zeby nigdy nie stanął przed żadną komisją (szkoda mi
                    biedaka). Małgosia jestes wielka!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: bedzia Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 07:09
                    Wydaje mi sie, ze pani Małgosia pracuje w kilku zakładach, więc nie musi
                    obawiać sie zwolnienia z PWSZ.
                    • Gość: Kolega Małgosi Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 08:02
                      Małgosia nie musi bać się utraty pracy, ponieważ na wykształcone pielęgniarki
                      czekają setki ofert pracy. Małgosia dała się namówić na przyjazd do Ciechanowa,
                      ponieważ miała możliwość pracować w zgranym zespole któremu "przewodziła" Inka
                      Fetlińska i jak widać pozostaje w nim nadal. Oponentów Inka ma wielu, ale czego
                      może spodziewać się człowiek odnoszący sukcesy. Środowisko pielęgniarskie w
                      Ciechanowie jest bardzo pręzne, a to głównie dzięki pracy i postawie Jej zespołu.
                      Kampania wyborcza niestety jest dla wielu okazją do bezpodstawnego krytykowania.
                      Pozdrawiam Inkę i Małgosię. Trzymajcie się .
                      • Gość: bedzia Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:47
                        ponoć najgorsza jest obojętnosć, a niepochlebnej krytyki było bardzo
                        niewiele, właściwie była to potwarz wyssana z palca
                    • Gość: M.Zagroba Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 18:38
                      Gwoli jasności "bedziu", ja pracuję tylko w jednym zakładzie pracy, na jednym
                      etacie - jestem wykładowcą w Instytucie Ochrony Zdrowia PWSZ w Ciechanowie i
                      nigdzie więcej nie jestem zatrudniona! Tak jak każdy mogę obawiać się zwolnień,
                      ale chyba nie ze względu na to jakie wyrażam opinie i poglądy!!!
                      Tak jak trafnie określił "kolega Małgosi" (za co b.dziękuję i też pozdrawiam),
                      miałam i mam szczęście pracować w dobrym zespole, kierowanym przez dobrego
                      szefa, a ściślej szefową dr J.Fetlińską. Dr J.Fetlińska TO NA SZCZĘŚCIE NIE
                      JEST SZEF, który z zazdrości o swój "stołek" wprowadza "zamordyzm" i dyktaturę.
                      TO JEST SZEF, który wręcz zmusza swoich pracowników do ciągłego dokształcania
                      się, do podwyższania swoich kwalifikacji, do doktoryzowania, daje ogromną
                      samodzielność w działaniu! To SZEF, który uważa, że podstawą działania jest
                      ZESPÓŁ a nie jednostka! To OSOBA, której obca jest zawiść, zazdrość, chciwość i
                      która niejednokrotnie obrywa za to od losu i od "życzliwych" sobie ludzi. To
                      OSOBA, której nie obca jest ciężka praca, osoba która nie liczy czasu pracy od
                      8.00 do 16.00.
                      Po raz kolejny twierdzę, że jest to OSOBA, której można i warto zaufać! OSOBA,
                      która walczy o interesy innych a nie swoje! OSOBA, którą całe środowisko
                      medyczne powinno popierać, bo to dla pielęgniarek i położnych stworzyła warunki
                      aby mogły studiować tu, na miejscu, nie ponosząc dodatkowych kosztów na wyjazdy
                      i zakwaterowanie w innych miastach, nie ponosząc trudów kilkudniowych rozstań z
                      rodziną! To dzięki temu teraz większość tych wykształconych pielęgniarek i
                      położnych ma możliwość realizowania swoich marzeń, prowadząc ze studentami PWSZ
                      zajęcia praktyczne, czy praktyki zawodowe! Kto inny dał im taką szansę??? A że
                      niektóre mają żal że nie awansowały? A kto powiedział, że przy łóżku pacjenta
                      nie mają pracować pielęgniarki z wyższym wykształceniem? Przecież cały czas
                      walczymy o prestiż naszego zawodu, prawda? Więc bądźmy dumne, że jest
                      pielęgniarka z doktoratem, która chce reprezentować nasze środowisko i
                      zagłosujmy na dr J.Fetlińską! Uważam, ze jesteśmy JEJ to winne!
                      Pozdrawiam wszystkie pielęgniarki, które myślą podobnie i odważyły się to
                      powiedzieć publicznie!
                      • Gość: bedzia Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:44
                        :) dla mnie znana jest Pani z radia a nie jako wykładowca. Zgadzam sie z każdą
                        wypowiedziana opinią na temat dr Fetlińskiej i zazdroszcze pielegniarkom
                        takiego reprezentanta
                      • Gość: studentka Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 17:22
                        Pani Fetlińska OK.
                        Nawiązując do : kto powiedzial, że przy łóżku pacjenta nie moga pracować
                        pielęgniarki z wyzszym wykształceniem to się całkowicie z Panią zgadzam , bo
                        właśnie te Panie stoją przy łóżku chorego lub musiały odejść ze szpitala. Jeśli
                        chodzi o realizację marzeń to praktyki i wykłady mają często osoby które nigdy
                        nic wspólnego z wykształceniem wyższym nie miały , ale świetnie bawią się w
                        profesorów i nawet nie mają tyle odwagi aby sprostować studentom ze są bez
                        wykształcenia (lic. mgr)Ciekawe czy chociaz mają podstawy pedagogiki. Podobno
                        niektóre z nich to studentki. Fajnie student uczy studenta z własnego roku i
                        jeszcze go ocenia.
                        Szczyty marzeń- 50 zł po licencjacie i brak umowy z uczelnią medyczna aby móc
                        kontynuować mgr w zawodzie . Mam nadzieję ze w końcu kumoterstwo w tym zawodzie
                        się skończy ( fikcyjne konkursy na ,,stołki'') mające na celu udowodnienie , że
                        trzeba mieć znajomości a nie wykształcenie. Życze Pani i Pani Przełożonej
                        wszystkiego najlepszego i mam nadzieję ze Panie nie biora w tym udziału i
                        bliżej o tym nie wiedzą , a szkoda.
    • Gość: prawy Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 22:59
      Może ten PiS to i dobra partia, ale ten ich program gospodarczy to jakby
      sluchać Lenina. Zabrać bogatym i rozdać biednym. Przecież to już
      przerabialiśmy - my 45lat, a Związek Radziecki to 75 lat. Ileż razy można się
      uczyć na błędach????
      • Gość: Lewy Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:01
        A coż to??? Socjalizm się nie podoba??
        Wszystkim się podoba, a temu jednemu nie.
    • Gość: pielęgniarki Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 15:33
      Głosujemy na dr Janinę Fetlińską, bo jest jedną z nas, życzymy jej powodzenia.
      • Gość: telewidz Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:54
        Wyszło szydło z worka. Lech Kaczyński zabiega o elektorat lewicowy (dzisiejsze
        wiadomości TVP1). Stwierdza, że w PiS jest wielu byłych członków PZPR, również
        w jego bliskim otoczeniu. Teraz już nie dziwią zabiegi w 2004r szefa
        ciechanowskiego PiSu o utworzenie koalicji w powiecie z udziałem SLD. Rokita
        zinterpretował dziś skrót PiS jako Prawo i Socjalizm. To trafna ocena.
        • Gość: guru Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 21.09.05, 22:51
          To kłamstwo!To właśnie dzięki postawie Kołakowskiego i Fetlińskiej -
          Wardzińskiemu nie udało się utworzyc oficjalnej koalicji z komuchami.
          • Gość: arkadio Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 23:20
            Tak czytam przypadkowe wypowiedzi i zastanawiam sie dlaczego w nich tak wiele
            nienawisci?
            Z glupoty? braku zajecia? czy zawisc?
            Nic innego tu nie czytam tylko bloto.
            Wiem ze latwiej pokrzyczec za wegła aby nikt nie widzial ale po co?
            Jesli autentycznie chcemy wplywac na glos wyborcy i prowadzic dyskusje to to
            czynmy ale oficjalnie z przedstawianiem sie bo tylko taka informacja jest
            prawdziwa.
            A chowac sie za bezimiennym tekstem jest nie skuteczne. wiec po co?
            lepiej dziecku poczytaj bajke.
            dobrej nocy. Arkadio
      • Gość: Pielęgniarka Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:19
        Pani Fetlińska to osoba wspaniała i pełna ciepła i wiary w ludzi. Tylko ludzie
        mądrzy, otwarci, myślący i czyści potrafią widzieć człowieka, dostrzegać
        człowieka i człowieczeństwo. Takich ludzi jest wielu- nie wstydźmy się tego,że
        jesteśmy dobrzy. Dobroć ukrywamy, demonstrując zło, bo niby ono dodaje
        niektórym "twardości". Pani Fetlińska nie wstydzi być dobra. Bierzmy z niej
        przykład!!! Pozdrawiam!!!!
    • Gość: As Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 08:31
      "Po pierwsze gospodarka durnie". (proszę tego nie brać do siebie).
      Przeczytajcie co na temat systemu podatkowego mówi Kluska.
      wiadomosci.onet.pl/1249499,2677,1,kioskart.html
    • administratorforum Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. 22.09.05, 18:51
      Nie zagłosuję na PiS ani PO - na mnie nie działają głupie reklamy...
      • Gość: adam Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:38
        głosuj na czerwone szambo i sie odwal kretynie
    • Gość: adam Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 21:34
      w Płocku głosujemy na dr Mariana Pagórka

PS.Czy wasz opiekun forum to komuch ?
      Nie ma pojęcia o netykiecie i regulaminie i bezprawnie wycina tematy.
    • Gość: gospodarz Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 23:22
      Po pierwsze gospodarka dur.......
      Nie zajmujcie się głupotami.
      • Gość: idziemy wszyscy Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 06:49
        idziemy wszyscy głosować by kliki znów nie wybrały swoich
        • Gość: anarchia Re: Ciechanowianie na listach PiS-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 18:40
          o oni to niby swoi????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka