Dodaj do ulubionych

NOWY UKŁAD W RADZIE MIASTA?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 31.08.05, 15:34
Podobno zawarty został tajny układ polityczny w RADZIE MIASTA!!!
J.Czaplicki rezygnuje z funkcji przewodniczącego rady miasta, a na jego
miejsce przechodzi M.Stryczyński.Jest już większosc do przegłosowania zmian!
Obserwuj wątek
    • Gość: prz Re: NOWY UKŁAD W RADZIE MIASTA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 16:18
      Slusznie! Stryczynski zrobi porzadek z Wardziniaczkiem!
      • Gość: PABLO Re: NOWY UKŁAD W RADZIE MIASTA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 18:54
        NIC MNIE TO NIE OBCHODZI!!!TO I TAK TYLKO ZAMIANA STANOWISK,A JAK BYLO,TO I TAK
        BEDZIE!!!
      • Gość: zona Re: NOWY UKŁAD W RADZIE MIASTA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 31.08.05, 21:04
        Chce się powrotu komuny - marzenie popaprańcu.
        • Gość: mandra Re: NOWY UKŁAD W RADZIE MIASTA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 31.08.05, 21:26
          Przecież Wardziński to dziecko i kontynuator komuny.
          • Gość: kolega Re: NOWY UKŁAD W RADZIE MIASTA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 23:25
            W.Wardziński mieszka w Ciechanowie od 50 lat. Ma tu mnóstwo znajomych i kolegów
            z piaskownicy, ze szkoły, z pracy. Ludzie, którzy Go znają potwierdzą, że
            nigdy ani w młodości ani w wieku dojrzałym nie był sympatykiem komunistów ani
            socjalistów. Swoim pisaniem z Wardzińskiego komunisty nie zrobisz. Zastanawiam
            się tylko skąd w Tobie tyle bezinteresownej zapiekłości i nienawiści. Dlaczego
            kłamiesz?
            • Gość: Andrzej Re: NOWY UKŁAD W RADZIE MIASTA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 23:36
              Może nie mieć kolegów i ich nie popierać, ale może postępować tak jak oni. I
              tak włsnie postępuje, w swoich poglądach jest komuchem z krwi i kości.
              • Gość: sowa Re: NOWY UKŁAD W RADZIE MIASTA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 01.09.05, 01:25
                Mentalnosc komucha nabył z mlekiem matki.
                • Gość: Nieciekawie... Re: NOWY UKŁAD W RADZIE MIASTA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 08:45
                  Sprzedał powiat komuchom za PSL. A teraz PSL się na niego wypnina...
                  Taka to partia, a WW to naiwniak...
                  • Gość: guru Re: NOWY UKŁAD W RADZIE MIASTA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 01.09.05, 09:40
                    Miałeś chamie złoty róg
                    ostał ci się ino sznur...
                    • Gość: xtg Re: NOWY UKŁAD W RADZIE MIASTA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:18
                      A powiedzcie mi, wy wszyscy mądrale co to zmieni? Czy Wardziński przestanie być
                      za tydzień, za miesiąc, czy za dwa - prezydentem? Czy nowy układ uniemożliwi mu
                      rządzenie? Jesteście śmieszni z tym zaklinaniem rzeczywistości. Lepiej zamiast
                      detronizować dzień w dzień "Wardziniaczka" pomyślcie o przyszłorocznych
                      wyborach i jakimś porządnym kontrandydacie?
                      • Gość: kolo Re: NOWY UKŁAD W RADZIE MIASTA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 13:30
                        oczwiscie,
                        Marcin, wracaj!!!!!
                        • Gość: wredna @ Re: NOWY UKŁAD W RADZIE MIASTA? IP: *.crowley.pl 01.09.05, 14:31
                          Czy w naszym mieście nie ma nowych twarzy w polityce?
                          Ludzi mądrych, uczciwych, nie uwikłanych, z pomysłami?
                          Kadrowo Ciechanów kuleje jak widać, bowiem ciągle
                          przewijają się te same ryje w różnych konfiguracjach.
                          • Gość: myszka Re: NOWY UKŁAD W RADZIE MIASTA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 01.09.05, 15:38
                            Podzielam tę opinię.Zarówno Wardziński jak i Stryczyński nie sprawdzili się na
                            stanowisku prezydenta miasta.Potrzeba nam nowej twarzy.
                          • bruum Re: NOWY UKŁAD W RADZIE MIASTA? 01.09.05, 18:14
                            Ostatnio "przy piwku" kombinowaliśmy z kolegą co by tu zrobić fajnego w
                            Ciechanowie. Około 3 piwa wymyśliliśmy że będziemy kandydować do rady miasta w
                            następnych wyborach. Jak patrzę na obecnych (bez)radnych to nasuwa mi się jedna
                            myśl - co oni do jasnej cholery tam robią??? Jak ktoś chce robić z siebie
                            wielkiego polityka to niech robi to w sejmie a tu na poziomie samorządu to
                            trzeba zakasać rękawy i wziąć się do roboty, wyjść do ludzi, do swoich sąsiadów.
                            Biorąc pod uwagę liczbę głosów jaką trzeba zebrać aby dostać się do rady myślę
                            że uda mi się to. Mam już nawet pomysł na "kampanię wyborczą" Jeśli ktoś też ma
                            otwartą głowę i dobre pomysły na nasze miasto to zachęcam. Rada miasta
                            potrzebuje "świeżej krwi" ludzi młodych(ja mam 35 lat) i nie zatwardziałych.
                            Już kombinuję jak zarejestrować komitet wyborczy, jeśli ktoś jest chętny to
                            zapraszam.
                            • Gość: ha-ha Re: NOWY UKŁAD W RADZIE MIASTA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:38
                              podaj dane , gdzie pierwsze zebranko ?
                            • Gość: małolat Re: NOWY UKŁAD W RADZIE MIASTA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 22:09
                              Popieram inicjatywę -widząc obecną walkę i bezradność. Powtarzam- nie interesuje
                              mnie kto kiedy był a kto nie był , kto ma a kto nie. Większość wątków
                              politycznych na tym forum to rozliczanie się nawzajem. Tacy ludzie jak my bruum
                              w stanie wojennym oglądaliśmy Skoty na ulicach w rękawiczkach z jednym palcem, a
                              jedyny opór jaki mogliśmy stawiać to chyba tylko przy porodzie. Historia
                              najnowsza interesuje mnie , ale tylko jako historia. Dziś są nowe problemy, na
                              pewno nieporównywalne z tymi z lat 80 ,ale dla nas najważniejsze. Myślę że
                              młodzi ludzie pełni zapału w nowych realiach są w stanie je rozwiązać. Z
                              partyjnym pozdrowieniem 3M się!
                              • Gość: gościu Re: NOWY UKŁAD W RADZIE MIASTA? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 10:36
                                No tak , przy trzecim piwku wpadł pomysł nawet super a co było po dziesiątym
                                tylko kacyk !!! śmieszą mnie tacy goście co tylko przy alkoholu snują wizje
                                super zmian w nasztm mieście jak oni by się wzieli jak by wszystko ruszyło z
                                kopyta . a najlepiej miałby się browar bo do snucia i pisania bzdur trzeba
                                sporo wychlać nie pozdrawiam tych co wszystko wiedzą ,krytykują , a zamiast się
                                czmś wykazać piją
                                • bruum Re: NOWY UKŁAD W RADZIE MIASTA? 02.09.05, 15:54
                                  Dziesiątego piwka nie było bo skończyło się na trzech. Jeśli uważasz za bzdurę
                                  to, że ktoś ma aspiracje zostać radnym to Twoja sprawa. A ja wolę wypić trzy
                                  piwa choćby w browarze i snuć te "bzdury" niż pić tanie winko na ławce w parku
                                  tak jak to robi DUŻA część mieszkańców naszego miasta. A obecną radę krytykuję
                                  bo na to zasłużyła. Nie twierdzę że tylko ja mógłbym "naprawić to miasto". Moja
                                  wypowiedź miała na celu wywołanie dyskusji o tym, czy zwykły zjadacz chleba, jak
                                  ja, może zostać radnym.
                                  Czy nadal uważasz to za bzdury?
                                  Mimo wszystko pozdrawiam.
                              • bruum Re: NOWY UKŁAD W RADZIE MIASTA? 02.09.05, 15:45
                                "...w rękawiczkach z jednym palcem..." i pamiętam że śniegu było po szyję :)
                                Szkoda że tak mało ludzi myśli podobnie do nas a jeśli już to "powietrze z nich
                                uchodzi" i wplątują się w rozgrywki polityczne i walkę o stołki zamiast robić
                                solidną robotę. Jeśli ktoś miałby ochotę pogadać to myślę że warto się spotkać.
                                kontakt ze mną -> wystarczy kliknąć mój nick przy którejkolwiek wypowiedzi:)
                                • Gość: małolat Re: NOWY UKŁAD W RADZIE MIASTA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 17:20
                                  Widać Gościu z kolegami , w letni wieczór spotykają się tylko przy herbatce .
                                  Ja jestem tolerancyjny.
                                  • bruum Re: NOWY UKŁAD W RADZIE MIASTA? 02.09.05, 17:35
                                    Bo wszystko jest dla ludzi, piwo też. Ale obowiązuje zasada - w niczym nie
                                    przesadzaj - I dziś na rozpoczęcie weekendu idę na piwko do ciechana a przy
                                    okazji posłuchać why-ducky'ów. Ciekawe co tym razem wymyślimy po trzecim piwie :)
                                    pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka