Dodaj do ulubionych

Brawo DODA!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:02
Niezmiernie sie ciesze, ze dostala slowika publicznosci, szkoda ze nie
burstynowego. Vokal ma najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: exfacet Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:20
      I love Doda!!!!!!!!!
    • Gość: resor Re: Brawo DODA!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 04.09.05, 21:30
      od początku wiadomo było że tak będzie - przecież oni manipulują tymi SMSami.
      Pamiętacie jak było Z "Wilkami" na Eurowizji? pomylili się...
      • Gość: nietutejszy Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:16
        WIOCHA RZĄDZI!!!
    • Gość: bzyk Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:33
      Doda osiągnęła Sukces, czy się to komuś podoba , czy nie!
      Zawdzięcza to licznym talentom i swoim rodzicom, zwłaszcza mamie.
      Niepospolita kobieta ma niepospolitą córkę!
      Gratki Wando, warto było.
      • Gość: Zuza Re: Brawo DODA!! IP: *.dyn.optonline.net 04.09.05, 23:44
        Doda jest ok .lubie ja bardzo nawet zaczelam sobie wycinac artykuly z gazet na
        jej temat.respect
      • Gość: kiki Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:45
        a ja gdybym miała urodzić córkę i w momecie urodzenia ktoś by mi powiedział że
        będzie taka jak elektroda to szybko bym uda zacisnęła i ją udusiła :)
        • Gość: Garu Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 00:09
          podzielam........
          • Gość: ha-ha Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 09:58
            no nie asz tak , nie , ale wiocha , Gust STRASZNY ,
            • Gość: nielubię kretynów Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:17
              co? zazdrość was zżera? widać jak jej zazdrościcie sukcesu. udusiła bym ją
              udami... stuknij się w ten głupi łep! w tym momencie to bym Ciebie udusiła!
              głupia babo! zazdrościsz jej pewnie wszystkiego: urody, sukcesu, faceta,
              wspierającej rodziny, fanów, temperamentu! A ty? szara myszko ciechanowska?
              sieć sobie w Ciechanowie i pracuj za 8000 zl. do końca życia i obgryzuj
              paznokcie. jedynie co możesz to oglądać sukcesy innych i oczywiście mażyć o
              sławie która nigdy Cię nie dosięgnie. nawet nie potrafisz odnaleźć się w tym
              wszystkim. tylko najlepiej ocenić innych a siebie samą
              usprawiedliwić.
              • Gość: ciechan Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:25
                jak ja bym chcial w ciechanowie zarabiac 8000zl... <marzyciel>
                co do dody- niektóre jej piosenki mi sie podobają a jej jako osoby nie lubie bo
                jest mało inteligentna, nie potrafi sklecić jednego mądrego zdania...Fakt
                faktem,że miło mi,że akurat ona wygrała...
                • Gość: Marek Zalewski Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 11:06
                  Jest mi miło ,że ktoś z Ciechanowa jest .... , czy ,,coś " osiągnęła ? zawsze
                  tak było i jest ,że - CUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE ... , niestety to nasza
                  prowincjonalna , polska mentalność . Zapewniam , że Doda /pani Dorota/ nie jest
                  w moim guście , nie pochwalam - toleruję , ale - w rozrywce COŚ robi , jak to
                  robi , jakimi sposobami to osiąga to inna sprawa - ale JEST .
              • Gość: kiki Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:49
                ojej... nie denerwuj się tak :D, oć wymienimy ci pieluszkę bo pewnie już masz
                mokre ;-p...

no już cicho... nie krzycz
              • Gość: kto tu jest kretyn Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:33
                ooo.... ortografia nie była taka wazna w szkole, czy zwolnienie dla dyslektyka-
                leniucha? gdybym była w stanie znaleźć jedną rzecz, ktorej mogłabym Dodzie
                zazdroscić, to z trudem zdecydowałabym się na tę rodzinę, która zawsze jest po
                jej stronie. Reszta to szmira. I naprawdę tylko osobie, dla której kasa,
                popularność i twarz na okładce gazety jest istotna, takie bełkotliwe słowa
                oburzenia mogły przyjść do głowy.
              • Gość: inteligent Re: Brawo DODA!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 07:44
                Oj ,oj Kolego lub Koleżanko-8.000 zł zarobić w Ciechanowie to każdy by
                chciał,ale niestety to nierealne!! A poza tym jeśli jesteś taka(i) "mądra(y)"
                to winnaś osobo wiedzieć że MARZYĆ pisze się przez RZ!!!! Idź więc lepiej do
                szkoły a nie wypowiadasz swoje "mądrości" na forum!!
              • Gość: fatamorgana Re: Brawo DODA!! IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 08.10.05, 23:02
                jeden komentarz do "nie lubie kretunów" kolejny byk :) nie ma "nie obgryzuj"
                jest nie obgryzaj :)
                a Doda...
                ostatnio ogladałam szanse na sukces z jej udziałem...
                wyglądała ślicznie...
                niestety cały czar pryskał jak tylko otwierała usta żeby coś powiedzieć :)
            • Gość: ola Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:31
              do Dody nic nie mam, ale jak ktos(HA-HA) pisze ,ze ona to wiocha, a sam nie
              potrafi napisac wyrazu 'aż' tylko pisze 'asz' to to dopiero jest jedna wielka
              WIOCHA!
        • Gość: Any Re: Brawo DODA!! IP: *.chello.pl 15.09.05, 18:20
          Szkoda że ciebie matka udami nie ścisnęła.
        • Gość: ..??? olsztyn Re: Brawo DODA!! IP: *.man.olsztyn.pl 07.10.05, 02:02
          a czemu Ci ona tak przeszkadza?
          szkoda ze tak myslisz o niej, robi kariere ma glos milo sie jej slucha a to
          jaka jest to jej indywidualna sprawa
          nie oceniajmy sie nawzajem uczmy sie zyc w spokoju,nie wnikajmy
    • Gość: fan Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:52
      Bravo!!
      Należało się jej. zresztą miała ponad 2 razy więcej głosów niż następny
      wykonawca. Ładna piosenka, ładny głos, ładna aranżacja, wglądała super. Wstydu
      nie przyniosła swoim śpiewaniem.
      Ale ta jej przemowa, to pożal się Boże. Wstyd. Czy nie ma kogoś w swoim
      otoczeniu,który by jej tego nie uświadomił? Niech się nauczy powiedzieć parę
      słów ciepłym głosem.
      • Gość: sm Re: Brawo DODA!! IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 05.09.05, 12:00
        popieram cie fan.
        faktycznie Doda dobrze śpiewa i dobrze wygląda. nagroda się jej należała.

ale przemawiać to ona nie potrafi!!! przecież to kompletna kompromitacja, wstyt
        okropny, a ten śmiech, totalna porażka.
        • Gość: deepthroat Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 12:37
          Słuchajcie nie ma się czym podniecać! To że jest ładna każdy wie, ale chyba
          nikt jej nie zazdrości tych pieniędzy i slicznego Radka;)Ale nie sądzicie że
          jest w niej dużo cech tych blondynek z dowcipów? Teraz to ona prawie za każdym
          razem płacze a to co ona mówi i jak się zachowuje- no dajcie spokój porażka
          totalna! W sumie to ja temu biednemu Radkowi współczuję;)
          • Gość: ciekawy Re: Brawo DODA!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 05.09.05, 15:03
            Przepraszam za to pytanie,ale kto to jest Marek Zalewski?
            • hiob102 Re: Brawo DODA!! 05.09.05, 16:03
              Nie wiem. Ale wydaje mi się, że wydaje musię, że wiem. :)
            • Gość: eee Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 16:08
              Marek Zalewski to Marek Zalewski. Jedyny z niewielu, którzy potrafią się
              podpisać na tym forum imieniem i nazwiskiem. Chwała mu za to. A poza tym -
              gdybyś interesował się życiem Ciechanowa - pewnie byś wiedział...
              • Gość: iniemamocny Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:38
                taki malarz .Obrazów chyba.
    • Gość: myśl'iwy Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 21:18
      Gratulacje dla talentu Dody, ale z takim "IQ" powinno się bardziej uważać na to
      co się mówi do ludzi i o ludziach, zwłaszcza o krajanach, A Pani DR stwierdziła
      (dla radia RMF 2-3 tyg. temu), że "... Ciechanów to dziura zabita dechami ...",
      a na pytanie redaktora czy nie obawia się negatywnej reakcji Ciechanowian
      odpowiedziała "... mam to w d..ie". "Fakt" pokazał dzisiaj, że ładna, ale żeby
      47 tys. ludzi się tam zmieściło ? Szkoda, że taka ładna dziewczyna tak się
      wyraża. Dzisiaj nie występuje w "Barze" i nie musi robić ze swoich ust
      rynsztoka, pokazała w Sopocie, że z powodzeniem może wykorzystywać je do
      śpiewania.
      • Gość: darek Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:14
        Jak ktoś mówi, że cichanów tu dziura etc, sam sobie wydaje najgorsze świadectwo.
        Prowincja to przede wszystkim stan umysłu, a nie kategoria geograficzna, i tę -
        prowincję mentalną - właśnie Doda od początku kariery prezentuje.
    • Gość: Mike Re: Brawo DODA!! IP: 212.160.172.* 10.09.05, 10:58
      Mimo kontrowersyjnego sposobu życia Doroty gratuluję jej sukcesu i szkoda że w
      rodzinnym mieście jest niedoceniana (lepszym kandydatem na idola może jest pan
      Siemiątkowski? :D )

Pozdro DODA! Trzym się!
      • Gość: mała :) Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:49
        popieram przedmówcę i też gratuluję sukcesu. co jak co ale śpiewać potrafi
        • Gość: Półfan Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:26
          A myślicie, że Ona jeszcze pamięta, że jest z Ciechanowa? Może wcale nie chce
          juz być i nie jest Nasza...
          • Gość: majka Re: Brawo DODA!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.09.05, 06:13
            a kogo to obchodzi
          • Gość: Hmm Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 09:45
            Czasem tu bywa, więc chociaż pamięta gdzie Ciechanó leży ;)
    • Gość: n Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 14:29
      co się stało
    • Gość: niemuzykalny Re: Brawo DODA!! IP: 213.199.253.* 18.09.05, 14:56
      przepraszam a kto to jest ta doda, dla której jak wczesnej wyczytałem Ciechanów
      to dziura zabita dechami. Może już czas, żeby wyprowadziła się z tej wiochy i
      wstydu nam nie przynosiła.
      • Gość: olo Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 16:31
        Kto to DODA,to deziwcze z nadmuchanymi sylikonem cyckami.
        • Gość: CIECHANOWIANIN Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 10:06
          DODA ZWIJAJ MAJDAN!
          • Gość: john_cougar Re: Brawo DODA!! IP: *.icpnet.pl 11.10.05, 20:52
            Buahahahahahhhahaha!!! A to dobre! :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka