Gość: pawel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:02 Niezmiernie sie ciesze, ze dostala slowika publicznosci, szkoda ze nie burstynowego. Vokal ma najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: exfacet Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:20 I love Doda!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resor Re: Brawo DODA!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 04.09.05, 21:30 od początku wiadomo było że tak będzie - przecież oni manipulują tymi SMSami. Pamiętacie jak było Z "Wilkami" na Eurowizji? pomylili się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietutejszy Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:16 WIOCHA RZĄDZI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:33 Doda osiągnęła Sukces, czy się to komuś podoba , czy nie! Zawdzięcza to licznym talentom i swoim rodzicom, zwłaszcza mamie. Niepospolita kobieta ma niepospolitą córkę! Gratki Wando, warto było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Brawo DODA!! IP: *.dyn.optonline.net 04.09.05, 23:44 Doda jest ok .lubie ja bardzo nawet zaczelam sobie wycinac artykuly z gazet na jej temat.respect Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:45 a ja gdybym miała urodzić córkę i w momecie urodzenia ktoś by mi powiedział że będzie taka jak elektroda to szybko bym uda zacisnęła i ją udusiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garu Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 00:09 podzielam........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha-ha Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 09:58 no nie asz tak , nie , ale wiocha , Gust STRASZNY , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielubię kretynów Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:17 co? zazdrość was zżera? widać jak jej zazdrościcie sukcesu. udusiła bym ją udami... stuknij się w ten głupi łep! w tym momencie to bym Ciebie udusiła! głupia babo! zazdrościsz jej pewnie wszystkiego: urody, sukcesu, faceta, wspierającej rodziny, fanów, temperamentu! A ty? szara myszko ciechanowska? sieć sobie w Ciechanowie i pracuj za 8000 zl. do końca życia i obgryzuj paznokcie. jedynie co możesz to oglądać sukcesy innych i oczywiście mażyć o sławie która nigdy Cię nie dosięgnie. nawet nie potrafisz odnaleźć się w tym wszystkim. tylko najlepiej ocenić innych a siebie samą usprawiedliwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechan Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:25 jak ja bym chcial w ciechanowie zarabiac 8000zl... <marzyciel> co do dody- niektóre jej piosenki mi sie podobają a jej jako osoby nie lubie bo jest mało inteligentna, nie potrafi sklecić jednego mądrego zdania...Fakt faktem,że miło mi,że akurat ona wygrała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Zalewski Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 11:06 Jest mi miło ,że ktoś z Ciechanowa jest .... , czy ,,coś " osiągnęła ? zawsze tak było i jest ,że - CUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE ... , niestety to nasza prowincjonalna , polska mentalność . Zapewniam , że Doda /pani Dorota/ nie jest w moim guście , nie pochwalam - toleruję , ale - w rozrywce COŚ robi , jak to robi , jakimi sposobami to osiąga to inna sprawa - ale JEST . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:49 ojej... nie denerwuj się tak :D, oć wymienimy ci pieluszkę bo pewnie już masz mokre ;-p... no już cicho... nie krzycz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto tu jest kretyn Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:33 ooo.... ortografia nie była taka wazna w szkole, czy zwolnienie dla dyslektyka- leniucha? gdybym była w stanie znaleźć jedną rzecz, ktorej mogłabym Dodzie zazdroscić, to z trudem zdecydowałabym się na tę rodzinę, która zawsze jest po jej stronie. Reszta to szmira. I naprawdę tylko osobie, dla której kasa, popularność i twarz na okładce gazety jest istotna, takie bełkotliwe słowa oburzenia mogły przyjść do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inteligent Re: Brawo DODA!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 07:44 Oj ,oj Kolego lub Koleżanko-8.000 zł zarobić w Ciechanowie to każdy by chciał,ale niestety to nierealne!! A poza tym jeśli jesteś taka(i) "mądra(y)" to winnaś osobo wiedzieć że MARZYĆ pisze się przez RZ!!!! Idź więc lepiej do szkoły a nie wypowiadasz swoje "mądrości" na forum!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatamorgana Re: Brawo DODA!! IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 08.10.05, 23:02 jeden komentarz do "nie lubie kretunów" kolejny byk :) nie ma "nie obgryzuj" jest nie obgryzaj :) a Doda... ostatnio ogladałam szanse na sukces z jej udziałem... wyglądała ślicznie... niestety cały czar pryskał jak tylko otwierała usta żeby coś powiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:31 do Dody nic nie mam, ale jak ktos(HA-HA) pisze ,ze ona to wiocha, a sam nie potrafi napisac wyrazu 'aż' tylko pisze 'asz' to to dopiero jest jedna wielka WIOCHA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Any Re: Brawo DODA!! IP: *.chello.pl 15.09.05, 18:20 Szkoda że ciebie matka udami nie ścisnęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..??? olsztyn Re: Brawo DODA!! IP: *.man.olsztyn.pl 07.10.05, 02:02 a czemu Ci ona tak przeszkadza? szkoda ze tak myslisz o niej, robi kariere ma glos milo sie jej slucha a to jaka jest to jej indywidualna sprawa nie oceniajmy sie nawzajem uczmy sie zyc w spokoju,nie wnikajmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:52 Bravo!! Należało się jej. zresztą miała ponad 2 razy więcej głosów niż następny wykonawca. Ładna piosenka, ładny głos, ładna aranżacja, wglądała super. Wstydu nie przyniosła swoim śpiewaniem. Ale ta jej przemowa, to pożal się Boże. Wstyd. Czy nie ma kogoś w swoim otoczeniu,który by jej tego nie uświadomił? Niech się nauczy powiedzieć parę słów ciepłym głosem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Re: Brawo DODA!! IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 05.09.05, 12:00 popieram cie fan. faktycznie Doda dobrze śpiewa i dobrze wygląda. nagroda się jej należała. ale przemawiać to ona nie potrafi!!! przecież to kompletna kompromitacja, wstyt okropny, a ten śmiech, totalna porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deepthroat Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 12:37 Słuchajcie nie ma się czym podniecać! To że jest ładna każdy wie, ale chyba nikt jej nie zazdrości tych pieniędzy i slicznego Radka;)Ale nie sądzicie że jest w niej dużo cech tych blondynek z dowcipów? Teraz to ona prawie za każdym razem płacze a to co ona mówi i jak się zachowuje- no dajcie spokój porażka totalna! W sumie to ja temu biednemu Radkowi współczuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Brawo DODA!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 05.09.05, 15:03 Przepraszam za to pytanie,ale kto to jest Marek Zalewski? Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 Re: Brawo DODA!! 05.09.05, 16:03 Nie wiem. Ale wydaje mi się, że wydaje musię, że wiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 16:08 Marek Zalewski to Marek Zalewski. Jedyny z niewielu, którzy potrafią się podpisać na tym forum imieniem i nazwiskiem. Chwała mu za to. A poza tym - gdybyś interesował się życiem Ciechanowa - pewnie byś wiedział... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iniemamocny Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:38 taki malarz .Obrazów chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśl'iwy Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 21:18 Gratulacje dla talentu Dody, ale z takim "IQ" powinno się bardziej uważać na to co się mówi do ludzi i o ludziach, zwłaszcza o krajanach, A Pani DR stwierdziła (dla radia RMF 2-3 tyg. temu), że "... Ciechanów to dziura zabita dechami ...", a na pytanie redaktora czy nie obawia się negatywnej reakcji Ciechanowian odpowiedziała "... mam to w d..ie". "Fakt" pokazał dzisiaj, że ładna, ale żeby 47 tys. ludzi się tam zmieściło ? Szkoda, że taka ładna dziewczyna tak się wyraża. Dzisiaj nie występuje w "Barze" i nie musi robić ze swoich ust rynsztoka, pokazała w Sopocie, że z powodzeniem może wykorzystywać je do śpiewania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:14 Jak ktoś mówi, że cichanów tu dziura etc, sam sobie wydaje najgorsze świadectwo. Prowincja to przede wszystkim stan umysłu, a nie kategoria geograficzna, i tę - prowincję mentalną - właśnie Doda od początku kariery prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Brawo DODA!! IP: 212.160.172.* 10.09.05, 10:58 Mimo kontrowersyjnego sposobu życia Doroty gratuluję jej sukcesu i szkoda że w rodzinnym mieście jest niedoceniana (lepszym kandydatem na idola może jest pan Siemiątkowski? :D ) Pozdro DODA! Trzym się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała :) Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:49 popieram przedmówcę i też gratuluję sukcesu. co jak co ale śpiewać potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Półfan Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:26 A myślicie, że Ona jeszcze pamięta, że jest z Ciechanowa? Może wcale nie chce juz być i nie jest Nasza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Brawo DODA!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.09.05, 06:13 a kogo to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 09:45 Czasem tu bywa, więc chociaż pamięta gdzie Ciechanó leży ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 14:29 co się stało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemuzykalny Re: Brawo DODA!! IP: 213.199.253.* 18.09.05, 14:56 przepraszam a kto to jest ta doda, dla której jak wczesnej wyczytałem Ciechanów to dziura zabita dechami. Może już czas, żeby wyprowadziła się z tej wiochy i wstydu nam nie przynosiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 16:31 Kto to DODA,to deziwcze z nadmuchanymi sylikonem cyckami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIECHANOWIANIN Re: Brawo DODA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 10:06 DODA ZWIJAJ MAJDAN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john_cougar Re: Brawo DODA!! IP: *.icpnet.pl 11.10.05, 20:52 Buahahahahahhhahaha!!! A to dobre! :D Odpowiedz Link Zgłoś