Dodaj do ulubionych

Komitet Ratunkowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:06
Już nie da się czytać tych idiotycznych ociekających nienawiścią tematów.
Proponuję utworzć towarzystwo ludzi pozytywnie myślących,kochających świat i
ludzi.Zycie jest piękne.Jest dużo ciekawych i wesołych tematów.Zacznijecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: marek zalewski Re: Komitet Ratunkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 08:41
      jeżeli kochasz świat to dlaczego ukrywasz się pod pseudonimem ? to brak
      konsekwencji - przecież świat jest piękny , dobry , i "NIC" Ci nie zrobi - oto
      jest pytanie ?
      pozdrawiam i życzę wiary w to co mówisz
      • Gość: GGG Re: Komitet Ratunkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 13:59
        czy wszystkiego musicie się "czepiać"? może koleżanka lubi po prostu swój
        pseudonim,zresztą to chyba nie jest ważne...liczy się temat!
        • Gość: Serafin Re: Komitet Ratunkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 15:11
          Wybaczcie Markowi Zalewskiemu-to niespełniony zgorzkniały artysta.
          • Gość: marek zalewski Re: Komitet Ratunkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 15:22
            serafinku kochany , życzę ci tylko tych rozkoszy które ja przeżyłem i przeżywam
            - kto tu i komu coś zazdrości - bo napewno nie ja ...
            • Gość: gerwazy Re: Komitet Ratunkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 15:46
              Panie Marku , widzi Pan a te Serafiny swoje , nie widzą , że świat jest piękny ,
              tylko zgryzota , zawiść i sPISki .
              • Gość: Serafin Re: Komitet Ratunkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 01:21
                Ja przeżywam rozkosz tylko z osobami przeciwnej płci i jest ona wystarczająco
                satysfakcjonująca.
                • Gość: gerwazy Re: Komitet Ratunkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 08:51
                  głodnemu chleb na myśli ... hi hi , powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka