wiola101 22.03.06, 10:43 No właśnie. Od kilku dni ciągle sprawdzałam czy któś tu zagląda - i była cisza aż w końcu cos się ruszyło. Piszcie Mławianie co tam ciekawego dzieje sie w mieście seksu i biznesu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaeska Re: No coś sie ruszyło 03.04.06, 11:27 Jeszcze nigdy nie myślałam tak o Mławie, ale bardzo mi się podoba określenie "Miasto seksu i biznesu"....(heheheheheh) Odpowiedz Link Zgłoś
awa87 Re: No coś sie ruszyło 16.11.06, 21:32 hehe grunt to pozytywne myslenie .... ludzie jak mieszkaja w mławie to jej nie doceniaja... ja od paru miesiecy mieszkam w duzym miescie i stwierdzam jedno ze tęsknie za harmonicznym spokojem naszego miasteczka:))) Ludzie tu (gdzie teraz mieszkam) zyja w strasznym pospiechu, brak przjacielskich usmiechów i spojrzen... każdy jest neutralny nikomu nie znany (wsumie mozna brac to po części za zalete tego wsztyskiego ze wiecej swobod) pozdro asia :) Odpowiedz Link Zgłoś
byebus Re: No coś sie ruszyło 17.11.06, 16:10 Bez kitu :) nasze miasto ma swoje uroki :D nigdzie chyba nie ma takiej atmosfery jak w Mławie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mauzolos1 Re: No coś sie ruszyło 26.11.06, 16:28 Prawda ostatnio naprawde nikt nie ma czasu postać pogadać, wszyscy za czymś gonią... i to jest smutne bo to sie dzieje u nas, w naszej Mławie Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: No coś sie ruszyło 21.01.07, 23:41 W końcu też znikłaś :) A może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
jotek27 Re: No coś sie ruszyło 26.01.07, 12:58 Ze w miescie biznesu to jeszcze bym rozumial ale sexu ??? Gdzie te domy publiczne ??? Odpowiedz Link Zgłoś