teriblina 18.10.06, 19:07 jaki zespól polecacie na wesele z ciechanowa i okolic? najlepiej grajacy na żywo.dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guciu83 Re: jaki Zespół na WESELE? 18.10.06, 19:16 Ten temat był poruszany wiele razy. Np. Tutaj jest jeden z wątków o zespołach. Osobiście polecam zespół Brawo. Przynajmniej jeszcze kilka lat temu dobrze grali - mam nadzieje, że tak jest nadal. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
teriblina Re: jaki Zespół na WESELE? 20.10.06, 13:11 dziekuje bardzo;) watek podany przejrzałam, ale czy sa jakies strony internetowe tych zespołów czy jakies namiary? bede wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
teriblina Re: jaki Zespół na WESELE? 23.10.06, 16:26 dziekuję;) kontaktowałam sie na samym poczatku;0ale na mój termin niestety zajeci;( Odpowiedz Link Zgłoś
nie.gej Re: jaki Zespół na WESELE? 23.10.06, 16:37 Z tego, że cliver jest zajęty to się tylko ciesz. Te chłopaczki naprawdę nie mają pojecia o swojej robocie. Ja również polecam Grabowskiego - ewentualnie Bravo. p.s. udanego weseliska!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka91 Re: jaki Zespół na WESELE? 28.10.06, 22:36 A czym się różni Grabowski od cliver? Taka samo muzyka odtwarzana z dyskietki, też zero pojęcia, za to talent do wypierania się tego. Odpowiedz Link Zgłoś
tomdormi Re: jaki Zespół na WESELE? 29.10.06, 20:58 Byłem na weselu gdzie grał zespół Rytmix. Przynajmniej grali na żywo! Odpowiedz Link Zgłoś
malvina16 Re: jaki Zespół na WESELE? 30.10.06, 19:34 teriblina napisała: > jaki zespól polecacie na wesele z ciechanowa i okolic? najlepiej grajacy na > żywo.dzieki! dla mnie osobiście najlepszy jest Grabowski,nie znam lepszego,naprawdę dobra zabawa,myślę że wciechanowie jest niezły poziom ale ich Ci polecam. Odpowiedz Link Zgłoś