Dodaj do ulubionych

Propozycje zmian na forum

18.02.07, 13:00
Co chcielibyście zmienić na naszym forum Ciechanowa.W ostatnim czasie jest
one oblegane z premedytacją przez niejakiego szalonego miśka.W bezwzględnie
tyranizuje nasze wypowiedzi. Proszę o ciekawe wypowiedzi.
Obserwuj wątek
    • phk1 Re: Propozycje zmian na forum 18.02.07, 17:50
      [phk1] ja go tam na swój sposób polubiłem,dzięki temu poznał wielu wspaniałych
      przeciwników.
      • lauracroft69 Re: Propozycje zmian na forum 20.02.07, 19:08
        Nie pochlebiaj sobie zanadto. Nikt nie ma zamiaru konkurować z takim szarym
        burym miśkiem w dodatku nieopierzonym.Nie masz szans, aby być przeciwniekiem
        dla innych,nie te progi na twoje łapy.Pora spać. Zima jeszcze w toku.
        • eustachy07 Re: Propozycje zmian na forum 01.03.07, 18:46
          Widzę,że na tym forum występują ciekawe i dzikie bestie,ale gorąco,super
          jazda.Ale czemu Lauro tak nie lubisz puchatka,przecież on chyba czuje do ciebie
          sympatię.
          • lauracroft69 Re: Propozycje zmian na forum 02.03.07, 20:35
            Wyrosłam już z bajek, teraz już wiesz dlaczego tak nie lubię puchatka. Bajki
            się skończyły a zaczeła się rzeczywistość. tylko ktoś niewyrośnięty bawi się
            nadal, ale to już inna bajka.
    • phk1 Re:Gratulacje Lauro 03.03.07, 17:56
      [phk1] właśnie napisałaś o burym misku SETNY post w tym jeden został skasowany
      za wczesniej 'ty puchatku-pośladku', tropisz mnie tylko 50dni wiec masz niezły
      wynik.
      Na 'oslej ławce' poczytasz co Ci napisałem, bo zostało to skasowane,co by
      znaczyło ,że i ty mnie tropisz na drugim komputerki
      • lauracroft69 Re:Gratulacje Lauro 03.03.07, 19:35
        Ty naprawdę masz nierówno pod sufitem.A już sądziłam,że jednak równy z ciebie
        gość.Przykro mi z tego powodu.Ile musisz mieć kartek zapisanych kto ile komu
        itd.Wpadłeś w obłęd.Nie tropię ciebie,to raczej ty bawisz się w myśliwego,a sam
        jesteś przecież zwierzyną.Chciałabym zobaczyć wyraz twojej twarzy jak się
        spotkamy i powiem ,że to właśnie ja.Pozdrawiam cię do zobaczenia.
        • phk1jeden Re:Gratulacje Lauro 03.03.07, 21:42
          watek z Tobą mógłby toczyć się na gadugadu,ale się nie toczy
          i nie wiem dlaczego admin to toleruje? ma jakis swój cel?
          -----------------------
          [LAURA] A już sądziłam,że jednak równy z ciebie gość.
          [PHK1] taką masz huśtawkę nastrojów do mnie i mojego misiowania tu?

[LAURA]Ile musisz mieć kartek zapisanych kto ile komu
          [PHK1] wyszukiwarka zespół wespół ze mną zadziała i znalazła 98 w 2-3
          sekundy,oczywiście nie wszystkie do mnie by były posty,acz inni raczej tło
          stanowili to musisz sama przyznać

[LAURA]]Nie tropię ciebie
          [PHK1] Jak coś piszesz to Ci tylko odpisuję i to ty prowokujesz bym odpisał

[LAURA]Chciałabym zobaczyć wyraz twojej twarzy jak się
          spotkamy i powiem ,że to właśnie ja.Pozdrawiam cię do zobaczenia.
          [PHK1] Wiem z policyjnymi informatykami od IP i nakazem prokuratorskim w świetle
          kamer i fleszy zdemaskujecie mnie-:)? Kiedy mogę wiedzieć? A pogadasz wtedy ze
          mną jak z Człowiekiem,a nie Burym Misiem o wielkich łapach i zapyziałej gębie-:)?
          Resztę tekstu znajdziesz na linku jak mi nie skasujecie
          czasciechanowa.pl/forum/viewtopic.php?p=3567#3567--
          • guciu83 Re:Gratulacje Lauro 03.03.07, 22:25
            Właśnie dlatego, że nie toleruje tych Twoich wycieczek tak często Cię kasuje -
            niestety
            • phk1 Re:Gucio -spowiedz? 03.03.07, 22:52
              [phk1-Gucio] dlatego zostań
              BURYM MISIEM O ZAPYZIAłEJ GEBIE I WIELKICH łAPACH-DEBILKIEM-CHAMEM-GłUPKIEM
              BEłKOT PISZąCY-NIE UMIEJACYM ZDANIA SKLECIC-BURAKIEM-KRETYNEM-JAJAMI DO
              UCIECIA,KSENOFOBEM,ANTYSEMITą,...........
              miło Ci sie czyta? a TY jako moderator ani razu nie zareagowałeś na takie
              wycieczki innych w stosunku do Mnie,a ja Ci ani razu w taki chamski sposób nie
              pisałem,tępisz mnie z powodów swoim przekonań politycznych ili tylko i swoje
              prywatne wojenki prowadzisz.
              A czemu kasowałeś mi posty o PO/PSL/WW/C-NóW?
              Dotyczyły Ciebie? Dzis piszesz ,że to nie twoja bajka te PO_cnów jak rozumiem?
              Czy kasowane dotyczyły Twoich sympatii politycznych?co takiego złego pisałem o
              EUG SADOWSKIM,że kasowałeś mi,dla zasady by mnie wkurzyc.itp itd ,jak Cię to
              stresuje to olej to moderowanie.
              Niech gazeta.pl zatrudnia młodych po socjologii,psychologii,a nie po technikum.
              Ja napewno nie dybię na TWOJE stanowisko,masz moje IP stałe i niezmienne i
              musiałbym się z Tobą spotkać przy zmianie moderatora ,no i wtedy mógłbys dawać
              mi do wiwatu NON STOP.
              ---
              Małeconieco-:) i czasciechanowa.pl/forum/index.php
          • lauracroft69 Re:Gratulacje Lauro 04.03.07, 18:21
            Biedny,wzgardzony mały człowieczku.Na tym forum zostałeś wykopany,więc siedzisz
            teraz na innym,wciskając dalej te swoje morale.Jesteś śmieszny i zarazem
            tragiczny.Nie wplątuj innych w swoje zagrywki,nikgo to już nie bawi.Nie czepiaj
            się mnie a tym bardziej Gucia.Docielkiwość i tkliwość swojego charakteru nie
            musisz tak dosłownie i dosadnie zarysowywać. Łatwo ulegasz emocjom.Jesteś
            człowiekiem ulegający wpływom innych.Lubisz prowokacje,które sam także
            stosujesz do innych,a tak łatwo dałeś się wkręcić.Wstydź się za swoje
            postępki.Nie schlebiaj sobie,czujesz się i zachowujesz,jak byś bym conajmniej
            dyrektorem banku PKOBP.Pozdrawiam .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka