lauracroft69 18.02.07, 13:00 Co chcielibyście zmienić na naszym forum Ciechanowa.W ostatnim czasie jest one oblegane z premedytacją przez niejakiego szalonego miśka.W bezwzględnie tyranizuje nasze wypowiedzi. Proszę o ciekawe wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phk1 Re: Propozycje zmian na forum 18.02.07, 17:50 [phk1] ja go tam na swój sposób polubiłem,dzięki temu poznał wielu wspaniałych przeciwników. Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re: Propozycje zmian na forum 20.02.07, 19:08 Nie pochlebiaj sobie zanadto. Nikt nie ma zamiaru konkurować z takim szarym burym miśkiem w dodatku nieopierzonym.Nie masz szans, aby być przeciwniekiem dla innych,nie te progi na twoje łapy.Pora spać. Zima jeszcze w toku. Odpowiedz Link Zgłoś
eustachy07 Re: Propozycje zmian na forum 01.03.07, 18:46 Widzę,że na tym forum występują ciekawe i dzikie bestie,ale gorąco,super jazda.Ale czemu Lauro tak nie lubisz puchatka,przecież on chyba czuje do ciebie sympatię. Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re: Propozycje zmian na forum 02.03.07, 20:35 Wyrosłam już z bajek, teraz już wiesz dlaczego tak nie lubię puchatka. Bajki się skończyły a zaczeła się rzeczywistość. tylko ktoś niewyrośnięty bawi się nadal, ale to już inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re:Gratulacje Lauro 03.03.07, 17:56 [phk1] właśnie napisałaś o burym misku SETNY post w tym jeden został skasowany za wczesniej 'ty puchatku-pośladku', tropisz mnie tylko 50dni wiec masz niezły wynik. Na 'oslej ławce' poczytasz co Ci napisałem, bo zostało to skasowane,co by znaczyło ,że i ty mnie tropisz na drugim komputerki Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re:Gratulacje Lauro 03.03.07, 19:35 Ty naprawdę masz nierówno pod sufitem.A już sądziłam,że jednak równy z ciebie gość.Przykro mi z tego powodu.Ile musisz mieć kartek zapisanych kto ile komu itd.Wpadłeś w obłęd.Nie tropię ciebie,to raczej ty bawisz się w myśliwego,a sam jesteś przecież zwierzyną.Chciałabym zobaczyć wyraz twojej twarzy jak się spotkamy i powiem ,że to właśnie ja.Pozdrawiam cię do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1jeden Re:Gratulacje Lauro 03.03.07, 21:42 watek z Tobą mógłby toczyć się na gadugadu,ale się nie toczy i nie wiem dlaczego admin to toleruje? ma jakis swój cel? ----------------------- [LAURA] A już sądziłam,że jednak równy z ciebie gość. [PHK1] taką masz huśtawkę nastrojów do mnie i mojego misiowania tu? [LAURA]Ile musisz mieć kartek zapisanych kto ile komu [PHK1] wyszukiwarka zespół wespół ze mną zadziała i znalazła 98 w 2-3 sekundy,oczywiście nie wszystkie do mnie by były posty,acz inni raczej tło stanowili to musisz sama przyznać [LAURA]]Nie tropię ciebie [PHK1] Jak coś piszesz to Ci tylko odpisuję i to ty prowokujesz bym odpisał [LAURA]Chciałabym zobaczyć wyraz twojej twarzy jak się spotkamy i powiem ,że to właśnie ja.Pozdrawiam cię do zobaczenia. [PHK1] Wiem z policyjnymi informatykami od IP i nakazem prokuratorskim w świetle kamer i fleszy zdemaskujecie mnie-:)? Kiedy mogę wiedzieć? A pogadasz wtedy ze mną jak z Człowiekiem,a nie Burym Misiem o wielkich łapach i zapyziałej gębie-:)? Resztę tekstu znajdziesz na linku jak mi nie skasujecie czasciechanowa.pl/forum/viewtopic.php?p=3567#3567-- Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re:Gratulacje Lauro 03.03.07, 22:25 Właśnie dlatego, że nie toleruje tych Twoich wycieczek tak często Cię kasuje - niestety Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re:Gucio -spowiedz? 03.03.07, 22:52 [phk1-Gucio] dlatego zostań BURYM MISIEM O ZAPYZIAłEJ GEBIE I WIELKICH łAPACH-DEBILKIEM-CHAMEM-GłUPKIEM BEłKOT PISZąCY-NIE UMIEJACYM ZDANIA SKLECIC-BURAKIEM-KRETYNEM-JAJAMI DO UCIECIA,KSENOFOBEM,ANTYSEMITą,........... miło Ci sie czyta? a TY jako moderator ani razu nie zareagowałeś na takie wycieczki innych w stosunku do Mnie,a ja Ci ani razu w taki chamski sposób nie pisałem,tępisz mnie z powodów swoim przekonań politycznych ili tylko i swoje prywatne wojenki prowadzisz. A czemu kasowałeś mi posty o PO/PSL/WW/C-NóW? Dotyczyły Ciebie? Dzis piszesz ,że to nie twoja bajka te PO_cnów jak rozumiem? Czy kasowane dotyczyły Twoich sympatii politycznych?co takiego złego pisałem o EUG SADOWSKIM,że kasowałeś mi,dla zasady by mnie wkurzyc.itp itd ,jak Cię to stresuje to olej to moderowanie. Niech gazeta.pl zatrudnia młodych po socjologii,psychologii,a nie po technikum. Ja napewno nie dybię na TWOJE stanowisko,masz moje IP stałe i niezmienne i musiałbym się z Tobą spotkać przy zmianie moderatora ,no i wtedy mógłbys dawać mi do wiwatu NON STOP. --- Małeconieco-:) i czasciechanowa.pl/forum/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re:Gratulacje Lauro 04.03.07, 18:21 Biedny,wzgardzony mały człowieczku.Na tym forum zostałeś wykopany,więc siedzisz teraz na innym,wciskając dalej te swoje morale.Jesteś śmieszny i zarazem tragiczny.Nie wplątuj innych w swoje zagrywki,nikgo to już nie bawi.Nie czepiaj się mnie a tym bardziej Gucia.Docielkiwość i tkliwość swojego charakteru nie musisz tak dosłownie i dosadnie zarysowywać. Łatwo ulegasz emocjom.Jesteś człowiekiem ulegający wpływom innych.Lubisz prowokacje,które sam także stosujesz do innych,a tak łatwo dałeś się wkręcić.Wstydź się za swoje postępki.Nie schlebiaj sobie,czujesz się i zachowujesz,jak byś bym conajmniej dyrektorem banku PKOBP.Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś