Gość: ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 14:21 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: logopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 14:22 poszukuję dobrego logopedy w ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: logopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 07:23 Ja z córką chodzę do Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej w Ciechanowie, przy ul. Wyzwolenia do Pani Skrzypczyńskiej. Wyśmienity fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: logopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:55 jakiś kontakt do tej pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: logopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 13:36 Proszę dzwonić do poradni na nr 23 672-26-73 i prosić z logopedą. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia297 Re: logopeda 03.04.08, 10:55 pani ania swietna !!!!! kontakt z dziecmi niesamowity 606852347 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: logopeda IP: *.centertel.pl 18.04.08, 17:26 nie wiem czy o tej samej pani ani myślę, ale znam bardzo dobrą logopedę panią Anię, która pracuje w przedszkolu z moim dzieckiem. jest niezastąpiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella Re: logopeda IP: *.centertel.pl 21.04.08, 21:23 ja mogę jeszcze polecić panią Mariolę z fundacji, tylko, że do niej jest się ciężko dostać, ale chyba ona jest najlepsza w ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: logopeda IP: *.centertel.pl 26.04.08, 19:45 bardz dobrą logopedą jest pani Ania która kiedyś pracowała w towarzystwie przyjaciół dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: logopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 21:10 Jak się nazywa i gdzie pani Ania teraz pracuje,może ktoś wie? Jeśli jest taka dobra to chętnie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: logopeda IP: *.centertel.pl 28.04.08, 16:50 z tego co słyszałam ta pani Ania pracuje chyba teraz w prywatnym przedszkolu na rajkowskiego, ale nie mam do niej bezpośredniego numeru. widziałam gdzieś na forum numer do tego przedszkola więc proszę tam spróbować zadzwonić. ten numer chyba był pod zakładką przedszkola prywatne w ciechanowie albo jakoś tak pokrewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalska Re: logopeda IP: *.centertel.pl 02.05.08, 21:33 bardzo dziękuję w imieniu mojego dziecka paniom z poradni pedagogocznej które w minionym czasie otoczyły opieką logopedyczną mojego syna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Re: logopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 22:28 Całkowicie się zgadzam.Pani Mariola i nikt inny.Bardzo pomogła mojemu synkowi i siostrzeńcowi.Moja praca daje mi możliwość bliskiego kontaktu z kobietami-matkami .Od nich również dowiaduję się ,która pani logopeda najlepsza-90% potwierdza wysoką skuteczność i fachowość p.Marioli.10%-inne.Te 10% to pewnie dlatego ,że nie trafiły do pani Marioli. Odpowiedz Link Zgłoś