Dodaj do ulubionych

strach się bać...

03.08.07, 08:40
www.youtube.com/watch?v=2PEkB5JOZa8&mode=related&search=

ino bez obrazu ;)

z dedykacją dla PHK1 :)
dobrej zabawy życzę :)
Obserwuj wątek
    • pawloskarawlos1 Re: strach się bać... 03.08.07, 09:33
      A ja znalazłem fajną piosenkę z obrazem!!
      www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y
      • magik1985 Re: strach się bać... 03.08.07, 09:46
        Mocne :D
        • Gość: dosia Re: strach się bać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 09:50
          Chory, chorszy, trup, jesteście chorzy na nienawiść
          • magik1985 Re: strach się bać... 03.08.07, 10:18
            Jeśli już to z nienawiści :)

poza tym, to chyba raczej sztuka, która nazywa się "poczucie humoru".
    • phk1 Re: strach się bać...Głupi tytuł 03.08.07, 10:42
      [phk1] tylko artyści pokroju Lady Punk i Hołdys i paru innych przepitych po imprezach od czasów głębokiego PRLu mając w mózgu wypłukane szare komórki takie bzdury potrafią eksponować jako swój bunt i sprzeciw.
      Pieszczochy PRLu nie powinni takich głupot wypisywać i wygadywać.
      Ostatnio nawet mózg lasuje się Lechowi Wałęsie ,że mniej bał się za komuny niz teraz,gdy na lotnisku nie przeszedł jakiejs odprawy w 10 sekund,bo mu Kaczyński paszport dyplomatyczny cofneli.

Jeśli ktoś chce wiedzieć co znaczy STRACH SIE BAĆ powinien popytać starszych osób ,które pamietają mroczne dzieje tego narodu.
      • magik1985 co za... 03.08.07, 10:50
        Puchatek, jedna rada. Uśmiechnij się czasem... poluzuj szelki, bo ci krew do
        mózgu nie dopływa. różnica między Nami polega na tym ,ze ja potrafię się śmiać z
        każdego (nawet z Tuska, którego darzę większą sympatią, niż Kaczyńskiego). Ty
        natomiast do wszystkiego podchodzisz śmiertelnie poważnie, mimo :) jakie
        wstawiasz do swoich tekstów. to jest poważna choroba Puchatku...
    • Gość: Phk1 Re: strach się bać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 11:05
      [phk1] Maciusiu słowo pisane inaczej się odbiera niż mówione.
      To co napisałem wypowiedziane z napietą twarzą i ścisniętymi wargami Donalda Tuska miało by inny wydżwiek ,a wypowiedziane przez Rysia Kalisza też by zabrzmiało inaczej,a przez Jana Pietrzaka jeszcze inaczej.
      Nie jest ze mną tak żle jak to sobie wyobrażasz.

ps.Wrzucę Ci pózniej do skrzynki ciekawe spostrzeżenie z takich wirtualnych znajomosci,a pózniej Ci sami ludzie w realu,gdy sie spotykają
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka