Gość: nn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 10:24 Podobno koło nowej hali sportowej ma być punkt bezprzewodowego dostępu do internetu (hotspot). Czy ktoś o tym więcej wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Człek Re: Hotspot przy kanałach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 15:15 Jeśli chodzi o mnie,to nic mi nie wiadomo na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bun Re: Hotspot przy kanałach? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 15.01.08, 15:58 Wiec prawdopodobnie nie chodzi o Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Hotspot przy kanałach? IP: *.centertel.pl 15.01.08, 20:54 coś chyba źle usłyszałeś. Hotspoty montuje się w hotelach, biurowcach lub na osiedlach, jednym słowem tam, gdzie jest duże skupisko ludzi. wydaje mi się, że są większe skupiska ludzkie niż okolice hali sportowej :) no, chyba żeby władze miasta zdecydowały się na tak kretyński pomysł ładowania setek tysięcy złotych w inwestycję z którwej mało kto będzie korzystał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Hotspot przy kanałach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 21:30 Cóż, nie znam się na hotspotach (nie wiem jaki mają zasieg) ale tam jest przecież szkoła, hotel, basen, hala sportowa, park... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Hotspot przy kanałach? IP: *.centertel.pl 16.01.08, 09:39 szkołę łatwiej i taniej jest podłączyć na sztywno (np neostrada); hotel... cóż, nie jest to gigant i nie jest zbytnio oblegany... basen, hala sportowa, park - no faktycznie, w tych miejscach to już korzysta się z netu wręcz nagminnie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś