Dodaj do ulubionych

Hotspot przy kanałach?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 10:24
Podobno koło nowej hali sportowej ma być punkt bezprzewodowego dostępu do internetu (hotspot). Czy ktoś o tym więcej wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Człek Re: Hotspot przy kanałach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 15:15
      Jeśli chodzi o mnie,to nic mi nie wiadomo na ten temat.
      • Gość: bun Re: Hotspot przy kanałach? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 15.01.08, 15:58
        Wiec prawdopodobnie nie chodzi o Ciebie :)
    • Gość: aa Re: Hotspot przy kanałach? IP: *.centertel.pl 15.01.08, 20:54
      coś chyba źle usłyszałeś. Hotspoty montuje się w hotelach, biurowcach lub na
      osiedlach, jednym słowem tam, gdzie jest duże skupisko ludzi. wydaje mi się, że
      są większe skupiska ludzkie niż okolice hali sportowej :)
      no, chyba żeby władze miasta zdecydowały się na tak kretyński pomysł ładowania
      setek tysięcy złotych w inwestycję z którwej mało kto będzie korzystał :)
      • Gość: nn Re: Hotspot przy kanałach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 21:30
        Cóż, nie znam się na hotspotach (nie wiem jaki mają zasieg) ale tam jest przecież szkoła, hotel, basen, hala sportowa, park...
        • Gość: aa Re: Hotspot przy kanałach? IP: *.centertel.pl 16.01.08, 09:39
          szkołę łatwiej i taniej jest podłączyć na sztywno (np neostrada); hotel... cóż,
          nie jest to gigant i nie jest zbytnio oblegany...
          basen, hala sportowa, park - no faktycznie, w tych miejscach to już korzysta
          się z netu wręcz nagminnie :):):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka