Gość: PiSofil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 10:14 Czas Ciechanowa podaje ,że w poniedziałek odwiedzi nasze wspaniałe miasto były premier Jarosław Kaczyński. Gdzie szukać dodatkowych info na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 10:50 najlepiej w Tekli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSofil Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 10:55 Kim jest pani Tekla? Jakiś kontakt proszę do niej. Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qeeelf Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 10:59 hehehehehehehe intelekcik co?Nie u Pani Tekli ,tylko w Tekli ,czyli co chcesz jelito? żołądek,szyjka macicy?A tak w ogóle zrozumiałes tylko kpisz i łapiesz za słówka .Jak chcesz złapać bezposredni kontakt to proponuję wyjątkowo dla ciebie inne wejście do tekli . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSofil Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 11:35 Nie zrozumiałem ,ze chodzi o zwrot "w Tekli" sorrki, ale tego już w ogóle nie rozumiem "w Tekli". Znam zwrot Ciotka Tekla z programów dla dzieci. www.teart.art.pl/plenery%20dla%20dzieci.htm Proszę o poważne info ,gdzie Mój Ulubiony Polityk Przemówi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 10:57 Już go nigdzie nie chcą....musi tu przyjeżdżać??? Nie widzę takiej potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 11:55 Nie dorastacie Kaczyńskiemu do pięt PO-matołki i POstkomuchy jedynie co możecie pożytecznego uczynić to czyścić mu buty z waszym ryżym guru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSofil Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 12:29 Czekam już prawie trzy godziny na dokładniejsze info. Nie jestem działaczem PiSu ,nie jestem z Ciechanowa. KACZORZE zaprośmy więc POzornie samodzielnie myślących na to sPOtkanie. POsłuchają ciut więcej niż w "Szkle kontaktowym" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jana Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 13:24 jaki PIS taki jego elektorat,poprostu żenada, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSofil Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 14:03 Skoro JANA pisze o żenadzie elektoratu bo rozumiem ,że chodzi o nie wiedzę o terminie i czasie wizyty Premiera, to dlaczego nie potrafi dać prostej odpowiedzi na moje pytanie? Ten sam Czas Ciechanowa podaje w tej samej notce sensacyjną wiadomość o kwasach w Ciechanowskim PiSie. Czy redaktor M.Szyperski też ma takie zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisia Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 16:16 Jaki premier ? O ile wiem to premier Tusk nie przyjeżdża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qeeelf Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 16:34 Wyraźnie jest były premier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 22:36 Czy po to przyjezdza, zeby mu ciotka Tekla wyczyscila buty? A sam nie może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Ważna Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 22:39 Na pewno przy ul. Swirskiego? Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezależny Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 08:27 Jaka gazeta takie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol21 Re: Wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 09:48 Ciekawski słynie ze swej niezależności polegającej na małpim powtarzaniu propagandowej papki, którą pis wypełnia mózgi swoich wyznawców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSofil Re: Wizyta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.08, 09:59 Na stronie internetowej posła Kołakowskiego też jest notka o wizycie Jarosława Kaczyńskiego w Siedlcach. PiSofil dziękuje za ciekawe teksty wielu dyskutantów szczególnie opcji przeciwnej. Jak mawia Jarosław Kaczyński długa droga przed nami by przekonać naszych przeciwników ,że to my mamy rację. Póki co rządy miłości i uśmiechów królują w sondażach bo społeczeństwo niczego nie wymaga od premiera Tuska,a prawie jak w dzisiejszej Rosji -wielkie uwielbienie Premiera Putina i jego Delfina Niedżwiadka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Wizyta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.08, 10:09 No większego uwielbienia jak w waszej sekcie K to chyba nigdzie nie ma. Guru kazał to gadasz i robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Wizyta 19.03.08, 18:05 Moze błędnie odczytałem notkę, w CC, ale wydaje mi się, że wizyta byłego premiera jest czysto "techniczna", jeśli jest spowodowana sytuacją w ciechanowskim PISie, więc o co bić pianę, że red. nie podał daty i miejsca spotkania z premierem? Spotkanie pewnie odbyło się w siedzibie Biur Poselskich s.Fetlińskiej i p. Kołakowskiego w "Domu Rzemiosła" przy ul. PułTUSKiej. (nomen omen ;)) i miało charakter "nie dla wyborców" ;) Odpowiedz Link Zgłoś