Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 19:54 Witam :) Czy w Ciechanowie pracuje jakiś chirurg-dentysta? Wszystko jedno czy prywatnie czy państwowo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Chirurg dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 21:55 ja radze jechac do warszawy do wcs - wojewodzie centrum stomatologii na nowym zjezdzie... super super i jeszcze raz super!!!! nie mam slow zeby wychwalic... 100% profesjonalizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Chirurg dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 18:31 tak, tak oczywiście strone już widziałam i wszystkie telefony mam spisane :) Dziekuje za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Chirurg dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 08:40 Ja byłam u doktor Łukasiak i nie narzekam. W Mławie przyjmuje też doktor Skrzypczyński (w Centrum Uśmiechu), ale tylko raz raz w miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Chirurg dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.08, 10:12 a doktor łukasik to gdzie przyjmuje bo ja nie znam? Odpowiedz Link Zgłoś
ms49 Re: Chirurg dentysta 19.03.08, 17:37 dr Maria Tyszka w Ciechanowie, ul. Pułtuska tel. 672-30-65. Korzystałam, byłam zadowolona. Niestety drogo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Chirurg dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 19:12 pani Łukasiak przyjmuje w swoim prywatnym domu. Jedzie się prosto 17 stycznia i przy dawnym "Valdim" nie wjeżdza się w łuk tylko dalej prosto. Szyld jest. Kobieta naprawde zna się na rzeczy. No i zdecydowanie mniej bierze za wizytę niż dr Tyszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Chirurg dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 17:20 Bardzo dziekuje wszystkim którzy pomogli podając namiary :) Odpowiedz Link Zgłoś