Dodaj do ulubionych

remont stadionu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 11:12
wiecie cos na ten temat?bylo swego czasu sporo szumu o tym,ale teraz
jakos wszystko sie uciszylo.
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: remont stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 14:05
      Może czekają na decyzję o ostatecznej liście miast które mają przyjąć drużyny Euro.
    • Gość: klocek Re: remont stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 07:55
      Przed wszystkimi inwestycjami w Ciechanowie (remonty elewacji np. hala pułtuska ,remont dróg np. 60-tka itd.) powinno się wybudować obwodnicę ,bo tiry i niepotrzebny ruch samochodowy rozjeżdżą te nowe drogi ,a spaliny brudzą odświeżone elewacje . Ale co ja tam wiem . Wiem ,że są miasta wielkości Ciechanowa z podobnym połozeniem (np. 100 km od dużego metropolii) ,gdzie rządzący wywalczyli obwodnicę ,a także rewitalizację centrum (mowa o Chojnicach). Dodam ,że Ciechanów ma jedną z dłuższych głównych ulic handlowych w Polsce ,a licząc Pl.Jana Pawła II ,Warszawską ,Zieloną Ścieżkę ,Pl.Kościuszki to długość wyniesie coś ok. 1 km .
      • Gość: m Re: remont stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:05
        Remont Rynku i Warszawskiej też jest niepewny skoro nasz prezydent tak wzorowo zdobywa środki "unijne" ;)
        • Gość: mm Re: remont stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:08
          Remont stadionu ma być nie zależnie od tego czy będą u nas ekipy z
          ero czy nie.
    • Gość: BIL Re: remont stadionu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 15.07.08, 22:57
      Zgodnie ze wcześniejszymi zapowiedziami w najbliższym czasie na stadionie
      Miejskim w Ciechanowie zostaną zainstalowane plastikowe krzesełka. Na trybunie
      "Głównej" pojawi sie ich 200. Ponadto zostanie także wyodrębniony sektor dla
      kibiców przyjezdnych gdzie zostanie wybudowana tzw. "klatka" (!). Wszystko
      zapewne będzie gotowe przed rozpoczęciem nowego sezonu czyli do 15 sierpnia. O
      postępach w budowie będę informował na bieżąco.

info za: www.mksonline.boo.pl
      • Gość: JOHN Re: remont stadionu IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.08, 00:53
        Krzesłka pewnie z powodu awansu do IV ligi (czyli tak naprawdę utrzymania się w piątej). A klatka w ramach przygotowan do meczu z MKS Mławą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka