Gość: HITANIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 21:06 reaktywuje temat o ciechanowskim hicie (poprzednie zostały usunięte z niewiadomego powodu) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.centertel.pl 28.09.08, 21:46 O super !! Czekamy na dalsze gorzkie żale .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsung Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.tktelekom.pl 29.09.08, 12:24 Gdyby nie pracowały tu pani M.G z księgowości i pani A.S z administracji byłoby przyjemniej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koyote Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 29.09.08, 17:26 ej samsung a co Ty chcesz od PANI M.G. lub Pani A.S. ?? zapewne jesteś jednym z GENIUSZY reprezentujących rodzinę Państwa C.... lub jedną z osób, które pracują w naszym wspaniałym biurze HRD!! hahah powodzenie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempiciel kojotów Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.eranet.pl 27.10.08, 19:44 koyote-idiote dopiero skończył szkolę,a ledwo wystaje ponad szkolną ławke (litle men) biegnij bo mama na cyca woła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwa:) Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 29.09.08, 18:36 Samsung, jesli masz jakies "ale" to zapraszam cie do ksiegowosci albo do ga w godzinach 08:00 - 16:00 od pon do pt:) bedziesz mogl sie wyzalic osobiscie... a tak w ogole to miales kiedys z wymienionymi osobami do czynienia osobiscie??? nie sadze!!! a moze jednak sie pochwalisz??? tak sie sklada ze wlasnie te osoby, o ktorych napisales, sa jednymi z najbardziej normalnych tam osob (zapewne w przeciwienstwie do ciebie), wykonuja wiele obowiazkow, ktorych nie musza, a robia to tylko dlatego ze jako jedne z nielicznych w tym zakladzie ida za pracownikami, kiedy panie I i W z hrd i pan C wymyslaja kolejna glupote majaca na celu albo wprowadzenie kolejnych niedorzecznych pomyslow utrudniajacych i tak juz malo znosny tam pobyt, albo kiedy kombinuja co zrobic zeby "pleciec" po pensjach pracownikow. Mysle, ze w twoim wypadku jest dokladnie tak jak napisal koyote:) a panie MG i AS, swoja droga bardzo sympatyczne kobiety, goraco pozdrawiam:)Buzka dla was za to ze potraficie sie postawic i nie mowic jak inne panie, ze pada deszcz, kiedy pluja wam w twarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunsilk Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 21:57 W firmie pracuje wiele osób mających niewielkie kwalifikacje. Panie M.G. i A.S. są tego najlepszym przykładem. Zamiast zajmować się pracą to w negatywnym świetle opisują osoby, które chcą coś zrobić dla polepszenia funkcjonowania firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwa:) Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 01.10.08, 22:58 o jakim polepszaniu funkcjonowania firmy mowisz sunsilk??? i kto niby ma polepszac to funkcjonowanie??? a jesli chodzi o kwalifikacje pan MG i AS, to kim ty jestes ze sie na ten temat wypowiadasz??? moze najpierw dowiedz sie z pewnego zrodla, a potem cokolwiek pisz... ale nie sadze zeby ci sie udalo, obie panie sa osobami wyksztalconymi (zapewne stosowne dokumenty typu kopie dyplomu itp. widnieja w ich aktach) i na tyle dobrze wychowanymi, ze doskonale wiedza, iz nie wypada wrecz biegac po hali z odpisem dyplomu ukonczenia studiow, albo jakimikolwiek innymi dokumentami potwierdzajacymi kwalifikacje (jak nie wiesz, to przypominam ci, ze weryfikacji tego dokonuje osoba odpowiedzialna za rekrutacje, a potem przelozony!!!!). A co do stosunku tych osob do innych ludzi to tez nie wiem, co masz na mysli??? Przeciez te osoby nie maja bezposredniego kontaktu z pracownikami innych dzialow, a przynajmniej z nielicznymi, a z tego co ja widze to odbierane sa bardzo pozytywnie przez tych, z ktorymi maja w ogole do czynienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.centertel.pl 08.08.14, 14:47 Kochani pracowałam w księgowości w tym zakładzie i wiem jak są obliczane pensje i cięte nadgodziny, Za to powinien się wziąć ktoś - porządna kontrola-. tylko nie z Ciechanowa. bo Ci siedzą cicho, Nie płacą podatków i ZUS -u na czas; ludzi oszukują a sami Koreańczycy bawią się w Warszawie w Kasynie i śmieją się z Polaków, Pozdrawiam życzę Wam znajdzcie sobie gdzie indziej pracę tylko nie w HIT Elektronics to porażka, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.14, 22:04 Bzdura!!! od jak dawna pensje naliczane są prawidłowo, bez żadnego ucinania!!! a w czym kontrola z zus w Ciechanowie jest "gorsza" ??? a jeśli nie ta z oddziału w naszym mieście to niby skąd??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowianin Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.14, 18:00 Dziadostwo, dziadostwo i jeszcze raz dziadostwo - obóz pracy tymczasowej... powinni wybudować jeszcze kontenery mieszkalne przed zakładem, żeby im ludzie nie uciekali i nie rozwiązywali umów o pracę. Dwa tygodnie pracy w tym kołchozie dla większości to jest szkoła przetrwania ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwa:) Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 29.09.08, 18:45 a i jeszcze jedno... samsung ladnie to tak z pracy posty pisac??? co szef wyszedl i juz mozesz sobie prace odpusic? a nk tez udalo sie odwiedzic??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 23:42 Wy z Hita co za klutnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: it Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.tktelekom.pl 30.09.08, 08:56 Widzę ,że osoby na nie odpowiednich stanowiskach korzystają w nieodpowiedni sposób z internetu w naszej firmie.Nie chce się wypowiadać na temat Hita na tym forum ale zapewniam ,że zarówno M.G jak i A.S są bardzo kompetentnymi i inteligentnymi osobami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsung Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.tktelekom.pl 30.09.08, 09:10 nie chodzi o ich inteligencję broń Boże lecz o stosunek do innych osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koyote Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 30.09.08, 10:35 samsung idioto! Ty za to jestes za!@#$% a zarazem cudowny jak woda z lichenia. Boze co za ludzie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koyote Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 30.09.08, 12:16 hahaha awans mialas niezły, ale za to start w pracy masz kiepski;) podziekuj panu A.C, który wali firme na kasę na każdym kroku....Wturnix, Unilex wczesniej z panem K. mial tez niezly uklad z tego co mi wiadomo:P hahahaha dla mnie nic sobą nie reprezentujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosik-online Re: Hit Electronics reaktywacja 01.10.08, 17:29 Hej, co taka cisza. Tak fajnie się czytało wasze potyczki słowne! Moje drogie, mądre, najmądrzejsze, przemądrzałe panie z Hita!!! Weźcie się do pracy, a jeśli nie to czekam na ciąg dalszy gożkich żalów... Tylko na tyle Was stać?! Na pewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryte i renciste Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 18:40 trzeba w hicie założyć związek zawodowy tak jak w Mławskich zakładach jest! Wtedy Koreańce musiały by dać podwyżki tak jak w LG m Mławie! Czemu tylko w Ciechanowskim Hicie nie ma związku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koyote Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 01.10.08, 22:57 PO PIERWSZE NIE MOZNA W HICIE UTWORZYĆ ZWIĄZKU ZAWODOWEGO! A DLACZEGO? JUZ ODPOWIADAM. PONIEWAŻ W HICIE JEST ZA MAŁA LICZBA PRACOWNIKÓW, KTÓRZY MAJĄ UMOWĘ NA CZAS NIEOKREŚLONY (NA STAŁE). MOZEMY JEDYNIE SIE PRZYŁĄCZYĆ DO ZWIĄZKU ZAWODOWEGO FIRMY O PODOBNEJ BRANŻY NP. DONG YOUNG MŁAWA. POZDRO:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 14:19 ja to myslam ze u mnie w firmnie panuje balagan ale sie mylilam u was to dpiero kkociol !!!!!ze to nikt porzadku z ttm nie zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość5 Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 20:08 Czesc Nikt nie zrobi porządku bo nie ma prawdziwego szefa, tam rządzą wszyscy i nikt. Ludzie tylko potrafia nagadywać na niewinne osoby żeby dostać awans-stać. Widzą tylko jacy sa niby inni, ale sami jeszcze gorsze rzeczy robią. Ze sprzataczki można zostać? Kierownikiem.... A wiesz dlaczego??? Nie dlatego, że posiada się wiedzę i umiejętności, ale tylko dlatego że ... (każdy wie!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
koyote11 Re: Hit Electronics reaktywacja 02.10.08, 20:27 brawo dla mojego przedmówcy:) każdy wie i to bardzo dobrze jak niektóre osoby wala na kasę firme. Biuro też mamy świetne nic nie potrafią osoby z działu HRD i na dodatek nie znają przepisów...haha śmiech na sali:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 02.10.08, 21:53 tak brawo dla moich ziomali świetna prawda więcej w tej firmie będzie niedługo rządzących niż pracujących sami chodzą na zwolnienia lekarskie a pracownicy nie mogą bo wylecą z pracy niech dadzą sami przykład i żądają dopiero od innych bawią się razem z szefostwem za naszą kasę i ma być dobrze w tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obronca praw Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.centertel.pl 20.10.08, 20:51 to nie za wasze pieniadze sie bawia a koreii wescie sie lepiej do roboty a nie ciagle ploykujecie ja tam robilem jak by was mial tomek albo ja to byscie wiedzialy jak trzeba robic a nie troche porobia poplacza narobia scen smiechu warte niby dorosle a gorsze od dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 20.10.08, 21:53 przepraszam, ale skad mozesz wiedziec za czyje pieniadze??? czyzbys siedzial "w kieszeni" u koreanczykow?? ja jesetm pewna, ze napewno nie za pieniadze osob, o ktorych mowisz!!!! Do tego na wspomnianych imprezach ostatnio urzadza sie zlobek... Odpowiedz Link Zgłoś
koyote11 Re: Hit Electronics reaktywacja 21.10.08, 19:00 hahahah Ty obrońca:D nie watpie co by było jakbys mial Ty mnie, albo tomek hahaha wczoraj mielismy przyklad jaki tomek jest inteligetny...szkoda tylko ze taki tragiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 11:42 a tu akurat się mylisz bo jest odpowiednia ilość osób która może założyć związki zawodowe ale po co mieć lepiej jak można mieć gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 11:40 bo ludzi nie stać na odwagę wolą to co mają a z tego co wiem to jest kilka osób które mogą założyć związki no ale po co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 25.10.08, 16:32 Masz zupelna racje... gdyby chcieli, nic nie stoi na przeszkodzie... tylko, ze im chyba jest tak wygodnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hitman Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 16:26 Na pewnym dziale w ciechanowskim hicie pracuje skończony idiota i do tego ma bardzo wysokie stanowisko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.08, 17:06 Nie podoba sie to nie pracowac i nie dac sie wykorzystywac przez skosno okich. Co do wypowiedzi poprzedzajacego mnie hitmana to normalnie zenada.... Napisz jeszcze to markerem na drzwiach kibla i bedzie wypas jak w podstawowce!!!! Moim zdaniem watek do usuniecia Zalozcie sobie lepiej ksiege skarg i zazalen w tym koreanskim mexyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziarski Marian Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.az.pl 06.10.08, 17:14 A niby czemu temat do wyrzucenia?! Niech ludzie wiedza jaka jest w hicie sytuacja! Mam nadzieje że tego watku nie usuna jak dwoch poprzednich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.08, 17:21 bo ten burd.. nie jest na sile to nie oboz pracy i nikt nikogo tam na sile nie trzyma Jak tak sie uzalacie to sie zwolnijcie co za problem Ale lepiej jest ponarzekac. Rynek pracy jest pelny ofert. Wywalic te piep... kotka w kolko to samo a w tp tragedia w hicie tez a w bauerze to wogole. To jedyne 3 zaklady pracy w tym miescie? a moze jakies plusy one maja? bo narzekac kazdy potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwa Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 06.10.08, 18:47 ale z czym ty Adamie masz problem??? Skoro cie drazni, to co tu ludzie pisza i nie podoba ci sie watek, to po co tu w ogole zagladasz???? moze zmien forum na bardziej interesujace??? a fakt, ze tu zagladasz swiadczy o czyms zupelnie innym, niz to co zawierasz w swoich wypowiedziach... Odpowiedz Link Zgłoś
ktosik-online Re: Hit Electronics reaktywacja 06.10.08, 19:23 Popieram w zupełności mojego przedmówcę Adama, jeśli jest tam taki burdel i pracują sami głupi i niewykształceni ludzie, to jaki macie cel w tym, by tam dalej pracować? Większość z Was trzyma się kurczowo swoich stanowisk, wręcz pragnie je zachować za wszelką cenę!!!,chociaż "zarobki marne!" "nie ma szans rozwoju!" i "brak organizacji!" i w ogóle "ta firma długo nie pociągnie!!!"!!! A może chodzi o coś innego? Macie ciepłe, nie wymagające zbyt dużo pracy i wysiłku stanowiska, żadnej odpowiedzialności, i dlatego tak zazdrdościcie, tym którzy swoją pracą osiągnęli coś w tej firmie. Typowo polskie, zaściankowe, małomiasteczkowe myślenie!!! Żeby zmienić coś na lepsze, należy zacząć od siebie, i najpierw siebie ocenić, a potem dopiero oceniać innych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Hit Electronics reaktywacja 06.10.08, 20:43 wątek nie zostanie usunięty, dopóki nie zaczną padać inwektywy pod adresem osób wymienianych z nazwiska. a posty łamiące regulamin będą usuwane z automatu. forum to miejsce do dyskusji, a nie do wylewania żalów i frustracji. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary jary Re: Hit Electronics reaktywacja IP: 213.199.253.* 28.09.09, 11:45 byście w zieli się za robote wy z hita bo ciężko jest z waszo ku...... firmo tylko podpowiadam wam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik hitowski Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 20:42 ja tam nie zazdroszcze nikomu lepszej posady ale chyba jak każdy chciałbym więcej zarabiac i żeby mnie nie oszukiwano tak jak to było ze 150 zł za rok przerobiony. przecież to jest zwykłe chamstwo tak z ludźmi postąpić! ps: na którym dziale dziale ma wysokie stanowisko skonczony idiota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko88 Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.az.pl 06.10.08, 20:56 Pracuje na SMT i mój menager (do niedawna lider) idealnie pasuje do opisu. Pozdrawiam wszystkich pracowników hita (no poza kilkoma wyjątkami). Trzymajcie się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
firman Re: Hit Electronics reaktywacja 07.10.08, 05:29 Ha ha ha... a mnie najbardziej rozbawiła wypowiedź niejakiego hitmana... no bo jeśli to była kwintesencja jego inteligencji to mnie wcale nie dziwi że na smt pracują sami idioci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 07.10.08, 08:47 ludzie nie narzekajcie , zmiencie prace , 3 miesiace w tym cyrku duzo mnie nauczylo nic nie robiac do niczego nie dojdziesz a praca w hicie cofa w rozwoju , prace zmienilem teraz dostaje 2500 na reke i co mozna , mozna tylko trzeba ruszyc swoje 4 litery Odpowiedz Link Zgłoś
koyote11 Re: Hit Electronics reaktywacja 07.10.08, 23:38 popieram , pracy jest bardzo dużo w ciechanowie, ale moim zdaniem nie chodzi tu o małe zarobki, tylko ludzie lubią pisać różne rzeczy, a taki zakład jest gniazdem plotek, tu się tworzą przerózne histrie, a sami dobrze wiecie ze na temat Bauera tez sa takowe. Poszukać pracy...lepszej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gordon Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 20:19 Witam! Postanowiłem złożyć papier do Hit Elektroniks. Mam pytanie. Na jakim dziale jest najlepiej a na jakim najgorzej abym wiedział jaki dział sobie wybrać. Z góry dziękuje! Odpowiedz Link Zgłoś
koyote11 Re: Hit Electronics reaktywacja 13.10.08, 20:38 ja mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że HIT Electronics jest dla mnie niczym. Nie polecam tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
firman Re: Hit Electronics reaktywacja 14.10.08, 08:31 Nie wiem moze za krotko zyje, ale chyba malo jest firm ktore przyjmujac pracownikow pytaja sie gdzie pracownik chce pracowac i co chce robic. No chyba ze nowo przyjmowany to specjalista w jakiejs konkretnej dziedzinie. W Hicie jest tak ze rzucaja ludzi akurat na ten dzial na ktorym jest najwieksze zapotrzebowanie. A ktory najlepszy, ktory najgorszy?... ja juz slyszalem tyle wersji i plotek ze glowa od tego boli. Takze mam nadzieje ze trafisz na taki dzial na ktorym praca Ci sie spodoba i sie w tej pacy zrealizujesz... chociaz nie wiem czy te ostatnie w Hicie jest mozliwe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica smt Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 16:00 Ja pracuje na SMT i polecam ten dział gdyż praca ciężka nie jest, pracuje tu dużo fajnych ludzi i nasz menadżer Tomek jest świetnym szefem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niusia Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 19:54 oczywiście praca nie jest ciężka na smt.ale jeśli chodzi o tego waszego menadżera to ......... na zebraniach mówi o sprawiedliwości tylko że to są puste słowa. chcesz mieć lepiej bądź przydupasem Tomka. no i nie obrażaj jego wielkiej miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie polecam Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.14, 13:01 Tomek fajny menadżer żary chyba jakiś. Postrach ludzi ustawia na baczność .Firma okropna ludzi zwalniają jak produkcja maleje,pracuje się bez umowy żadnych dodatków za noce .Nie obchodzi nikogo jak dają wolne ile człowiek zarobi a na zlecenie masz 700 zł. Nikomu nie poleca się tej firmy.Ludzie zmuszeni są do pracy bo każdy myśli ze zarobi a tu wymagania tylko a nawet rękawic nie ma kubków do wody czy deski na kiblu .Ale co tu pisać popracujcie to sami się przekonacie że to prawda .Nie polecam zakład krzak ale układy jakieś muszą mieć skoro tyle krzywdy robią i dalej istnieją.Ten co pisze że jest super to na pewno ma umowę i siedzi na dupie a nie zapieprza za marne ochłapy i jest wykorzystywany tam akordy są ważne tylko nie płatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Hit Electronics reaktywacja IP: 213.199.253.* 28.10.08, 16:47 to dlaczego tam nadal pracujesz ? już wiem ! bo ty nic nie umiesz i gdzie indziej pracy nie znajdziesz.potrafisz tylko narzekać i naśmiewać się z innych.spójrz na siebie "wielki mówco". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Hit Electronics reaktywacja IP: 213.199.253.* 28.10.08, 16:55 to jest wiadomość dla koyote. Odpowiedz Link Zgłoś
koyote11 Re: Hit Electronics reaktywacja 28.10.08, 18:30 hahaha do "u" ja tam nie pracuje :) bo wiem co tam sie dzieje, a ze wy wielce madrzy LUDZIE nie potraficie nic zrobic , bo jak widac sie nie interesujecie tym co potrzeba to juz nie moja wina:) a co do tych zwiazkow zawodowych to nie mozecie go utworzyc, a dlaczego? ( wczesniej była o tym mowa) mozemy jedynie sie przyłączyc do podobnej firmy do zwiazku np do DONG YOUNGA... dla mnie i TY "Tepiciel kojotów" i "u" nic soba nie reprezentujecie, a ja nie skonczyłem jeszcze szkoły bo dalej sie ucze! Ale nie zamierzam sie marnowac tak jak wy w Hicie. i dlatego juz dawno tam nie pracuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Hit Electronics reaktywacja IP: 213.199.253.* 28.10.08, 20:55 koyote,jeśli tam nie pracujesz to dlaczego się wypowiadasz jako pracownik HIT-u.przeczytaj uważnie swoje wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 21:02 kiedy ojawia sie nowe filmiki. moze jakas nowa postac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedawno w hicie Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.dedyki.pl 17.10.08, 17:28 film na faktach o ciechanowskim hicie: www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=d48511e51ea86b68c834cf69e77f022b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do OBRONCY PRAW Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 20.10.08, 21:58 a tak na marginesie, czy pieniazki za wszystkie weekendy zostaly juz wyplacone??? OBRONCO odebrales juz moze??? Nie??? hmmmm ciekawe... a korea (i nie tylko) imprekze w piatek miala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obronca praw Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.centertel.pl 22.10.08, 18:36 JA JUZ TAM NIE PRACUJE O OST IMPREZIE NIE WIEDZIALEM AKURAT I NIE CHODZI MI O KOREE A O POLAKOW ALE NIE WAZNE CHODZI O PRACOWNIKOW JAK COS TO ONI ROBIA TAKA ATMOSFERE I CYRK SIEJA PLOTKI PANIKE I TYLE Odpowiedz Link Zgłoś
koyote11 Re: Hit Electronics reaktywacja 23.10.08, 12:34 człowieku... skoro tam nie pracujesz to dlaczego sie udzielasz na tym forum? jak nie jestes biegły w bieżących poczynaniach przełożonych:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HITOWSKIE ZYCIE Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.centertel.pl 24.10.08, 10:27 POPIERAM, SLUSZNA RACJA JA TAM PRACUJE I WIDZE CO SIE DZIEJE JAK TRAKTUJE SIE LUDZI TYCH POSADZONYCH NAJNIZEJ- PRZYKLAD NA SMT OPERATOR POMYLIL SIE WLOZYŁ ZLY KOMPONENT NA NOCY A ZOSTAL POTRAKTOWANY PRZEZ INTELIGENTNEGO JAKZE CUDOWNEGO I WSPANIALEGO LEADERA TOMASZA JAK PRZESTEPCA GDZIE TAKI WYKSZTALCONY, KULTURALNY PRZELOZONY ZACHOWAL SIE GORZEJ NIZ ZUL Z JABOLEM W REKU POD SKLEPEM, LECIALY TEKSTY Z UST PANA T.... PO CHÓJ TU PRZYSZLES, SPIE...J I TAKA KULTURALNA ROZMOWA ODBYLA SIE PRZY CALEJ ZMIANIE GDZIE TEN BIEDNY OPERATOR NIE BYL WINNY SAM ALE MIAL WIECEJ KLASY I KULTURY NIZ SAM WLADCA SMT Z WYKSZTALCENIEM.MALO TEGO Z WYPOWIEDZI LEADERA WYNIKALO ZE PRACOWNIK MA PRZYNOSIC PAPIER DLUGOPISY I INNE RZECZY POTRZEBNE DO PRACY KUPIONE ZA SWOJE PIENIADZE BO NA FIRME NIE MOGA LICZYC- NAJLEPIEJ TO POWINNI POODDAWAC SWOJE PENSJE FIRMIE ABY MOGLA KUPIC PAPIER TOALETOWY BO NAWET TEGO NIE MA. KOLEJNY TAKI PRZYPADEK GDZIE OPERATOR SIE POMYLIL I BYL ZLY KOMPONENT ZAKONICZYL SIE TAK ZE BYL TO ULUBIENIEC PANA TOMASZA I POSZLO DO GROMA ZLYCH PLYTEK ALE NIKT NIC NIE USLYSZAL, ZEBRANIA NIE BYLO, WYZWISK A NA DRUGI DZIEN NIKT JUZ NIE PAMIETAL O POMYLCE OPERATORA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na SMT Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.techentrance.com 24.10.08, 14:15 Ja niestety tez bylam naocznym swiadkiem w/w zdarzenia. Mialo to miejsce kilka miesiecy temu. Nie wiem czy moj poprzednik/poprzednica tez byla swiadkiem bo moje odczucia sa diametralnie inne. Jezeli operator stwierdza ze za takie pieniadze ma wszystko w d.pie i specjalnie nie bedzie dobrze pracowal, a ze tyle zlych plytek wyprodukowal to mu to wisi. I jeszcze arogancko zwraca sie do przelozonego. To sie pytam po co podpisywal umowe za takie a nie inne pieniadze?. Moze poprzednia wypowiedz to jest wypowiedz wlasnie tego operatora albo rodziny, ktora na SMT pracuje i ma sie dobrze. Nie wiem komu zalezy zeby wprowadzic zamet. Bo ja sobie slow typu Ch.j nie przypominam. A tak czytajac wszystkie poprzednie wypowiedzi to niestety znowu ten watek staje sie wyzalaniem frustratow, ktorzy nic wnoszacego nie potrafia robic tylko uzalac sie nad soba. Ale moze to im pomaga wracac do normalnosci?. Operator SMT Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Hit Electronics reaktywacja 24.10.08, 21:07 nie przeszkadzam w dyskusji i nie wtrącam się w temat, bo nigdy nie pracowałem w HICIE. proszę jednak nie używać słów, których nie powinno sie używać na forum publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.08, 23:13 Ja nie widzę przyszłości w tej firmie ludzie przecież tam się dzieją cuda! Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Hit Electronics reaktywacja 25.10.08, 22:53 no przecież premier obiecywał cuda ;) to macie! :) swoją drogą nie wiem, czy w tym mieście są tylko dwa zakłady pracy? Była TP, ludzie narzekali, powstał HIT< popracowali popracowali, znowu narzekają i w większości te same osoby, to w TP pracowały. z czego to wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do operatorki Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.centertel.pl 27.10.08, 17:36 Droga operatorko z SMT skoro byłaś świadkiem tego zdarzenia i Twoja wypowiedz jest tak a nie inna to znaczy tylko jedno albo jesteś lizusem, który szuka okazji aby po palcu w d..e wejść przełozonemu albo wymagasz natychmiastowej wizyty u laryngologa- zapewne bez chwili wachania zaleci aparat słuchowy. Skoro cała ( z wyjątkiem Ciebie) zmiana to słyszała i to potwierdzają że takie słowa padły to z Tobą jest coś nie halo. A jeśli chodzi o tą osobę z rodziny to wygląda na to że bardzo Ci ona przeszkadza- co chcesz ją zastąpić? Ciekaw jestem co ona Ci zrobiła że Twoim głupim zdaniem ma się dobrze- skąd wiesz a może ma dość takich ludzi jak Ty, ale najwyraźniej to Ty chcesz wprowadzic zamęt. Jak jesteś taka mądra to podejdz do niej i powiedz o co Ci chodzi ja chętnie posłucham co masz do powiedzenia "koleżanko ze zmiany". Wystarczy że, ktoś napisał prawdę to już szukasz zaczepki bo na SMT pracuje siostra operatora, która pracuje zapewna dłużej niż Ty. I co z tego- pytam? odpowiedz nam wszystkim i ujawnij swoją twarz będę wiedział kogo omijać z daleka. Pozdrawiam opertorkę serdecznie i życze takiej przygody na SMT jaką miał ten operator bo to że popełnił błąd (widać pierwszy i ostatni na tym dziale) nie daje przełożonym prawa aby kazać komuś spi.....ać no chyba że myślą tak samo jak TY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HITOWSKIE ZYCIE1 Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.08, 18:12 A ja sadze ze jeżeli są dwie różne wersje to prawda jest po środku :D Zawsze będzie kilku wielkich złych. Na kimś w końcu trzeba się wyżyć. Jak nie można inaczej to chociaż na takim forum. No i pozdrawiam wszystkich, złość i frustracja nikomu nie wychodzą na dobre. A lekarzy to też raczej nie zastępujmy :D... troche spokoju prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedawno w hicie Re: Hit Electronics reaktywacja IP: 66.197.149.* 02.11.08, 14:08 Niedawno w Hicie: odcinek 2: www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=979ebd2cf16089d4af5df109988187e4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 02.11.08, 22:12 piękny film proszę o więcej takich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.08, 16:51 Nawiazanie do wypowiedzi Magika Tak byla tepsa nazekali jest HIT tez stekaja A to temu ze jesli ma sie dwie lewe rece, pusto w glowie i oczekuje sie cudow to gdzie mozna isc do pracy. Praca polegajaca na nieustannym powtarzaniu pewnych czynnosci, tasmowa, jest to typowa praca dla robotnikow, i w dawnych czasach robotnik tez byl tylko robotnikiem, ktorego zadaniem bylo zrobic to co ma zrobic i mial kosztowac jak najmniej. Moze i czasy sie zmienily doszlo wiecej praw Ale robotnik zawsze bedzie robotnikiem, nad ktorym rzadza potentaci. I nie dojdzie nigdy do tego ze swoja sluzebicza praca osiagnie sukces. Wiec beznadziejni pracownicy zrozumcie wkoncu swoja role jaka macie spelniac w tej firmie, a jesli marza wam sie miliony i bogactwa to pomyslcie o rozwojowych miejscach pracy tu jestescie tylko bezklasowymi robotnikami zpodkresleniem na BEZKLASOWYMI Pozdrawiam wszystkich innych ktorych bawi ten watek jak mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Adama Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 04.11.08, 19:26 Ciekawe kto ci dal prawo do ublizania innym??? Co tak sie wybiles, ze teraz wydaje ci sie, ze jestes od kogos lepszy??? I w ogole, co to za okreslenia, dla ludzi, ktorzy uczciwie pracuja (co z tego ze na tasmie???): "dwie lewe rece, pusto w glowie i oczekuje sie cudow"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od Adama Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.08, 10:13 Nie chodzi o to czy sie wybilem Kazdy czlowiek ma swoja godnosc, i jesli nie potrafi do siebie wziasc iz taka jest rola osoby pracujacej na "tasmie" to jest takim Robotnikiem. Co do uczciwosci prosze mowic za siebie a nie za innych. Ublizac tez nikomu nie ublizalem.Poza tym mam prawo. PRAWO DO WOLNOSCI SŁOWA :) Osoby ktorych to nie tyczy zapewne sie nie uniosly tym co napisalem. Jak to powiadaja..."Uderz w stół......" Życzę miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Adama Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 05.11.08, 15:05 Twoje argumenty nie przekonuja... a zreszta cala twoja wypowiedz pozbawiona jest jakiegokolwiek sensu... a skoro watek cie bawi, to nie zabieraj glosu, tylko "sie baw" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od Adama Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.08, 15:53 a bawie sie na calego :DDDDD Fajnie jest sluchac stada takich sierotek, krzywdzonych i wykorzystywanych na kazdym kroku A sensu to nie ma wasze istnienie :D Mam prawo zabierac i bede zabieral glos To jest wolna dyskusja i z mojej strony nie padaja jakiekolwiek niecenzuralne slowa. I bede sie bawil dalej Bo bawi mnie wasze podejscie do zycia i bede sie z niego smial Bo ktos musi miec lepiej abyscie wy mieli gorzej. A ze wam z tym lepiej to macie gorzej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 16:27 obecnie do hita już bardzo mało normalnych ludzi przychodzi, większość nowych pracowników to alkoholicy, narkomani, bandyci, złodzieje albo totalne przygłupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenna Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 06.11.08, 19:36 czyżby w Hicie rządziła mądra G.Ch gestapowiec, biuro A.C i wielka pani Subleader D.C.zapomniało sie jak sie było zwykły pracownikiem co???Ale w zyciu tak bywa najpierw jest sie nikim a pózniej sie tego nie pamięta .Ale tak to juz jest dostac sie na szczebel kariery pozbyć sie zbednych osób i żądzic ale na kazdego przyjdzie czas goraco pozdrawiam ludzi którzy muszą sie męczyć żeby przezyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlet Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.eranet.pl 06.11.08, 21:03 widze że ktoś się wypowiedział o najważniejszych osobach w firmie nie będe powtarzać inicjałów ale widzę że te osoby kiedy wdrapały się na szczebelek to się woża jak ... każdy wie :)))) niektórzy nawet wracają niby z litości do hita po dwa razy.... trochę to przykro no ale cóż trzeba dobrze lizać aby dobrze mieć.... to na tyle bo więcej szkoda pisać... pozdro dla pracowników którzy zap.... jak woły po to aby ktoś dostał nagrodę za nich.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 17:20 Fajnie wam się będzie pracować w hicie w dzień niepodległości? Widze że Koreańczycy nie przestrzegają polskich świąt narodowych a wy nawet krzty honoru nie macie by nie uczcić dnia w którym Polska dzięki krwi przelanej przez waszych przodków po 123 latach odzyskała niepodległość. Sprzedaliście się za koreańskie srebrniki w śmiesznej ilości 40 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 20:00 o matko!!litośći.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman LPR Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 22:26 każda osoba która przyjdzie 11 listopada do pracy pokaże że ludzie którzy poświęcili życie za niepodległą i wolna Polskę są dla niej niczym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 22:32 pl.youtube.com/watch?v=GN44XaRPvXs obetrzyjcie ten film i powiedźcie czy jesteście Polakami czy niewolnikami koreańców i ich sprzedawczyków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aut Re: Hit Electronics reaktywacja IP: 213.199.253.* 08.11.08, 18:46 pokaż to tym co wykształcili się się za polskie pieniądze, a potem wypieprzyli na zachód , żeby ich dorabiać [ a niby zarabiają na siebie ] ,bo jeżeli ktoś chce to i w Polsce może znależć dobrze płatną pracę, tylko troszkę trzeba się postarać a nie tylko biadolić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do romana Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.centertel.pl 09.11.08, 15:33 nie ktorzy wola zarobic niz wydac pieniadze na tanie wino chyba zalujesz ludziom pracy bo ja nie ale nie wiesz z jakich powodow ida do pracy ty wolisz pewnie ten dzien pod sklepem zmarnowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do xenny Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.centertel.pl 09.11.08, 15:42 jesli chodzi o pania D C to dochlapala sie do stanowiska ale nie chlapie niepotrzebnie dziobem tylko pracuje i chce cos osiagnac nie wazne jak bo u nas inaczej sie nie da sama dobrze to wiesz a jak lubusz aby plotkowac to widzisz jakie masz zycie czepiajac sie innych zyjesz czyims zyciem zajmij sie swoim to moze cos osiagniesz przestaniesz zazdroscic innym i zaczniesz byc osoba dowartosciowana a jak bedziesz miala chonor to sama jej to w oczy powiesz jak uwazasz ze robi cos zle wtedy bedziesz miala czyste sumienie jak je masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trwała Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 13.11.08, 00:10 Czyżby na PCB rywalizacja między Subleaderami zaostrza się???Ładnie wam idzie smarowanie innych ale i wy jesteście smarowane co niektórzy to na zwolnienia musieli iść żeby się odstresować przy mocniejszych trunkach?Nie ładnie.Śledctwo pobitego pracownika sie zaczęło po 2 zmianie mógł nie podrywać kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trwały Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 16:12 trwała,chyba sama lubi pociągać trunki z dolnej półki. subliderki na PCB są OK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 13.11.08, 21:17 a co powiecie o dzisiejszej akcji nie rozmawiać w pracy chyba to jest wymysł polaków co myślicie o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robaczek Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 13.11.08, 21:21 pewnie kolejny z jakze genialnych pomyslow pana C. ... taki pomyslowy czlowiek to sie w Hicie marnuje poprostu:) Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Hit Electronics reaktywacja 13.11.08, 21:26 żal mi was. jako pracowników, nie jako ludzi. tak trudno o inną robotę w Ciechanowie? BTW. mam pytanie, czy DONG-JANG czy coś to to samo co HIT? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robaczek Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 13.11.08, 21:28 wiesz juz po nazwach nalezy wnioskowac ze nie to samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Hit Electronics reaktywacja 13.11.08, 21:35 A pracownik Polskiej Telefonni Cyfrowej może być jednocześnie pracownikiem Sieci ERA? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robaczek Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 13.11.08, 21:42 jakos ta ERA=PTC nie zaskoczyles... Tak sie skalda ze, nawet lokalizacje tych firm, o ktore pytales, sa rozne (HIT - Ciechanow, Dong Yang - Mlawa)... wiec gwarantuje - nie to samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Hit Electronics reaktywacja 13.11.08, 21:46 nie było moim celem zaskakiwać, a dopytać ;) dzięki za odpowiedź;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robaczek Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 13.11.08, 21:49 alez nie ma za co:) choc rzeczywiscie pytanie bylo dobre (z ta ERA jasne) ;) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.centertel.pl 13.11.08, 22:37 haha magik to moze nie ta sama firma ale opierajaca sie tez na zasadzie polniewolniczej pracy dajacych sie wykorzystywac ludzi. To wszystko polega na tym ze LG potrzebuje podzespolow, i po co zatrudniac ludzi jak przyjdzie podwykonawca, zatrudni czarnuchow do roboty i zrobi to za pelna wyplate jaka da LG i zaplaci takiemu czarnuchowi polowe tego :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOKI Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 14.11.08, 22:11 O CO CHODZI Z TYM POBITYM PRACOWNIKIEM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlet Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.eranet.pl 16.11.08, 21:37 o co wlasnie chodzi z tym pracownikiem pobitym???? a jesli chodzi o zakaz rozmow to pomysl albo pana C... albo pani CH.... szkoda slow... naprawde tak pomyslowe osoby sie tylko marnuja bardziej by pasowalo im otworzenie jakiejs filii streczycielstwa albo moze wiezienie tam mozna sie wyzywac do woli... tylko czemu polak polakowi tak robi???? czy pieniadze sa wszystkim dla tych osob??? sa zaslepieni mamona... tylko niech pamietaja pieniadze szczescia nie daja... a zolci kiedys sie znudza nimi bo stwierdza ze po co im osoby takie jak pionki ktore robia co oni chca...to kiedys staje sie nudne... i trzeba bedzie to zmienic... litosci opanujcie sie... zanim bedzie za pozno... pozdorwienia dla normalnych pracownikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.cnow.pl 16.11.08, 21:46 szczera prawda ale to chyba pani M.Ch tak wymyśla te bzdury niech sama weżmie się za robotę a nie za łażenie do palarni he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlet Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.eranet.pl 16.11.08, 21:53 Ahhh zapomnialam dodac ze rodzina panstwa C… przejmuje hit… hehe jest kierownik jest i subledarka no i ksiegowa i utility a i nie zapominajmy o kuchcie…. Tak wiec prawie rodzinka w komplecie ….. można poszalec jak się hita obrabia z każdej strony… a to nowa fryz (po ktorej widoku prawie dostalam zawalu a na pewno ataku smiechu) można jeździć na wczasy, działeczkę itp…. Dlugo by pisac a tak naprawde to przykre… coz jakos trzeba upchac się i robic rodzinny biznes… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik hita Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 22:15 A co wam Łukasz z utiliti przeszkadza? On w przeciwieństwie do innych śmieciarzy robi to co do niego należy a nie się opierdziela i wiecznie narzeka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 20:18 właściwie to was nie rozumiem nie podoba sie to spadać na drzewo i jabłka w sezonie zrywać, zamiast siedzieć w ciepełku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedawno w hicie Re: Hit Electronics reaktywacja IP: *.com 20.11.08, 09:35 odcinek 3 www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=629aa1838bbe163a7a2b8f0fd2b682d5 Odpowiedz Link Zgłoś