IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 21:08

witam widze ze w ciechanowie jest calkiem sporo kierowcow bmw..moze
zorganizujmy sobie jakis mini zlot a w maju cala grupa pojedzmy na
ogolnopolski zlocik cala kolumna z wawy by z nami polecialo z 10
samochodow?co wy na to moze jakims wieczorkiem na mrowce??
Obserwuj wątek
    • Gość: fizyk Re: bmw zlot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 20:21
      Nie zapomnijcie tylko o stroju obowiazkowym: koniecznie dresy! :)
      • Gość: matematyk Re: bmw zlot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 20:38
        Ja niestety Bawarke kupuje dopiero za rok, wiec za rok chetnie sie przylacze :)
        • Gość: historyk Re: bmw zlot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 22:18
          to chyba bedzie zlot retro bo w ciechanowie przeciętny wiek BMW to
          15-20 lat
          • Gość: Lunika Re: bmw zlot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 23:09
            hej historyk mój mąż miał bmw która miała 18 lat no i co sprzedał mi ją a dla mnie to był skarb sentymentalny i bardzo bym chciała ją mieć znowu taką własnie starą piękną ,,M " kie to był przepiekny samochód nie to co te nasze nowe zagraniczniaki co młodzi gó...arze od tatusiow biora bo nie mają swoich marzeń bo chcą tylko laski rwać BMW najlepszy na rynku on rekina zaczynając mam nadzieje że ludzie którzy posiadają różne modele tego auta podziela moją opinię pozdrawiam
            • Gość: Paweł Re: bmw zlot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 09:57
              Jasne. Na zloci spotkają się wszystkie okoliczne "karki", a na
              zakończenie okolicznościowa ustawka!
              • Gość: el greenGo Re: bmw zlot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 10:57
                ech ludzie... lecicie po stereotypach, po pierwsze dużo osób 20paroletnich ma
                swoje BMW i nie biorą aut rodziców, po drugie wcale nie sa to karki, obwieszone
                złotem itd. sa to normalni ludzie ktorzy czasem wyjada na miasto wieczorem
                zatrzymaja sie na jakims parkingu pogadaja chwile i tyle, nie ma w tym zabaw
                typu palenie gumy ani wyscigów po miescie, wiec może nastepnym razem jak ktos
                bedzie chciał napisać coś na ten temat niech zobaczy jak wygląda to u nas
                lokalnie a nie posługuje sie stereotypem który gdzieś w Polsce powstał, owszem
                nie zaprzeczam że tą marke upodobali sobie panowie którzy pół życia spedzili na
                siłowni, ale nie znaczy to że normalni ludzie nie użytkują tych samochodów...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka