Dodaj do ulubionych

Awantury w sylwestra

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 11:07
Tak sie zastanawialem ... ile pracy ma policja w noc
sylwestrowa, .... pare min po godzinie 12 (ok12:30) wracam
samochodem od znajomych, a tu patrz ... pod rosmanem wielka awantura
2 rajdowozy i ochrona swoim pandastycznym wozikiem :-)
macie kolejne info dotyczace burd sylwestrowych?
Swoja droga zastanawiam sie czemu w obserwowanej przezemnie
awanturze w centrum miasta poza policja interweniowala ochrona,
czyzby wyjatkowy uklad w te wujatkowa noc?
Pozdrawiam wsyztskich i zycze szczesliwego nowego roku :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: xxxx Re: Awantury w sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 11:38
      No to w takim układzie to proponuję zabarykadować się w domu w noc sylwestrową,
    • Gość: tomek Re: Awantury w sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.09, 12:33
      Oni ciężko pracowali a my się bawiliśmy Pozdrowienia dla dyżurujących
      Policjantów w noc sylwestrową.
      • Gość: Dziadek Re: Awantury w sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 13:12
        Przyłączam się. Nie zapominajmy o strażakach i pogotowiu. Też pilnowali naszego
        bezpieczeństwa. Pozdrawiam i życzę spokojnego nowego roku.
        • Gość: ciechanowianin Re: Awantury w sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 13:55
          oczywiscie sluzby mundurowe sa potrzebne
          karykodny byl widok ktory zastal mnie opisywany powyzej.
          Po pierwsze w tej awanturze uczestniczyly miedzy innymi kobiety.
          Ponadto nie rozumiem tu czegos - sylwester to noc zabawy
          swietowania ... jak mozna o 12 skladac sobie zyczenia a chwile
          pozniej uczestniczyc w awanturze
          Jesli nie umie sie pic alkoholo to moze lepiej do mleka wrocic :-)

Ale wracajac do tematu zapewne to nie byl jedyny incydent tej
          nocy ... slucham jakie byly nastepne?

Wiedza ludzi o tym co sie dzialo zlego w te noc moze uswiadomi
          innych i skloni do refleksji ... co by za rok bylo lepiej a ludzi
          stojacy obok nie pozostawali obojetni tylko w miare mozliwosci
          reagowali i zapobiegali
          • Gość: ???? Re: Awantury w sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 17:19
            Zastanawiam się do czego ta wiedza Tobie jest potrzebna?
        • Gość: Bałwan myślący Re: Awantury w sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 17:48
          Przyłączam się. I dodam jeszcze szczególne podziękowania dla prostytutek, które
          nie mniej ofiarnie niż służby mundurowe z narażeniem życia i zdrowia ciężko
          pracowały w ta noc na kawałek chleba.
          • Gość: ja Re: Awantury w sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 11:59
            najwięcej burd było w domach pijany sylwestrowicz wrócił i zaczął zabawę na
            członkach rodziny.
    • Gość: ja Re: Awantury w sylwestra IP: *.cnow.pl 02.01.09, 12:41
      w noc sylwestrową ucierpiał mój samochód na parkingu pod blokiem. Ciekawe komu
      przeszkadzał. Ludzka głupota nie zna granic.
      • Gość: Dziękujmy wszystki Re: Awantury w sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 15:00
        Zgłoś na policję i z góry podziękuj jej za ciężką prace w sylwka, Gwarantuję Ci
        , że jak bardzo byś nie dziękował i tak za 2 tygodnie otrzymasz informację, że z
        powodu nie wykrycia przestępcy sprawę umorzono.
    • Gość: hehhe Re: Awantury w sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 16:17
      policja boi sie wysiasc z radiowozu na widok wiekszej grupy
      • Gość: Dalej bałwan Re: Awantury w sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 17:53
        Akurat uważam, to za zbyt duże uproszczenie.W tym poście chciałem raczej zwrócić
        uwagę niektórym, że czołobitność wobec niektórych grup zawodowych jest po prostu
        nie na miejscu i dziękowanie komus za to że pracuje w Sylwestra bo ma taki
        charakter pracy jest śmiesznym, z rodowodem komuszym, niepotrzebnym włażeniem w
        tyłek i deprymowaniem samych adresatów tych podziekowań. Każdy ma taki charakter
        pracy jaki sobie wymyśliłNie mam nic do policji, lekarzy, strażaków,
        prostytutek, nauczycieli sprawdzających w Nowy Rok klasówki i nawet do pijaczków
        nic nie robiących - też nic nie mam. Dlatego z czystym sumieniem do nich
        adresuję życzenia wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, bo to jedyna grupa,
        której poza wylewaniem niechęci nikt za nic nie podziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka