Dodaj do ulubionych

mieszkania

IP: 94.254.222.* 07.01.09, 18:23
to jest szczyt tyle pustych mieszkań stoi w ciechanowie,ale nie dadzą ich normalnym ludziom,bo niespełniają kosmicznych warunków.Gdyby te osby miały 100 czy 200 tysiecy to od razu by im te mieszkanie dali. Tbs to jest legalna mafia.Macie szczescie ze nie pracóje w urzedzie ciechanowskim i nie jestem zadną szychą bo bym sie za was wzioł. Uczciwi ludzie nie mają gdzie mieszkac,musza tak jak i ja wynajmowac mieszkania,ale ile to mozna rok 5 lat 10 lat ale nie cale zycie. Jestescie poprostu do niczego a czynsze to z kosmosu bierzecie.Oczywiscie prezydent ciechanowa tego problemu nie widzi bo sam sobie w swoim mieszka.Niby budują nowe osiedla i bloki ale dla kogo jak 80% z nas nie stać zeby przez 30 lat placić kredyt
Obserwuj wątek
    • Gość: jedna pani ile kosztuje kwawalerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 19:11
      ile może kosztować kawalerka w Ciechanowie ?
      • Gość: jeden pan Re: ile kosztuje kwawalerka IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.09, 19:31
        na allegro jest kawalerka za 80tys...
        • Gość: xxxx Re: ile kosztuje kwawalerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 20:37
          ciekawe czy to nie żart
          • Gość: gosc Re: ile kosztuje kwawalerka IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.09, 21:43
            Na pewno nie żart ale wez teraz kredyt na mieszkanie i jeszcze czynsz płac mnie
            na to by nie było stac
            • Gość: mmm Re: ile kosztuje kwawalerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 21:16
              z ktedytem nie jest tak łatwo a pozniej go spłacaj iles lat
        • Gość: lipa Re: ile kosztuje kwawalerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 00:11
          z tą kawalerką to lipa jakaś
          • Gość: kawa Re: ile kosztuje kwawalerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 19:20
            mi też sie tak wydaje ze to jakaś lipa ktoś zrobił sobie żart
    • magik1985 Re: ile kosztuje kwawalerka 12.01.09, 23:16
      w Warszawie ceny kawalerki (25-30m.) sięgają 360tys.
      ale że w ciechanowie taka drożyzna.. cóż..widadć szaleństwo nie zna
      granic.
      pozdrawiam
      • Gość: Ciechanów the best Re: Milion za kawalerkę w Ciechu lepszy niż 5 w Wa IP: *.centertel.pl 13.01.09, 01:15
        Stary oceniasz wartość mieszkania z pozycji dziada kalwaryjskiego. Nikt w naszym
        mieście , kto ma krztynę ambicji - oprócz Ciebie oczywiście - tak nie żyję.Nie
        wszyscy mają chorą ambicję żeby szukać najtańszego, prymitywnego kąta do
        zdechnięcia w Wawie. Abstrahując - jak już znajdziesz kawałek miejsca w
        śmietniku za 2,5 tysiaka, to poinformuj nas, czego uninąć Oszczędzisz nam czasu
        na poszukiwanie analogicznego kontenera w Wawie.
        • magik1985 Re: Milion za kawalerkę w Ciechu lepszy niż 5 w W 13.01.09, 19:52
          a ty "stary" chyba się nudzisz cały dzień przed kompem, bo to już 5,
          czy 6 twój post z tego samego IP pod moim adresem i równie
          uszczypliwy. taka życiowa pasja? gnębienie moderatorów? ;)
          zwyczajne porównanie dałem cen mieszkań w Ciechanowie i w stolicy.
          ale co tam, niech żyje wolność pieprz... o przepraszam , 'wolność
          słowa' ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka