Dodaj do ulubionych

płatne parkowanie

IP: *.eranet.pl 23.01.09, 23:28
co sądzicie o płatnym parkowaniu w Ciechanowie? wysokościach stawek?
czy powstaną kiedykolwiek w naszym mieście bezpłatne piętrowe
parkingi- przecież można dofinansowac takie inwestycje z funduszy UE.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: płatne parkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 07:44
      Piętrowe bezpłatne parkingi w naszym mieście?! Oj to bardzo futurystyczne marzenia.
      Póki co, jako mieszkaniec jednej z przyległych do strefy płatnego pakowania
      ulic, jestem za rozszerzeniem tejże strefy na np ulicę Nadfosną na odcinku
      pomiędzy ulicami Warszawską a 11-go Pułku Ułanów Legionowych. To co się tam
      dzieje to istny horror! Kierowcy parkują w sposób uniemożliwiający bezpieczne i
      płynne poruszanie się tą ulicą. Mały parking za Rossmanem, tak na marginesie
      wspomnę iż jest on obstawiony zakazami wjazdu dla pojazdów innych niż pojazdy
      mieszkańców, jest istnym polem walki, że nie wspomnę o totalnym zniszczeniu
      nawierzchni, która nie wytrzymuje tak wzmożonego ruchu pojazdów. Albo też
      parking za Polonią, kierowcy parkują tam jak święte krowy nie bacząc na to, że
      zastawiają komuś wjazd do posesji czy garażu bądź skutecznie tarasują możliwość
      opuszczenia tegoż parkingu.
      Tymczasem parkingi koło wieżowców świecą pustkami!!! Czy naprawdę musicie wręcz
      wjeżdżać do sklepów?! Stać Was na samochody, a szkoda wysupłać parę groszy na
      parking?!
      • Gość: kornelia Re: płatne parkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 08:31
        Myślę ,że boczne parkingi okupują pracownicy pobliskich sklepów lub
        najemcy lokali .
        Nie łudźcie się ,że jak wezmą się za rewitalizację Warszawskiej to
        powstaną porządne ,bezpieczne i wygodne parkingi dla klientów i
        pracowników . Tego nawet bogatszy Płock nie ma wokół Tumskiej !!!
        Będzie chaos i powolne wymieranie ulicy . Wystarczyłyby porządne
        chodniki i ładne akcenty np. nowe ,stylowe lampy uliczne, ładne
        ławki podobnie do tych w Opinogórze i odświeżenie wszystkich
        elewacji na Warszawskiej, tak jak w Puławach - mieście wielkości
        Ciechanowa .
        • lukjab12 Re: płatne parkowanie 24.01.09, 09:22
          Wydaje mi się, że będzie problem z piętrowymi parkingami, zwyczajnie dlatego, że
          nie ma na nie miejsca. Żeby spełnił swoją rolę musi być blisko centrum...
          • Gość: ... Re: płatne parkowanie IP: 79.191.48.* 24.01.09, 13:22
            dla mnie to skandal płacić w weekendy za parkowanie!!!!!!!!!!! już w
            tak zakorkowanym miescie jak warszawa parkowanie w weekendy jest
            bezpłatne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Paweł Re: płatne parkowanie IP: *.centertel.pl 24.01.09, 22:41
              Płatne parkowanie: chęć zysku niestety zwyciężyła nad ideą
              udrożnienia ruchu i parkingów na ul. Warszawskiej. Niedługo aby
              zaparkować za darmo trzeba to będzie zrobić gdzieś po drugiej
              stronie rzeki
              • Gość: ja Re: płatne parkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 23:24
                zgadzam sie z toba platne parkingi co to za wymysl ?????
                zlodzieje!!!!!glowne ulice jeszcze mozna przelknac ale rozszerzenie
                strefy na cale miasto? do cholery moze w niestumiu auto
                zostawie?????????????????????
                • Gość: w Re: płatne parkowanie IP: *.220.106.192.dsl.dynamic.eranet.pl 25.01.09, 09:39
                  To teraz w weekendy też się już płaci? Do niedawna było , ze w sobote jakos popołudniu i w niedziele nie płaciło sie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka