Dodaj do ulubionych

najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie

01.02.09, 12:29
Witam.Poszukuję dobrego warsztatu samochodowego w Ciechanowie.Do
naprawy Matiz i Opel Vectra.Kogo polecacie.Zależy mi na waszej opini.
Obserwuj wątek
    • Gość: venom Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.09, 13:20
      tu się nie dowiesz, zaraz albo się będą sami zachwalać albo "jechać" po
      konkurencji, żadnych konkretów. Gdyby było tak: jadę do warsztatu X mam do
      zrobienia to i to, czekam tyle i tyle, płacę tyle i tyle to może jakiś obraz by
      się wyłonił a tak to...
      • Gość: kl Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 19:45
        chmielewski na przasnyskiej
        • Gość: zenek Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 16:28
          Mam pytanie ile moze kosztowac wymiana gum stabilizatora?
          • Gość: zenek Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 16:30
            Zapomnialem dodatkowo zapytac ile moze kosztowac wymiana paska alternatora i
            pompy wspomagania?
            • Gość: ja Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 14:13
              chmielewski na przasnyskiej ..polecam tani dokładny i dobry kilka razy
              korzystałem juz z usług...na prawde polecam
              • Gość: bodzio Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 14:23
                tez mam opla vectre i polecam mechanika:602 576 341
                • Gość: zainteresowany Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 21:16
                  Jak oceniasz jego usługi?
                • Gość: aga Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 23:39
                  drogi:-(
    • strzykawka.1 Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 05.02.09, 22:27
      talarek, wojska polskiego
    • Gość: tor Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.cust.tele2.pl 08.02.09, 12:37
      Polecam Basteckiego obok delty
      • jacekjs Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 18.12.16, 12:41
        Wartośc matiza wzrosłaby po naprawie u Basteckiego przynajmniej trzykrotnie :)
    • Gość: brak Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 21:29
      Ja w Ciechanowie nie trafiłem na dobrego mechanika, a szczególnie
      elektromechanika. Głównie oszuści. Najgorszy mechanik, to chyba Pan na Mławskiej.
      • nxmx Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 23.02.09, 01:03
        Chwalę sobie zakład P. Niesłuchowskiego z Gąsocina. Niestety
        telefonu nie mogę odnaleźć. Kiedyś mi pomógł szybko, gdy z
        samochodem miałem bardzo duży kłopot.
        • Gość: raber Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 10:42
          Ja reprezentuje branże usługową, nie motoryzację i powiem że jaszcze
          się taki nie urodził co by wszystkim dogodził- jedni chwalą tego,
          inni tamtego. Jedno jest pewne, że usługi to ciężki kawałek chleba
          ponieważ klienci też są różni.
    • Gość: taki tam Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 11:41
      a ja polecam - CZYSTEGO - na zagumiennej. warsztat dobrze
      wyposażony, i wie co robi !
      pozdro
      • Gość: peugot 306 Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 22:40
        a ja szukam dobrego ale niedrogiego mechanika do naprawy peugot 306
        chyba padł mi rozrusznik:-(
        • Gość: ciechanowianin Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 06:24
          Naprawiałem samochód - wymieniałem rozrząd w samochodzie seat ibiza
          1,4 TDI w zakładzie przy ul. Płockiej w Ciechanowie, obok wieży
          ciśnień. Mechanik pan Adam zapomniał przykręcić śruby mocujące
          poduszkę silnika, a jednej śruby w ogole nie włożył. Za wymiane
          właściciel skasował 1200 zł. W samochodzie wystąpiły niekontrolowane
          drgania szarpania po dodaniu gazu jakby silnik miał się urwać . Po
          zgłoszeniu reklamacji, że coś niewyrażniego się dzieje , mechanik
          pracownik zakładu szukał na oslep przyczyn, wymienił sinenbloki,
          które wybiły się po rozluzowaniu śrub mocujących poduszkę silnika.
          Stuki dalej występowały. Chciano wymieniać dobrą poduszkę pod
          skrzynią zmiany biegów, ale przypadkiem mechanik poruszył rękami
          silnik , który miał luzy na śrubach przy poduszce silnika, po ich
          dokręceniu silnik zachowywał się normalnie., nie było zadnych
          stuków. Zgłoszonę uwagę, że mechanik nie dokręcił srub i
          niepotrzebnie wymieniał właściciel Pan Darek zażądał 346 zł i
          odparł, ze przecież mechanik za darmo, nie bedzie pracował, w końcu
          po awanturze oddał mi 27 zł, kwotę policzoną za śrubę , której nie
          kupiono i nie zamontowano. Ostrzegam przed tym oszukańczym i
          nieprofesionalnym najgorszym zakładem w Ciechanowie.
          • Gość: kier Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 16:55
            Potwierdzam z daleka od Płockiej, za starą część zapłaciłem tam
            około 80zł, mechanik mnie cofnął, bo poznał,że stare i
            wadliwe.Pojechałem, po wielkich bólach (miałem paragon) oddano mi
            kasę.
            Za to samo następnego dnia zapłaciłem 16zł, oczywiście w innym
            sklepie. Część była nowa i sprawna. Kary Godna Pazerność!!!
            • Gość: kolo Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.chello.pl 04.04.09, 21:52

1200 zł za rozrząd to taniej jest chyba w serwisie
              • Gość: ciechanowianin Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 09:32
                Pan Darek Anuszewski z zakładu naprawy samochodów i wymiany opon
                [przy ul. Płockiej w Ciechanowie, obok wieży ciśnień zapewniał
                mnie , że będzie tańsza wymiana zozrządu niż w serwisie Seata.
                Okazało się, że mechanik przy skręcanu zapomniał włożyć jednej śtuby
                i nie przykręcił pozostałych śrub mocujących śilnik z poduszką
                powietrzną i silnik zaraz po wyjeżdzie z zakłau zaczął drgać coraz
                mocniej . Zgłosiłem się więc z reklamacją,. Mechanik dwa dni szukał
                przyczyny , najpierw wymnienił sinenbloki, które notabene zużyły si
                e w wyniku silnych wibracji silnika , że omal się nie urwał, chciał
                też wymieniać poduszkę pod skrzynią bieów, ale przypadkiem posuszył
                silnikiem a on cały chodzi na poduszce pod silnikiem i dopiero sobie
                przypomniał, że nie dokręcił śrub mocujących silnik. Mogło dojść do
                katastrofy, silnik mógł utrwać się i opaść na podłogę, niedaj Boże
                gdyby to stało się podczas jazdy,ale dalej tak jeżdzić się nie dało.
                Po przykręceniu śrub i uzupełnieniu brakującej samochód - silnik
                normalnie pracować skończyły się niekontrolowane drgania. Zapłaciłem
                365 zł.za błedy mechanika,Ostrzegam przed korzystaniem z usług tego
                oszukańczegoi nieprofesjonalnego zakładu. Ponadto właściciel
                naliczył mi koszt jekiejś suby za 27 zł , której wogóle nie
                zakładał, po mojej interwencji zwrócił mi tą kwotę ale pozostałej
                nie Inaczej tego nie można nazwać jak złodziejstwo.
                • Gość: robeck Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 10:08
                  w mojej lagunie pewiem fachowy mechanik wymienial rozrzad.skasowal mnie prawie
                  900zl.rozrzad niby dobrze zrobiony a silnik dopoki nie zlapie wysokiej
                  temperatury gasnie przy kazdym dojezdzaniu do swiatel po wcisnieciu sprzegla.do
                  tego nierowno schodzi z obrotow.po zgloszeniu reklamacji powiedzial mi ze to nie
                  ma nic zwiazku z wymiana rozrzadu.a gdy pojechalem do kilku mechanikow kazdy
                  odsylam mnie to tego ktory ten rozrzad wymienial.i tak sie zamyka bledne
                  koło.nie wiem co robic bo na starym rozrzadzie auto chodzilo lepiej jak teraz.do
                  tego spalanie sie pogorszylo.pali ok 14l/100km przy silniku 2.0benz i jezdzie
                  mieszanej.moze ktos mi pomoze do kogo sie zglosic z tym problemem???
                  • Gość: ... Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 11:00
                    stary sprawdz sobie silniczek krokowy albo sonde lambda:)
                    • Gość: robeck do ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 12:14
                      dzieki kolego.silniczek juz sie dowiedzialem ze nalezy przeczyscic a co z sonda
                      lambda?
                  • Gość: Poprzejściach Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 17:38
                    Słuchaj zgłoś się do rzecznika praw konumenta napewno pomoże. Jest w
                    każdym mieście w urzędzie miasta.
      • tauri54 Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 31.01.17, 11:48
        Zagumienna ile?? Nr.Tel poproszę.
    • Gość: ... Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 13:54
      mozliwe ze przez ta sonde jeszcze masz te spalanie wysokie, przeczysc silniczek
      a pozniej sprawdz na komputerze czy sonda jest ok.
      • Gość: robeck Re: do ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 14:38
        tylko powiedz mi gdzie w Ciechanowie maja program do laguny oprocz serwisu bo
        tam juz bylem i powiedzieli ze jest wszystko ok.jakby bylo ok to by mi auto nie
        gaslo.
    • Gość: tomek Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 14:26
      Przestrzegam przed serwisem opon M. Śpiewak na ul. Witosa (za ZUS-em w lewo). Pozrywali mi gwinty w 6 szpilkach i nie potrafili się do tego przyznać. Na dodatek jedna śruba nie trzyma wcale, oczym olczywiście mi nie powiedzieli. Dopatrzyłem się po powrocie z tego pożal się Boże warsztatu. Partaki narazili mnie tylko na koszty!
      • Gość: autokrata Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 21:27
        NAJLEPSZY MECHANIK SAMOCHODOWY w Ciechanowie TO JEST PAN STANISŁAW
        JASZCZAK
        • Gość: M3 Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: 213.199.253.* 13.04.09, 23:42
          Polecam Pana Radka na ul. pułtuskiej koło serwisu renault, najgorsze warsztaty
          to Bastecki koło delty i warsztat koło wierzy ciśnień.
          • Gość: Bora Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie IP: *.tktelekom.pl 20.06.09, 00:00
            I co do Radka to w pelni sie z przedmówca zgadzam, moze nie
            najtaniszy , ale co mi sie podoba to dokladny.
    • Gość: oki bastek przy metaltechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 22:14
      dobrze robia u basta przy metaltechu ale drogo, mechanik jest od
      tomczaka ale wlasciciel chce szybko sie dorobic i dorgi jak w serwis
      wawie :)
      • Gość: Black Re: bastek przy metaltechu IP: *.xdsl.centertel.pl 25.06.09, 18:55
        Odradzam każdemu Interhome Company na Mleczarskiej, nie dość że robią to co im się podoba, a nie to co klient chciał, to na dodatek na koniec zawsze "testują samochód" (opony do wymiany). Jeśli chodzi o dobrego mechanika to ciężko takiego znaleść, ale nie oznacza to że ich w Ciechanowie nie ma.
      • tomejjjj Re: bastek przy metaltechu 19.07.15, 13:30
        BYŁEM WIDZIAŁEM I PORAŻKA TEN MECHANIK U TOMCZAKA JAK PRACOWAŁ TO ROBIŁ ROBOTE A PRZY METALTECHU NIE BARDZO WŁAŚCICIEL NIE MA POJĘCIA I NIE UMIE ZORGANIZOWAĆ PRACOWNIKÓW ŻAL ŻAL ŻAL ,,WIELCY WYMIENIACZE''
      • spriteaq11 Re: bastek przy metaltechu 30.09.16, 06:19
        Też polecam. Chłopaki dorabiają sobie w domu. Ostatnio jeden wymieniał mi rozrząd... za wymianę 150zł i śmiga jak ta lala :)
        • edmund1940 Re: bastek przy metaltechu 28.11.16, 23:06
          gość na mławskiej niezwykle niepoważny, umawia się na cenę a później chce więcej. Stać mnie to zapłaciłem, ale nie lubię oszustów. Cały czas udaje chorego, albo nie udaje, ale co mi do tego. Albo robię albo jestem chory.
    • tomejjjj Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 19.07.15, 13:32
      dodam jeszcze ze obiło mi się o uszy że ten bastek właściciel nie ma pojęcia o mechanice podobno siedział za ladą w jakimś sklepiku z częściami w warszawie użytkownicy uwaga!!!!
      • ciech332 Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 19.07.15, 19:18
        Czytam tą dyskusje i powiem tak dobrego mechanika w Ciechanowie to nie spotkałem a byłem już chyba u wszystkich i to z wieloma usterkami i wieloma autami a to z racji tego iż swego czasu miałem dosyć dużo do czynienia z autami sprowadzanymi z zagranicy a wiadomo jak jest z tymi szrotami sprowadzonymi trzeba im poprostu reanimacje robić.
        Ale do zeczy
        Tomczak złodziej pierwszej klasy aczkolwiek na robocie sie zna tyle ze nie ma kto u niego pracować bo ci którzy przynieśli mu renomę to juz od dawna nie pracują u niego
        Anuszewski to tak naprawdę serwis opon a mechanika to tak na dodatek wiec sie nie dziwcie
        Bastek okrzyknięty mocnym na BMW i coś prawdy w tym jest
        Radek przy Pułtuskiej były pracownik Seata na Mławskiej i z racji tego zna sie na autach z grupy VW
        Radek z Pęchcina cwaniak i bierze robotę albo mało pracochłonną albo na której możne skasować konkretnie a fachowość to u niego taka że co mu tester wyświetli to on powie a z interpretacja usterki to już różnie bywa
        Auto Sezam to nawet komentarza szkoda pisać
        Interhom już ktoś pisał ze porażka
        Kurzydło Jerzy na Przasnyskiej zna sie ale nie każdego stać
        Adam na Płońskiej zakład możne nie wygląda za specjalnie ale gość ma serce do aut
        Ostaszewiaki Zbyszek i Włodek pomogli mi wielokrotnie aczkolwiek i zawiedli czasami
        Rogatki Gruduskie Balon polecam wie co robi ale jak każdy czasami coś nie wyjdzie
        Aha dorzucę jeszcze Darek z Sońska wyleciało mi nazwisko ale do kiedy serwisowałem u niego to byłem nawet zadowolony

A tak na koniec to pamiętajcie ze mechanicy to tylko ludzie i czasami też sie mylą ale ważne jest to że jeśli popełnią błąd to powinni umieć sie do tego przyznać a nie wmawiać bajki

No a tak szczerze to najlepiej mięć jednego mechanika i korzystać tylko z jego usług

• 123mex Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 29.11.16, 08:06
          ciech332, Napisz gdzie masz ten warsztat , ja mam rozrząd do wymiany to bym ci zlecił , (silnik ze zmiennymi fazami rozrządu) bo jak tak oceniasz wszystkich to musisz być najlepszy.
      • ms49 Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 19.07.15, 23:47
        Krzysztof Bedra, Wyspiańskiego
    • milaby2005 Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 20.07.15, 00:07
      Jak dla mnie mechanik z kąckiej. Wyjaśni jak krowie na rowie, doradzi i nie kasuje dużo. Polecam jeszcze Pana Daniszewskiego z Sońska.
      Tomczak katastrofa, a dotego jeszcze nie miły. Pan z Zgumiennej Wiecznie nie ma czasu i nie szanuje klienta.
      • omoroka.72 Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 24.01.17, 12:22
        Na kąckiej??????? Przyjechał klijent z banalnie prosta usterką instalacji gazowej,a mechanik do niego:cytat " przyjechał Pan do laryngologa a potrzebny Panu ginekolog "Klijenta zatkała tak prymitywna odpowiedz.Oczywiscie zleciało sie zaraz kilku plociuchów z ciekawości oczywiście.Byli to starzy klijenci,którzy przesiadują u niego bez przerwy.
        • profesor43 Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 24.01.17, 13:03
          Nie to nie ten. Krubinska 1
    • anetatk Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 15.09.16, 19:00
      nie polecam achtelu oszusci
    • theded Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 30.09.16, 00:42
      Ja Ci polecę Tomka Sitka z ul Różanej. Jest tak dokładny że aż do przesady. Nigdy nie wracałem do niego na poprawki, wszystko zrobione zgodnie ze sztuką. Ma sporo narzędzi których próżno szukać w innych warsztatach (trafiłem do niego jak potrzebowałem zmierzyć bicie tarcz). Co jakiś czas słyszę że jest drogi ale w ASO tak nie robią (wiem bo pracowałem). Zawsze jak zobaczył że jest coś do zrobienia przy okazji to robił a nie byle szybko bo następne auto czeka. Na minus odległe terminy (z reguły tydzień-dwa) i odrobinę wyższa cena ale moim zdaniem w granicach rozsądku.
    • profesor43 Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 24.01.17, 07:26
      Piotrek Ostaszewski. Polecam. Dobre programy diagnostyczne.
      • tauri54 Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 24.01.17, 10:04
        Prosze podac jego namiary ewentualnie nr tel.
        • profesor43 Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 24.01.17, 10:06
          Zakład na Krubinie. +48 782 120 910 Polecam.
          • omoroka.72 Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 25.01.17, 14:08
            Chętnie tam pojadę .Poproszę o adres na Krubinie.Jestem z Gąsocina.
            Trudno mi sie dodzwonić.Najlepiej jak podjadę osobiście i sie umówię.
          • kristek-81 Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 05.02.17, 15:43
            Witam !! Kolega mi podpowiedział ,że na forum mozna przeczytać o dobrych radach.
            W zwiazku z tym zwracam sie do wszystkich forumowiczów o radę czy lub gdzie w Ciechanowie znajduje się warsztat samochodowy w którym można zdignozować USAuto,a konkretnie automatyczną skrzynię biegów.Skrzynia przeszła w tryb serwisowy.Mogę jeżdzić tylko na drugim biegu.Dzwoniłem tylko do Bastka,ale on nie posiada diagnostyki do skrzyni automatycznych.Dlatego proszę forumowiczów o pomoc.Być może znacie jakiś warsztat w pobliżu Ciechanowa lub w samym Ciechanowie.Narazie mam auto zastepcze,więc poczekam parę dni na wasze wskazówki.Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
      • tauri54 Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 31.01.17, 11:35
        Bardzo ciekawy człowiek.Zadzwoniłem do niego.Umówiłem się na wizytę z samochodem za tydzień.Jadę na umówioną godzinę,a tu zamknięte.Dzwonię do niego i słyszę odpowiedz nie ma mnie w domu.Będę za dwie godziny.Dwzonię za dwie godziny i słyszę wróciłem na chwilę i musiałem znów wyjechać na dwie godziny.Pan zadzwoni jutro(sobota).Dzwonie - numer nieosiągalny.Dzwonie jeszcze trzy razy nr nieosiągalny,ale dzwonię z innego numeru najlepszy mechanik odbiera i to bardzo szybko.Kiedy przedstawiłem sie rozłaczył sie i stał sie nieosiągalny.
        Nie wiem co to za człowiek.Jego szczeniackie zachowanie świadczy o nim,o jego poszanowaniu dla klijenta.Panie Piotrze w ten sposób bardzo szybko straci Pan dobrą opinię o sobie.Tak jak wiekszość ciechanowskich mechaników nastawionych na wielkie zyski i wciskanie klijentom kitu.
        Moja uwaga !!!!!!! Nie polecam pseudo warsztatu Piotra O. na Krubinie.
        • ciech332 Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 31.01.17, 19:29
          No czego chcesz :)
          Piotrek to Paździoch a Paździocha nie trzeba nikomu przedstawiać.
          Dobrze pisze no nie Piotruś ;)
          • omoroka.72 Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 03.02.17, 12:57
            Próbowałem dodzwonić się do Pana Piotrka Ostaszewskiego kilka razy,ale w telefonie leci najpierw głupia i beznadziejna muzyka a potem tak jakby ktos próbował odebrać i zaraz odrzuca rozmowę.
            Jak na " najleprzego mechanika w Ciechanowie" to bardzo prymitywne zachowanie.Przecież można odebrać i powiedzieć "Przykro mi ,ale jestem zawalony robotą " lub itp.Sądząc po tak prostackim zachowaniu to chyba jest to jakis 20 latek mający praktykię w jakimś zakładzie i dorabiający sobie po godzinach.Naprawdę szkoda gadać.
            Już myślałem ,że znalazłem w Ciechanowie dobrego i solidnego speca do mercedesa.
          • tauri54 Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 05.02.17, 14:53
            Do ciech332. Prośba do Ciebie.Widzę ,że jesteś obeznany w zakresie możliwości ciechanowskich auto-moto speców.Jeśli mozesz napisz ,który z nich ma doswiadczenie z automatami w szczególnosci posiada oprogramowanie diagnostyczne do obsługi automatycznych skrzyń.Na tak duże miasto i XXI wiek chyba czas ,żeby tacy już zaczęli swoje usługi.Ja niestety nie znam ich wszystkich stąd moja prośba.Będę bardzo wdzięczny za podpowiedż.Pozdrawiam
            • projekt-365 Re: najlepszy mechanik samochodowy w Ciechanowie 06.02.17, 15:32
              No Pan O., to już legenda w Ciechanowie :D Takie partacza nie znajdzieś nigdzie indziej, myslę, że Księga Rekordów Guinnessa za kłamstwa, wodzenie za nos i pier...lenie głupot, jest mu przeznaczona jak pijakowi marskość wątroby :D Moleda drogi, inne to takie przydomowe warsztaciki, może fachowcy dobrzy, ale sprzetem raczej nie dysponują. Spróbuj u Kosudy. To jest stacja diagnostyczna, nieźle wyposażona. Nie mam nr, wpisz w Googla, coś powinno Ci wyrzucić. Aaa...., jeżeli chodzi o skrzynie automaty, to w Wiśniewie, w okolicach Mławy jest mechanik, który się w tym specjalizuje. No ale nr też niestety nie mam :/. Może mąż ma, zapytam później.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka