Dodaj do ulubionych

Delitissue-praca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 19:06
Mam pytanie,jak się tam pracuje i jakie są zarobki,np.na widlaku a
jakie na produkcji?Czy tzw.kryzys też u Was jest odczuwalny?
Obserwuj wątek
    • ciechanowianka Re: Delitissue-praca 14.04.09, 18:31
      narazie nie widać oznak kryzysu
    • Gość: gość Re: Delitissue-praca IP: *.chello.pl 14.04.09, 18:50
      A jak kształtują się zarobki?
      • Gość: maciek Re: Delitissue-praca IP: *.cpe.ge-0-1-0-1101.ojnqu1.customer.tele.dk 18.04.09, 20:32
        chu.j.ni.a z patatajnią jak w całym ciechanowie, obóz pracy
        • Gość: g Re: Delitissue-praca IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.04.09, 20:00
          kryzysu nie widać, bo wszyscy dostali srania i firma wręcz kwitnie
    • Gość: mik Re: Delitissue-praca IP: *.chello.pl 20.04.09, 20:20
      a ile zarabiają nowi pracownicy fizyczni?
      • Gość: sss Re: Delitissue-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 17:57
        A zwalniają?
        • Gość: rrr Re: Delitissue-praca IP: *.xdsl.centertel.pl 23.04.09, 15:58
          na razie nie
          • Gość: iwona Re: Delitissue-praca IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.09, 20:34
            mam pytanie czy jest moze praca dla kobiet? potrzebuja moze do laboratorium?
            • Gość: zenek Re: Delitissue-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 15:41
              Czy w DELITISSUE znalazlaby sie praca dla tegorocznego maturzysty?
              Chcialbym zarobic troche pieniedzy na wakacje. Z gory dziekuje za pomoc.
              • Gość: Maniek Re: Delitissue-praca IP: *.centertel.pl 11.06.09, 17:44
                Tam zawsze wszyscy srali w gacie. Na tym bazuje ta firma, zatrudnia
                śubrów, którzy boją się iść zajarać szluga jak jest więcej niż 3
                osoby na palarni. Nie robię już tam dwa lata, ale jak jestem obok
                tego szamba to mi się nie dobrze robi. A na widok reksia i tego
                typu podobnych gości wychodzących przez bramę, to mi się nóż w
                kieszeni otwiera. Powodzenia dla dupolizów.
                • Gość: koleżanka Mańka Re: Delitissue-praca IP: *.xdsl.centertel.pl 14.07.09, 18:53
                  O ile mnie pamięć nie myli to byłeś zachwycony pracą w Delitissue.
                  Zapewne znalazłeś lepiej płatną pracę i już nie jesteś "dupolizem"?
                  Niestety niektóre istoty ludzkie zawsze będą oczerniać poprzednie firmy w
                  których pracowały. Prawda Mariuszku?
                • Gość: adam Re: Delitissue-praca IP: 83.225.112.* 22.07.09, 22:34
                  choc nigdy nie pracowalem bezposrednio dla soffas ale z ta firma mam
                  wiele wspolnego jestem mechanikiem we wloskiej firmie i wiekszosc
                  prac wykonujemy dla soffas kilka maszyn dla nich stawialismy lacznie
                  z ta w ciechanowie i mysle ze to tylko tak u nas ludzie maja
                  podejscie do przelozonych.. podpiepszyc kogos moze premia bedzie a
                  tak ogulnie to soffas hmmm .moze kiedys sie skusze o
                  prace..pozdrowionka dla mechanikow
    • Gość: sonia Re: Delitissue-praca IP: *.chello.pl 28.10.09, 21:32
      Mam pytanie - czy w tej firmie zatrudniają też włochów?
    • Gość: AG Re: Delitissue-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 13:31
      Pozdrawiam Delitissue - AG
      • Gość: potępieniec Re: Delitissue-praca IP: *.152.159.99.dsl.dynamic.eranet.pl 20.02.10, 19:49
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka