Gość: robek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 19:06 Mam pytanie,jak się tam pracuje i jakie są zarobki,np.na widlaku a jakie na produkcji?Czy tzw.kryzys też u Was jest odczuwalny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciechanowianka Re: Delitissue-praca 14.04.09, 18:31 narazie nie widać oznak kryzysu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Delitissue-praca IP: *.chello.pl 14.04.09, 18:50 A jak kształtują się zarobki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Delitissue-praca IP: *.cpe.ge-0-1-0-1101.ojnqu1.customer.tele.dk 18.04.09, 20:32 chu.j.ni.a z patatajnią jak w całym ciechanowie, obóz pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Delitissue-praca IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.04.09, 20:00 kryzysu nie widać, bo wszyscy dostali srania i firma wręcz kwitnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Delitissue-praca IP: *.chello.pl 20.04.09, 20:20 a ile zarabiają nowi pracownicy fizyczni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Delitissue-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 17:57 A zwalniają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Delitissue-praca IP: *.xdsl.centertel.pl 23.04.09, 15:58 na razie nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Delitissue-praca IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.09, 20:34 mam pytanie czy jest moze praca dla kobiet? potrzebuja moze do laboratorium? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Delitissue-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 15:41 Czy w DELITISSUE znalazlaby sie praca dla tegorocznego maturzysty? Chcialbym zarobic troche pieniedzy na wakacje. Z gory dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Delitissue-praca IP: *.centertel.pl 11.06.09, 17:44 Tam zawsze wszyscy srali w gacie. Na tym bazuje ta firma, zatrudnia śubrów, którzy boją się iść zajarać szluga jak jest więcej niż 3 osoby na palarni. Nie robię już tam dwa lata, ale jak jestem obok tego szamba to mi się nie dobrze robi. A na widok reksia i tego typu podobnych gości wychodzących przez bramę, to mi się nóż w kieszeni otwiera. Powodzenia dla dupolizów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka Mańka Re: Delitissue-praca IP: *.xdsl.centertel.pl 14.07.09, 18:53 O ile mnie pamięć nie myli to byłeś zachwycony pracą w Delitissue. Zapewne znalazłeś lepiej płatną pracę i już nie jesteś "dupolizem"? Niestety niektóre istoty ludzkie zawsze będą oczerniać poprzednie firmy w których pracowały. Prawda Mariuszku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Delitissue-praca IP: 83.225.112.* 22.07.09, 22:34 choc nigdy nie pracowalem bezposrednio dla soffas ale z ta firma mam wiele wspolnego jestem mechanikiem we wloskiej firmie i wiekszosc prac wykonujemy dla soffas kilka maszyn dla nich stawialismy lacznie z ta w ciechanowie i mysle ze to tylko tak u nas ludzie maja podejscie do przelozonych.. podpiepszyc kogos moze premia bedzie a tak ogulnie to soffas hmmm .moze kiedys sie skusze o prace..pozdrowionka dla mechanikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Delitissue-praca IP: *.chello.pl 28.10.09, 21:32 Mam pytanie - czy w tej firmie zatrudniają też włochów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: Delitissue-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 13:31 Pozdrawiam Delitissue - AG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potępieniec Re: Delitissue-praca IP: *.152.159.99.dsl.dynamic.eranet.pl 20.02.10, 19:49 Odpowiedz Link Zgłoś