zyleta_1 20.04.09, 20:42 Studiuję dziennie i chciałabym, wraz z moim chłopakiem w jakiś sposób sobie dorobić. Jednak nie mam pomysłu jak, czy może mi ktoś coś doradzić? Najlepiej żeby to była tylko praca na weekendy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaa Re: Praca dla studentów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 23:29 Jestem tegorocznym maturzysta z Krasiniaka. Posiadam prawo jazdy kategorii B od roku (mam auto, ktore nalezy tylko do mnie - od roku jezdze codziennie, bezwypadkowo). Szukam pracy najchetniej jako magazynier-kierowca. Prosze o jakies sugestie, gdzie poszukuja pracownikow. Z gory dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Praca dla studentów. IP: *.centertel.pl 27.05.09, 05:23 Dzieci, może wy odpocznijcie, przecież tak ciężko macie w roku szkolnym, szczególnie w Krasiniaku. czas odpocząć. Nie ma roboty dla wykwalifikowanych pracowników. Wy przecież jesteście tacy słabi, a w dodatku jakie wymogi- magazynier, kierowca, najlepiej w wekendy. Coś wam radzę-pobiegajcie po budowach trochę się teraz buduje, może zatrudnią was do podawania cegieł i zaprawy.A i truskawki się zaczynają, także okolice Czerwińska zapraszają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robol Re: Praca dla studentów. IP: *.chello.pl 27.05.09, 18:36 o masz auto to pizze możesz rozwozić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Praca dla studentów. IP: *.chello.pl 27.05.09, 18:39 masz prawko i auto to pizze możesz rozwozić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am. Re: Praca dla studentów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 09:27 Pomyślmy... Czy w Ciechanowie istnieje możliwość wakacyjnego zatrudnienia dla studenta lub ucznia? Na myśl przychodzą mi dwie możliwości, mianowicie: Telekomunikacja lub roznoszenie ulotek. Może macie inne pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Praca dla studentów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 11:02 Ja nie mam, az takich wielkich wymagan. Jestem gotowy na ciezka prace nawet 6 dni w tygodniu. Czy ja gdzies napisalem, ze chce byc kierownikiem czy innym dyrektorem? A o tym magazynierze-kierowcy napisalem, bo tak jezdzil w zeszlym roku moj znajomy, a taka praca bylaby dla mnie przyjemnoscia - uwielbiam jezdzic samochodem. Po roku szkolnym tez nie mam zamiaru odpoczywac, bo nie ma po czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Praca dla studentów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 11:10 Zauwazcie, ze jedyna praca, ktora jest w naszym miescie to jacys koordynatorzy, przedstawiciele, a ich glowne zadanie to poszukiwanie nowych klientow, od czego uzalezniona jest pensja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Praca dla studentów. IP: *.centertel.pl 27.05.09, 13:36 > Zauwazcie, ze jedyna praca, ktora jest w naszym miescie to jacys koordynatorzy, > przedstawiciele, Takiej pracy też tu nie ma !!!!! Agencje pośrednictwa pracy dają ogłoszenia, szukają kandydatów "tak na zaś". Na handlowca kiedyś się klient może trafić a wtedy mają jak z kapelusza kandydatów gotowych !!! Tu jest dramat i tyle z pracą :(((( Student to może zapomnieć! Chyba że: budowa, truskawki, no i TP, ale to już "prestiż" jak ne tą naszą zapyziałą dziurę i bez pleców nie tak łatwo :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am. Re: Praca dla studentów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 11:13 To świetnie że myślicie o zajęciu - to pewnego rodzaju oznaka dojrzałości. A propos pracy - to przypomniało mi się że znam kilka osób przedsiębiorczych i już jako młodzi ludzie zarabiali na swoje utrzymanie. Jedna osoba sprzedawała gazety inna roznosiła ulotki jeszcze inna roznosiła umowy na giełdzie ciechanowskiej. To co łączyło wszystkie osoby przedsiębiorcze to to że musiały się nachodzić i dopytywać żeby mieć możliwość zarobku. Wątpię żebyście znaleźli pracę za pośrednictwem forum internetowego. Należy chyba założyć buciki, schludnie się ubrać i szukać, chodzić, pytać, odwiedzać potencjalny pracodawców.... ps. magazynier i kierowca to wbrew pozorom bardzo odpowiedzialne zajęcie... wątpię żeby powierzono je młodemu maturzyście - proponuje zacząć od czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Castro. Re: Praca dla studentów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 12:10 Masz rok prawo jazdy i chcesz zostać kierowcą? Raczej o takiej pracy w tak młodym wieku i małym doświadczeniem można zapomnieć. Do takiej pracy trzeba jeździć przynajmniej 5 lat. Słyszałem, że do tepsy ponoć zgłasza się dużo młodzieży, także tam można z powodzeniem próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: can Re: Praca dla studentów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 20:25 Auto ojca zajechane i szlaban na kluczyki to pozajeżdżało by się coś służbowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Praca dla studentów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:10 Po pierwsze nie mam ojca, a po drugie ten samochod jest tylko moj, bo uzbieralem sobie pieniadze odmawiajac innych przyjemnosci. Samochodow nie zajezdzam i nie mam zamiaru zajezdzac, jezdze spokojnie i bezpiecznie, myslac za kierownica zapewne wiecej niz ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Praca dla studentów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 22:27 w PWSZ w Ciechanowie za organizację pracy dla studentów odpowiada Kierownik Inkubatora przedsiębiorczości, zapewne ma setki intratnych ofert pracy dla studentów . Odpowiedz Link Zgłoś