Gość: gosc IP: 213.199.253.* 27.04.09, 09:08 Gdzie u nas w ciechanowie można kupic te drzewka.Chodzi mi o jabłko i o wiśnie.Po ile są takie drzewka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dz1ad3k Re: Drzewka niskopienne 27.04.09, 13:58 Na sadzenie drzewek już jest za późno chyba że kupisz w donicy. Wiem, że jest szkółka od Kacprzaka w prawo za torami a kolejna w Nasierowie Dziurawieńcu (skręca się przy znaku Gołotczyzna 10 z trasy na Gołymin). Polecam kupno w szkółce a nie na rynku albo bazarku. Mam kilka takich wiśni i czereśnię maja około 10 lat. Wiśnie mają po 1.7 metra i są zawsze oblepione owocami. Czereśnia podobnie ale jest troszkę wyższa za to mniej rozłożysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p64 Re: Drzewka niskopienne IP: *.chello.pl 27.04.09, 14:02 dziadek....ty się lepiej wnuczkami zajmij a nie drzewkami owocowymi jak się pojęcia o temacie nie ma to się głosu nie zabiera ,,,,,,ogrodnik za dychę,,,,,się znalazł hahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
dz1ad3k Re: Drzewka niskopienne 27.04.09, 17:24 No widzę że ty jesteś wybitnym specjalistą.. od spamowania i pewno tylko. -- Zapraszam na forum dla sympatyków fotografii www.fotociechanow.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś