Gość: ciechanowianin IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 00:13 Jak się mieszka w nowych budynkach TBS-u na Księcia konrada? Może i ja tam zamieszkam. Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helion1 Re: TBS 18.12.03, 18:41 byłem wieczorem na tym osiedlu jest dobry dojazd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: TBS IP: *.inteko.com.pl 31.12.03, 14:33 Mieszka sie dobrze,ale budynkow natkane jak sledzi wbeczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: TBS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 14:34 Mieszka sie super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: TBS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 09:38 Mieszkam 2 lata ... Spokojna dzielnica ... Jednak szkoda ze stawiane sa nowe budynki .. przepraszam ... rano czulem sie jak na wsi widok krowek pasacych sie na lace przestrzen w kierunku Opinogory ... Jak nie w miescie ... :) .. Nowe bydynki postawione dwa lata temu to mieszkania o bardzo madrze pomyslanym rozkladzie wewnatrz lokalu .. Przestronne bardzo ustawne .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodak Re: TBS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 20:29 Ja mieszkam tutaj od 2 miesięcy. jak narazie jest super, cisz i spokój. Mająstawiac nastepny duży 72 mieszkaniowy blok wzdłuz AK. Będzie fajnie.... Odpowiedz Link Zgłoś