Dodaj do ulubionych

tylko dla dorosłych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 23:32
most 3goMaja został opatulony blachą trapezową i niebieską folią.
most 3goMaja prawie jak zamek obronny nie do podpatrywania.
most 3goMaja,który obrasta legendą sztandarowej budowy Ciechanowa.
most 3goMaja tętni spokojem i brakiem pospiechu
most 3goMaja podpatrzony przez dziurkę od klucza z lewa i prawa
1.bp.blogspot.com/_U5oz57mPRKA/Sk0lCvoP3VI/AAAAAAAAAZE/luCrI8Z8Rhc/s1600-h/P1010397.JPG
4.bp.blogspot.com/_U5oz57mPRKA/Sk0lB1w5KeI/AAAAAAAAAY0/t6_ae9MNO40/s1600-h/P1010393.JPG
most 3goMaja i atmosfera płynącej leniwo Łydyni udzielił się pani
2.bp.blogspot.com/_U5oz57mPRKA/Sk0lDGTCzbI/AAAAAAAAAZM/zwuJ5eMYWHo/s1600-h/P1010396.JPG
Obserwuj wątek
    • Gość: łazikamator Re: tylko dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 23:35
      1.bp.blogspot.com/_U5oz57mPRKA/Sk0lCvoP3VI/AAAAAAAAAZE/luCrI8Z8Rhc/s1600-h/P1010397.JPG
      • menzrynsztoka Re: tylko dla dorosłych 03.07.09, 08:13
        hahahaha to jakaś aluzja szyta grubymi nićmi ;-)))

Gość portalu: łazikamator napisał(a):

>
    • Gość: Anka Re: tylko dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 08:09
      Ani to szokujące, ani dziwne, typowa polska rzeczywistość. Tak
      właśnie u nas powstają od dziesiątek lat autostrady, nowoczesne
      place zabaw dla dzieci i szkoły na miarę XXI wieku. Kto by się wtaki
      upał przepracowywał, odpoczną chłopaki, opalą się i nawdychają
      świeżego powietrza a jakby rzeczka była trochę czyściejsza to i czas
      na kąpiel dla ochłody by się znalazł. Ale pewnie efekt budowy
      wypracowany w takim pocie czoł będzie piorunujący!!!
      • Gość: qqqqq Re: tylko dla dorosłych IP: *.tktelekom.pl 03.07.09, 11:11
        A może po prostu mieli przerwę śniadaniową.
        Wy pewnie w pracy w ogóle nie odpoczywacie.No to fajnie,że jesteście super
        pracownikami.
        • menzrynsztoka Re: tylko dla dorosłych 03.07.09, 11:56
          ja myślę,że faktycznie przerwa śniadaniowa na stojąco i w taczkach to
          musi być przerwa po śniadaniu, bo bez flaszki w ręku ;-)))

A może po prostu mieli przerwę śniadaniową.
          Wy pewnie w pracy w ogóle nie odpoczywacie.No to fajnie,że jesteście super
          pracownikami.
          • Gość: qqqqqq Re: tylko dla dorosłych IP: *.tktelekom.pl 03.07.09, 12:56
            A ja myślę,że zanim zaczniemy oceniać innych,najpierw oceńmy siebie.
      • Gość: do Anki Re: tylko dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 11:18
        Rzeczka Łydynia to będzie czyściejsza dopiero jak w Regiminie
        zbudują oczyszczalnie ścieków, bo co w Regiminie wpada to przez
        Ciechanów później płynie, i jest jak każdy czuje, szczególnie w
        upały.
      • Gość: Jacu Re: tylko dla dorosłych IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.09, 14:12
        To też ludzie i też należy im się chwila odpoczynku. A firma jest w porządku, wczoraj po 18.00 pracowali w najlepsze. Nie ma co się oburzać!
        • menzrynsztoka Re: tylko dla dorosłych 03.07.09, 14:35
          ja menzrynsztoka uważam,że praca w godzinach pracy to zabieranie ludziom
          wolności wyboru.
          a najgorsze jest to jak straż miejska pod tym mostem nie pozwala napić się i
          wysikać nam ;-)
          a tyle o wolności mówi się i pisze ,że aż mnie uszy bolą ,a na oczy to i tak nie
          widzę.
          siema ciechany
          • Gość: hahahah Re: tylko dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 14:48
            men z rynsztoka to w tym rynsztoku ma chyba niezłego laptopa skoro
            ze wszystkim jest na bieżącą!
    • Gość: łazikaamator Re: tylko dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 13:24
      faktycznie w czwartek ekipa jeszcze pracowała po 18.
      faktycznie w piatek juz ekipy nie było o 16-17
      faktycznie sobota i niedziela to dzień wolny
      faktycznie w weekend pracują tylko kobiety w marketach i supermarketach , bo mężczyźni weekendy muszą mieć wolne l luz.
      faktycznie to co jest na zdjeciach to, ani pora obiadowa, ani śniadaniowa mogę ręczyć
      faktycznie sami nie jesteśmy święci i obijamy się
      faktycznie remont mógłby zapewne być tańszy i szybciej zakończony jeśli takie tempo prac mamy jakie mamy.
      faktycznie nie wolno wymagać od pracowników pracy i faktycznie w Polsce nikt nie pracuje w weekendy, no oprócz kopalń i fabryk samochodów, ale to na południu Polski.
      • Gość: Mariusz Re: tylko dla dorosłych IP: *.centertel.pl 05.07.09, 17:52
        Jakie, wszystko wści...kie. jak chłołpaki mogą, to niech leżą, każdy
        tak robi. A wpieszają się tylko Ci co tak nie robią, albo nic nie
        robią. Ten co wstawia takie foty, to chyba nic nie robi, bo jak ja
        pracuję, to nie mam czasu zaglądać przez dziurki i wnikać wczyjeś
        sprawy.
        Faktycznie ormo i konfidentów dalej pełno....
      • Gość: x Re: tylko dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 18:36
        @łazikaamator - dzięki za fotki. Ładnie uchwycasz ciechanowskie klimaty :)
        • Gość: paweł Re: tylko dla dorosłych IP: *.chello.pl 05.07.09, 22:22
          dobry pomysł,
          myśle, że czy pora obiadowa czy nie to gdziekolwiek jest remont - zwłaszcza dróg
          to przy którym nie przejade to jeden robi, jeden podpiera łopate a 10 siedzi i
          pali papierosy... zastanawiałem sie czy czasami za mocno sie nie czepiam ale nie
          widzialem budowy jakiejkolwiek zeby wszyscy sumiennie pracowali i dziwne ze
          budowa czy remont drogi trwa miesiącami po czym trzeba wszystko rozwalać bo
          zapomnieli polozyc jakis warstwy....
          • Gość: ja Re: tylko dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 22:40
            A ja wam powiem, że nie mi oceniać czy oni sumiennie pracują czy nie, ale fotki
            są świetne i zabawne:)
    • Gość: łazikamator Re: tylko dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 22:44
      łazikamator dziękuje za tak duży rozrzut głosów zachwytu i nagany ;-)
      może nie dowieźli piasku na czas przez korki na mieście?
      może kierownik czekał na decyzję od innego kierownika i miał problem z kontaktem ?
      może Tomasz Kałużyński zabrał prąd do młotów udarowych ;-)
      może to co widać to tylko fotomontaż łazikaamatora manipulatora ;-)
      pozdrawiam i polecam kolejne fotki
      • Gość: sprzeciw Re: tylko dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 22:43
        Lazik czy jak ci tam, popracuj godzine tam to sie dowiesz jak ciezka jest to
        praca, kazdy musi miec chwile odpoczynku, to nie jest tak ze posadzisz dupe za
        biurkiem i bedziesz patrzyl w monitor. Praca fizyczna jest meczaca, zwlaszcza ze
        to nie ukladanie klocków lego. Obejrzyj zdjecia na ciechanow online. Tam trzeba
        bylo zerwac asfalt, pod nim byla kostka brukowa. A i jeszcze jedno, z checia bym
        sie zalozyl ze nie masz zadnego pojecia o pracy na budowie. Słonce wcale nie
        pomaga, utrudnia prace, zwlaszcza jak pracujesz 12h dziennie.
        • Gość: sprzeciw Re: tylko dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 22:46
          a i jeszcze jedno, osoba na zdjeciu jest "podmiotem" tego zdjecia, a
          publikowanie tego jest karalne chyba , ze ma sie pisemna zgode tej osoby, a
          watpie zebys ja mial.
          • Gość: łazikamator Re: tylko dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 22:53
            łazikamator czy jak tam ci sprzeciw na imię, postraszyć sobie
            możesz wrony na płocie ;-)
            jeśli nie znasz wyników badań co i ile czasu buduje się w krajach o podobnej
            kulturze pracy to nie mąć na forum.
            • Gość: sprzeciw Re: tylko dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 23:00
              kultura pracy to twoim zdaniem zapieprzanie 12/12 bez chwili odpoczynku? mylisz sie.
              a ja cie nie strasze, tylko uprzedzam.
              • Gość: łazikamator Re: tylko dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 23:47
                a który to ważny urzędnik miasta uprzedza łazikaamatora ;-)?
                oj,oj trzeba będzie się ujawnić w sądzie z nazwiska i imienia i stanowiska pracy
                i stażu pracy i czy leczy się psychicznie ;-))
                czyżby cenzurka prewencyjna pod pretekstem życzliwego słowa?
                może trzeba szczelniej ogrodzić most przez wścibskimi mieszkańcami miasta ?
                słabiutko im idzie to kucie mostu i oby nie zatrzymali się ;-)))
                1.bp.blogspot.com/_U5oz57mPRKA/Sle1jb_OVjI/AAAAAAAAAb0/ajKkTSKHnKw/s1600-h/P1010157.JPG
                • Gość: sprzeciw Re: tylko dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 00:17
                  wiesz w ogóle co ma byc zrobione ze mowisz ze kucie idzie słabo? nie wiesz jak i
                  co ma byc wykute wiec sie nie udzielaj.
                  • Gość: starypijak Re: tylko dla dorosłych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.09, 08:19
                    ciekawe jak będą kleić stary beton z czymś nowym nieznanym ?
                    • Gość: obeznany Re: tylko dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 15:49
                      wszystko bedzie zbrojone, odkuwane sa elementy niepotrzebne, stare zbrojenie
                      bedzie poprawione bo jest zardzewiałe, zostanie polozone nowe i zalane. Nie wiem
                      czy ktos zauwazyl ale noca most jest piaskowany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka