Gość: Justyna IP: 80.50.13.* 03.07.09, 15:08 Czy ktos z Wam moze wie gdzie w Ciechanowie mozna cos zjesc inego niz kebab i pizze, bo ja znam tylko Zorbe i Panorame, moze ktos zna inne miejsca? Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: jedzenie IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.09, 15:25 jezeli chodzi o obiady to chyba tylko w restauracjach. Chodz pamietam jak bylem maly ojciec zawszezabieral mnie na obiady, z tylu policji, od strony gdzie buduja nowy areszt. Byl tam taki maly bar z obiadami doowymi. Pyszne byly, tyle zapamietalem do dzis ;) I dzis pewnie po lokalu nie ma sladu Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl272 Re: jedzenie 04.07.09, 00:17 Dom Studenta PWSZ (dawna bursa szkolna) na Narutowicza. Obiady domowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najkon Re: jedzenie IP: *.tktelekom.pl 04.07.09, 09:24 Kolego Adami, też pamiętam te obiady, były naprawdę świetne. Feniks na tyłach urzędu skarbowego, nie pamiętam nazwy ale na tyłach starego bph też jest fajny barek. Polecam też bar płomień w straży wystrój powala na kolana, ale wszystko rekompensuje smaczne, domowe jedzonko. Odpowiedz Link Zgłoś
menzrynsztoka Re: jedzenie 04.07.09, 11:25 Nie smakują obiadki gotowane w domku przez żoniusię ,mężucsia ? Trzeba na mieście szukać chemicznych podniet ;-) ? Polecam zdrowe picie wódki w umiarkowanych ilościach i zatrucie pokarmowe nie grozi nikomu ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: jedzenie IP: 188.33.20.* 04.07.09, 14:16 dzieki, pojde tam i sama sie przekonam jak smakuje ich jedzonko;):) bo jak sie nie umie samemu gotowac to czasem trzeba isc gdzies "fuera de casa":D Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl272 Re: jedzenie 04.07.09, 18:09 Bar Płomień od około 2 miesięcy nie istnieje. Został zamknięty po kontroli sanitarnej... Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyneonek Re: jedzenie 24.07.09, 16:11 Zorba...no wiesz nie mam miłych wspomień, jeśli chodzi o jedzenie, mam na myśli dania na wynos, np.gyros, surówka,frytki no i sosy, nie powiem nawet dobre, ale mięsa to zależy raz trochę innym razem więcej chyba zależy jak się Pani w kuchni nałoży, ale nie o to mi chodzi, chodzi mi o Panią, która odbiera telefony z zamówieniami, no KOCHANA PANI KULTURY I SZACUNKU DO KLIENTA MOGŁA BY SIĘ NAUCZYĆ! Zamawiałam dziś na wynos dwie porcje gyrosa, płaciłam ja ale jedna z tych porcji miała jechać na inny adres, panu który przywiózł danie podałam kartkę z adresem. Po prawie godzinie danie nie dotarło pomimo, że adresy nie były od siebie oddalone, zadzwoniłam, Pani najpierw stwierdziła iż kierowca miał problem z adresem, później, że korki mało tego, pani miała dużo do powiedzenia, żeby coś powiedzieć musiałam ją przekrzyczeć, a wystarczyło powiedzieć "przepraszam" oczywiście danie dotarło zimne... Ludzie a ponoć ciężko dziś o pracę,współczuję takiej reklamy właścicielowi, gdy wspomiałam o forum Pani powiedziała proszę bardzo... Polecam ci bar Oskar(886088088) codziennie mają dania obiadowe, dobre i świeżo gotowane, jak i również Rimini tam też mają codziennie inne dania objadowe. Z racji tego, że często pracujemy po 11 godz. miałyśmy okazję sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedzenie Re: jedzenie IP: *.centertel.pl 31.07.09, 23:13 Zorba jedzenie tragiczne a obsługa...:( Jeżeli chodzi o gyrosy polecam kebab rajzenia 511055152 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pycha Re: jedzenie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.08.09, 01:08 Na Orlenie mają kanpaki i Hot Dogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
cerem Re: jedzenie 01.08.09, 11:57 Bardzo dobre i tanie żarcie jest w rynku OBOK kebaba :) Odpowiedz Link Zgłoś