Dodaj do ulubionych

Magik od laptopów potrzebny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 17:26
Znacie może w Ciechanowie lub okolicach jakiegoś dobrego magika od laptopów,
co by potrafił naprawić inwerter (gaśnie podświetlenie matrycy) i płytę główną
(problemy ze startem). Dell D600.
Za podpowiedź będę wdzięczny.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Magik od laptopów potrzebny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 17:38
      Ja znam fachowca od laptopów. Skontaktuj się mailowo: nightman22l@interia.pl
      (Adam). Polecam!
    • Gość: ecs.pc Re: Magik od laptopów potrzebny IP: *.chello.pl 18.08.09, 17:42
      Nie obraź się, ale za cenę naprawy podświetlenia i płyty możesz kupić drugą
      D600. Zakładając że faktycznie inwerter - policz jakieś 80-150PLN, płyta -
      poniżej 200-300PLN ciężko będzie znaleźć serwis.
      Sprawne D600 można kupić za 300-400PLN, na największym portalu aukcyjnym od
      400PLN...
    • Gość: asdfsaf Re: Magik od laptopów potrzebny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 17:51
      jak poszla mi matryca w moim lapku, poszedlem na zielona sciezke i uslyszalem o
      ze wymiana bedzie kosztowac 700 zł. Lapka mieli wyslac do Płońska. Znalazłem
      oferte tego serwisu z plonska od lapków na allegro i zrobili mi to za 500
      lacznie z przesylka. moj lapek to tani acer.
      • Gość: Adam Re: Magik od laptopów potrzebny IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.09, 19:36
        lepiej kupisz na allegro kadłubka bez dysku, bateri ramu itp.

Po przelozeniu wyniesie Cie napewno taniej niz naprawa, ja tak zrobilem ze swoim
        laptopem jak wyrwalem z niego matryce w ataku zlosci ;]
        • Gość: misia Re: Magik od laptopów potrzebny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 20:17
          polecam Mariuszka-firma nat corporation-ciechanów ul.wyspiańskiego.
      • Gość: Gość Re: Magik od laptopów potrzebny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 16:47
        Asdfsaf, A moglbys podac jakis namiar na ten serwis w Płońsku, bo nie moge go
        namierzyc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka