Dodaj do ulubionych

Fotki na www.elblag24.pl

IP: 81.15.226.* 19.06.05, 23:14
Co myslicie o fotkach na www.elblag24.pl? Jest ich duzo, różnej jakości, ale
fajnie że w ogóle są, często bardzo szybko. Hejka
Obserwuj wątek
    • mrjulek Re: Fotki na www.elblag24.pl 20.06.05, 00:51
      no no no - jestem pod wrazeniem portalu www.elblag24.pl - oby tak dalej!!!!:)))
      potrzeba byc moze promocji, ale jakosc naprawde wysoka!

pzdr.
      • Gość: pR0SiAczek Re: Fotki na www.elblag24.pl IP: *.gorzow.mm.pl 20.06.05, 11:29
        witam mrjulek :)
        • mrjulek Re: Fotki na www.elblag24.pl 20.06.05, 11:58
          czesc pROSIAczku :-) jak tam zycie w Gorzówku?
          • Gość: pR0SiAczek Re: Fotki na www.elblag24.pl IP: *.gorzow.mm.pl 20.06.05, 13:04
            dzien za dniem mija, spokojnie - na szczescie jeszcze nie nudno, miniony
            weekend spedzilem w Elblagu :D tym sposobem mialem okazje uczestniczyc w
            obchodach dni obu miast i musze podkreslic ze w Elblagu byl zupelnie inny
            klimat (pelen przekroj wiekowy, nie tylko studenci) - i duzo wieksza skala
            (ilosc wydarzen w miescie) - to sie czulo :)
            • mrjulek Re: Fotki na www.elblag24.pl 20.06.05, 13:06
              ja niestety ale pracowalem w czasie weekendu i nie mialem czasu na wyjscia:/
              ale slyszalem, ze bylo fajnie, ciekawie i co najwazniejsze duzo imprez. moze
              wracajac dobre czasy dla Elblaga???
              • Gość: pR0SiAczek Re: Fotki na www.elblag24.pl IP: *.gorzow.mm.pl 20.06.05, 14:42
                szkoda ze nie miales okazji uczestniczyc w obchodach. wydaje mi sie jednak, ze
                ta ilosc imprez jest wynikiem skumulowania niemal wszystkiego co mogloby miec
                miejsce do wrzesnia w ten jeden czerwcowy weekend... obym sie mylil
                • francuz_el Re: Fotki na www.elblag24.pl 20.06.05, 16:42
                  Ja też nie byłem na Dniach Elbląga. Co zrobić, ale za tydzień wracam na dłużej :-)
                  • Gość: pR0SiAczek Re: Fotki na www.elblag24.pl IP: *.gorzow.mm.pl 20.06.05, 17:49
                    tez szkoda, ze nie miales okazji w nich uczestniczyc :(
                    • francuz_el Re: Fotki na www.elblag24.pl 21.06.05, 19:35
                      PortEl chyba wkracza do walki o internautów. Na stronie 3 nowe fotoreportaże :P
                      • fx_el Re: Fotki na www.elblag24.pl 22.06.05, 07:55
                        ... też mi się to jakoś rzuciło w oczy. :)
                        konkurencja robi swoje. a trzeba przyznać, że jak na razie elblag24 robi bardzo
                        dobrą robotę i jest w tej chwili w/g mnie najlepszy. oby tak dalej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka