Dodaj do ulubionych

do pR0SiAczka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 22:23
pR0SiAczek dlaczego sie nie zalogujesz?nie boisz sie ,ze ktos moze sie pod
ciebie podszywać?
Obserwuj wątek
    • Gość: pR0SiAczek do pR0SiAczka klona IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.12.05, 22:24
      nie boje sie, opiekun forum (Francuz) zna moj elblaski IP, gorzowski tez :P
      • Gość: pR0SiAczek klon Re: do pR0SiAczka klona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 22:27
        No ale ja np. nie znam i inni też i ktos moze pomyślec ze ten inteligentny
        pR0SiAczek nagle głupoty wypisuje. Pisze o tym, bo pode mnie na innym forum
        kiedys tez sie podszywano i sobie jaja w ten sposób robiono
        • mrjulek Re: do pR0SiAczka klona 20.12.05, 22:31
          znamy znamy pR0SiAczka IP elblaski i gorzowski wiec wiemy kto to jest:]
          • Gość: pR0SiAczka klona Re: do pR0SiAczka klona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 22:33
            A czy ty - mrjulek - tez jesteś moderatorem?Bo przeciez zwykły forumowicz nie
            widzi IP
            • mrjulek Re: do pR0SiAczka klona 21.12.05, 00:02
              nie trzeba byc moderatorem, zeby widziec IP osoby, ktora nie jest zalogowana.

---
              pozdrawiam z beznadziejnego pogodowo Wrocławia :/
              • Gość: pR0SiAczek do mrjulek IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.12.05, 17:17
                trzeba byc moderatorem zeby widziec cale IP :) a ja mam stale :D
    • Gość: alfik klon :) Re: do pR0SiAczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 22:25
      To samo pytanie sie tyczy do "alfika". Udzielacie sie tak często na forum ,
      dlaczego weic sie nie zalogujecie. Wasz "nik" jako "gościa" może zostać
      brzydko wykorzystany.
      • Gość: pR0SiAczek Re: do pR0SiAczka klona :) IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.12.05, 22:29
        na temat logowania, juz kiedys mrjulek i francuz starali sie przekonac mnie...
        jesli chodzi o wykorzystywanie nicka, to poziom etyki tego kogos (kto podszywa
        sie pod innych) jest tak zenujaco niski, ze nie warto sie nim zajmowac... nie
        ukrywam ze spowodowales, ze przemysle takie posuniecie...
      • Gość: alfik Re: do pR0SiAczka IP: *.elb.vectranet.pl 21.12.05, 16:46
        Juz kiedys ktos podszyl sie pod moj nick,ale mam to w nosie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka