Dodaj do ulubionych

UWAGA PIRACI

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 13:19
na forum olsztyna podaja na forum numery rejestracyjne piratow drogowych,
moze i my zaczniemy podawac:)
Obserwuj wątek
    • generallo Re: UWAGA PIRACI 23.09.06, 15:38
      Popieram w pwłni ten pomysł :)
      ale skoro to piraci,
      to mamy mało czasu na spisanie lub zapamiętanie numerów rej. :(
      Ale za piratów możemy uznać stających bez uprawnień,
      na miwjscach dla niepełnosprawnych lub na ścieżkach rowerowych :)
      • Gość: a Re: UWAGA PIRACI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 15:56
        Wczoraj byłem świadkiem jak jeden tir na łódzkich blachach zawracał przy Pl.
        Słowiańskim (jechal od strony tysiąclecia) przejechał na siłę po plytach
        chodnikowych, które sa teraz wyrwane. Na trawniku tez slad pozostał!
        • generallo Re: UWAGA PIRACI 23.09.06, 22:01
          Pytanie;
          Tylko po co on wjeżdżał do miasta,
          skoro mamy obwodnicę?
    • Gość: Nervenärztin Re: UWAGA PIRACI IP: *.elb.vectranet.pl 23.09.06, 17:15
      Teoretycznie pomysl OK, ale w sumie po co?
      Zamierzacie uczyc sie tych numerow na pamiec i wypatrywac ich na miescie?
      • the_jazz Re: UWAGA PIRACI 23.09.06, 17:49
        Jakby jeszcze udalo sie strzelic fotke to byloby spoko. Mozna by bylo zglosic to
        odpowiednim organom, ale tak, jak mowie, bez dowodow nie ma sie za to nawet co
        brac. Pozdrawiam
        • generallo Re: UWAGA PIRACI 23.09.06, 22:02
          Ty masz cyfrówę,
          ja też :)
          Więc zabierzmy się do roboty :)
          • nervenarzt Re: UWAGA PIRACI 23.09.06, 22:41
            generallo napisał:

> Ty masz cyfrówę,
            > ja też :)
            > Więc zabierzmy się do roboty :)

Generallo, przerazasz mnie!
            • generallo Re: UWAGA PIRACI 24.09.06, 15:10
              Co masz na myśli pisząc że cię przerażam?
              Bo mnie raczej przerażają kierowcy łamiący przepisy :(
              • the_jazz Re: UWAGA PIRACI 24.09.06, 15:13
                Generallo, mnie tez przerażasz :o
                • nervenarzt Re: UWAGA PIRACI 24.09.06, 15:37
                  ;-D

Zaloze, sie Generallo jest ulubiencem sasiadow:))))))))))))
                  • generallo Re: UWAGA PIRACI 24.09.06, 16:10
                    Za to ty jesteś stałym bywalcem komendy na 1000-lecia ;)
                • generallo Re: UWAGA PIRACI 24.09.06, 16:09
                  dlaczego?
                  Dlatego że chcę napiętnować tych bezmózgowców?
                  • nervenarzt Re: UWAGA PIRACI 24.09.06, 16:54
                    Elblążanom gratulujemy Generalla ;]]]]
                    • generallo Re: UWAGA PIRACI 24.09.06, 18:30
                      A W-M gratulujemy neverarzt-a ;)
                      • Gość: Michał Re: UWAGA PIRACI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:33
                        Nie piętnujcie Genreallo :):) Ma dużo racji. Dziś udajemy że nie widzimy
                        pirata jutro ten pirat może poderżnąć nam gardło lub przejechać nasze
                        dziecko... Oczywiście zdjęcia to już przesada bo można przekroczyć prawo
                        zawłaszcza ochrony danych osobowych...(nr rej. należy do takich danych) Od
                        strony prawnej jest to więc jechanie po bandzie. W Olsztynie jednak nie zważają
                        na to i piszą numery rejestracyjne takich co to dziczeją na drodze. Policja to
                        czyta i okazuje się że już kilku zapłaciło mandaty. Oczywiście muszą się do
                        tego przyznać ale widocznie przyznają się skoro płacą :) :)
                        • nervenarzt Re: UWAGA PIRACI 25.09.06, 21:54
                          Generalla? Nigdy!! Jest czujny poza tym jak ważka ;-//
                          • Gość: Michał Re: UWAGA PIRACI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:56
                            A w tej robocie jeszcze trzeba być cierpliwym jak czapla :) :) :)
                            • nervenarzt Re: UWAGA PIRACI 25.09.06, 22:01
                              Generallo jest zuch-chlopak, wczesnie wstaje, duzo czasu spedza na swiezym
                              powietrzu podziwiajac uroki Elblaga - ma cyfrowke - lepszy niz fotoradar:))
                              Jeszcze miasto bedzie mu tantiemy wyplacac:)
                              • Gość: Michał Re: UWAGA PIRACI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:21
                                Wcześnie - i w dobrym (wyrównanym) nastroju... I oczywiście ogromnym
                                napędzie... :) Dlatego dbajcie o niego bo to skarb. Jest bojowy zdecydowany
                                zaangażowany. Czasami się uśmiecha... ale ja zawsze pamietam że jak wilk
                                szczerzy kły to nie znaczy że się śmieje... :) :) :)
                                • nervenarzt Re: UWAGA PIRACI 25.09.06, 22:30
                                  Dzis sie tak wyrownal (swoja droga jakie fachowa nozologia),
                                  na codzien bywa dysforyczny, ze sklonnoscia do dystymii,
                                  generalnie material na dysertacje co najmniej doktorska:)
                                  • Gość: Michał Re: UWAGA PIRACI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:37
                                    I dyssocjalny... :) :) :) (niski poziom lęku, brak poczucia winy niskie
                                    zdolności empatyczne) tak tak znam znam ;) :)
                                    • nervenarzt Re: UWAGA PIRACI 25.09.06, 22:46
                                      Ale ma szerokie horyzonty i rozlegle zainteresowania, zerknij tu:
                                      www.mojagrupa.pl/?action=wyswietl-profil&id=3470#
                                      • Gość: Michał Re: UWAGA PIRACI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:00
                                        Przystojny miły pan. Gustowna marynarka z Renomy pewnie :) Zaintresowania
                                        trochę mniej wysublimowane :) :) Aaaa i pracuje chyba w Urzędzie Miejskim -
                                        wcześniej w Wojewódzkim zapewne ... teraz rozumiem bojowość wobec
                                        Olsztyna :) :) Przyznajcie jednak że bez niego to forum było by "mniej
                                        soczyste" :) :)
                                        • nervenarzt Re: UWAGA PIRACI 25.09.06, 23:04
                                          Oj zdecydowanie:)) Ale to nie jedyne forum - jakbys nie zauwazyl -
                                          na jakim Pan G. sie udziela :-]]] Polecam Ci to wymienione obok Urzedu Miasta:)
                                          • nervenarzt Re: UWAGA PIRACI 25.09.06, 23:13
                                            O w morde... generallo, to Ty???
                                            www.clubvenus.fora.pl/viewtopic.php?t=82
                                            -> fota przy nicku autora postu

• Gość: Michał Re: UWAGA PIRACI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:37
                                              Jak to mówią "wszyscyśmy dziatki boże..." (To z tysiącletniej pszczoły Hrabala)
                                              Swoją drogą to Nervenarzt masz niezłą wyszukiwarkę :) :)
                                              • nervenarzt Re: UWAGA PIRACI 25.09.06, 23:41
                                                Raczej intuicje... no i jestem po Bilikiewiczu:)
                                                • Gość: Michał Re: UWAGA PIRACI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 00:22
                                                  Masz na myśli Starego Bila ze Srebrzyska? :) :) Rozumiem...
                                                  • nervenarzt Re: UWAGA PIRACI 26.09.06, 00:38
                                                    Aha:) znasz amg?
                                                • generallo Re: UWAGA PIRACI 26.09.06, 15:55
                                                  A chcesz spotkać się ze mną w sądzie złamasie?
                                                  Ciekawe tylko skąd masz te niby moje namiary?
                                                  Może sam je założyłeś?
                                                  PIS-owczyk zastrany :(
                                                  • nervenarzt Re: UWAGA PIRACI 26.09.06, 23:39
                                                    Generallo, sam sie pieknie prezentujesz..
                                                    - w calej okazalosci!
                                                    www.mojagrupa.pl/?action=czytaj-temat-tematyczne&temat_id=125
                                                  • generallo Re: UWAGA PIRACI 27.09.06, 06:09
                                                    I znowu zaczynasz?
                                                    Daj się leczyć bo to się nazywa naruszanie czyjejś prywatności :(
                                                    Konkretnie mojej ;)
                                                  • nervenarzt Re: UWAGA PIRACI 27.09.06, 03:26
                                                    Chyba jednak nie w Urzedzie Miejskim:)
                                                    generallo.republika.pl/
                                                    Urodziłem się w Elblągu 20.12.1966r. W latach 1974-82 uczęszczałem do Szkoły
                                                    Podstawowej nr.19 w Elblągu przy ulicy Uroczej. Następnie w latach 1982-85
                                                    uczęszczałem do Zasadniczej Szkoły Zawodowej nr.2 /.../
                                                    Po ukończeniu edukacji podjąłem pracę w S.I. Postęp przy ulicy Fromborskiej
                                                    gdzie pracuję do dziś. /.../
                                                    byłem w takich metropoliach jak Londyn,Paryż,Berlin,Praha,Amsterdam, Kopenhaga
                                                    Bruksela i.t.d. W wolnym czasie lubię spacerować po pięknym moim mieście
                                                    Elblągu a w szczególności po jego parkach. /.../
                                                    Z muzyki słucham prawie każdego jej rodzaju. Może poza jazzem ostrym metalem no
                                                    i oczywiście discopolo którego przyznam się do niedawna słuchałem.
                                                    Ale stwierdziłem że nie jest to odpowiednia muzyka dla osoby na poziomie którą
                                                    bez wątpienia jestem.
                                                    Jak na razie nie mam stałego partnera więc dziewczyny macie pole do popisu.

Jarek, zapisalam numer telefonu!!
                                                  • generallo Re: UWAGA PIRACI 27.09.06, 06:11
                                                    Szuja jesteś !!!
                        • Gość: alfik do michała Re: UWAGA PIRACI IP: *.elb.vectranet.pl 30.09.06, 17:56
                          Ale wasi policjanci,kiedyś byli naszymi i dlatego tak jest,a moze nie?
                • nervenarzt Dekompensacja Generalla ;] 27.09.06, 00:34
                  Generallo "zaprosil" mnie na forum Olsztyna.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=49282665
    • the_jazz Re: UWAGA PIRACI 27.09.06, 00:46
      U la, la... Generallo, ja nie przypuszczalem, ze Ty taki hardy jesteś :>

Na prezydenta go! :))) Bedzie facet z jajami :>
      • nervenarzt Re: UWAGA PIRACI 27.09.06, 01:16
        Generallo usunal stronke, ale zdazylam zrobic kopie:))
        Jutro wrzuce na swoja www:)

• the_jazz Re: UWAGA PIRACI 27.09.06, 02:52
          xD
        • generallo Re: UWAGA PIRACI 27.09.06, 06:10
          Nie radzę,
          jeśli chcesz spać spokojnie :)
          • Gość: Nervenarzt Re: UWAGA PIRACI IP: *.icm.edu.pl 27.09.06, 07:04
            Jarku, pijesz w parku??
            Na Dolince? Za to mozesz wyladowac "na dolku" :)

• Gość: Michał Re: UWAGA PIRACI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:54
              Generallo nie strasz Nervenarzt'a. Sam się oplakatowałeś w necie... To nie jej
              wina skoro jesteś taki popularny to konsekwencje popularności są takie jakie
              są :) :) :)
              • generallo Re: UWAGA PIRACI 27.09.06, 18:38
                Tyle ża są to moje prywatne informacje,
                które nie dotyczą doktorka :(
                Nie zapominaj o ustawie o ochronie danych osobowych,
                nerveratrzt ją łamie podając moje dane :(
                • Gość: Michał Re: UWAGA PIRACI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 18:47
                  I tu się mylisz. Dane które podane są do publicznej wiadomości a tak zrobiłeś
                  podając je w necie... nie podlegają ochronie.
                  • ol4 Re: UWAGA PIRACI 27.09.06, 21:47

jaja panowie Elblązanie :-)
                    wasz czolowy pieniacz wystawil Was jak Lipinski PiS.
                    Tymniemniej przynajmniej wyjasnilo sie kto on zacz , maly internetowy
                    zboczeniec.

• Gość: Nervenarzt Re: UWAGA PIRACI IP: *.inaddr.intergenia.de 28.09.06, 21:46
                  Genitallo, pomysl jaka to reklama dla Ciebie!
                  Moze w koncu znajdziesz.....:))

cafe.gazeta.pl/cafe/2,41583,,,,7413933,P_ANONS.html?t=11594721626288198412
                  randki.o2.pl/profil.php?id_r=536235
                  • Gość: Nervenarzt Re: UWAGA PIRACI IP: *.inaddr.intergenia.de 29.09.06, 01:09
                    lovecafe.pl/?L=users.profile&id=385
                    www.mojamilosc.pl/profil.php?u=905
                    Genitallo, prawdziwy lokalny patriota:
                    Wymarzony partner:
                    \"Fajna kobietka najlepiej z Elbląga lub najbliższej
                    okolicy (powiat elbląski ziemski)\"

Olsztynianki, chyba nie macie szans:(

PS Genitallo, od kiedy masz srednie wyksztalcenie?
                    Zeby Twoja mamusia widziala, co Ty ogladasz za sciana:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka