Gość: Jurek IP: *.tnt5.chi15.da.uu.net 29.04.03, 05:36 OOOOOOPPPPPSSSS. wysmyknelo sie ale przyzekam ze sie nie powtorzy (bynajmniej od mojej strony). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jurek Re: Gówno. IP: *.tnt6.chi15.da.uu.net 29.04.03, 12:39 Stalem w kacie cala noc. Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Gówno. 29.04.03, 16:34 I co związku z tym??? Onanizowałes się w kącie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Gówno. IP: *.umcs.lublin.pl 30.04.03, 13:11 i taka nam Polska rośnie "yntelygencja" Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Gówno. 30.04.03, 14:12 Jeśli to do mnie to z takiego jednego powiedzenia to wzięłem:P o onanizowaniu się w kącie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Gówno. IP: *.tnt6.chi15.da.uu.net 02.05.03, 20:18 Sie masz >STUDENT< . Teraz odpowiedz na to cos napisal ,wiesz stalem w kacie nasetpna cala noc I prubowalem to zrobic o co sie zapytales ale i tak wiesz co mi wyszlo . Tym razem wielkie GOWNO. (nie potrafie dodac kropek lub kresek nad >O< lub innych polskich liter, moj komputer tego nie robi i nie bede jego przestawial. A jak przyjade do Polski bede mial lornetke moze wlasnie gdzies sie umuwimy to moze zademonstrujesz ta trzepaczke w kacie tylko z daleka (po to bedzie lornetka) pozniej moge ci ja dac w prezencie . Dziekuje JUREK. Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Gówno. 02.05.03, 20:30 Może i poslkich liter nie masz:P, ale gdzie ó powinieneś pisać o,a nie u:P Pozdrawiam P.S Nie rozumiem jak się można onanizować i się zesrać. Ale ten wątek wolałbym już pozostawic bez odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Gówno. IP: *.umcs.lublin.pl 05.05.03, 09:02 czyli zwracamy sobie uwagę na błędy ortograficzne, przecież Studencie zawsze byłeś tego rodzaju ekscesom przeciwny...a teraz to Ty zwracasz uwagę?? Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Gówno. 05.05.03, 09:32 hm...ja???? nie!!!! A poza tym nie traktuj tego poważnie, nie na tym ta moja uwaga polega:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Gówno. IP: *.umcs.lublin.pl 05.05.03, 09:38 student_el napisał: > W dodatku z błędem ortograficznym:P wiem, że się czepiam, ale bardzo mnie denerwuje fakt, że Ty zwracać uwagę możesz, ale Tobie nie można...nie wiem dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Gówno. 05.05.03, 09:43 ZA GŁUPI TEMAT NA FORUM OT DLATEGO:) WSZYSCY TO ROZUMIEJĄ, A TY NIE:P Odpowiedz Link Zgłoś