Dodaj do ulubionych

Inwestycje - aktualizacja

IP: *.sds.uw.edu.pl 15.03.09, 17:07
www.elblaskieinwestycje.republika.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: ADR Re: Inwestycje - aktualizacja IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.09, 18:04
      Fajna ta twoja stronka. Tylko ja bym wywalił te światłowody bo nie pasują do
      całości
    • Gość: mieszkaniec Re: Inwestycje - aktualizacja IP: *.elblag.vectranet.pl 15.03.09, 18:40
      skad wziąłes projekt kompleksu sportowego na skrzydlatej??. A wiesz co to jest
      pod 2 te ciemne pole za boiskiem pilkarskim?? jakies zadaszony obiekt??
      • Gość: Prch Re: Inwestycje - aktualizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 19:11
        Wyjaśniłbym Ci wszystko dokładnie, ale nie wiem, czy znów "w nagrodę" nie przeczytam czegoś pod swoim adresem.
        • Gość: Prch Re: Inwestycje - aktualizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 19:19
          Zaryzykuję ;-)
          Pełna informacja na temat tej inwestycji znajduje się na stronie UM.
          um-elblag.samorzady.pl/?a=11612
          Na obiektcie ma pojawić się trybunka kryta, nowy parking, oraz przebudowie ma ulec obecny budynek klubowy.

Chwilowo nie mam zdjęcia przed oczami (stronka nie działa), ale jeśli chodzi o boisko leżące poziomo jest to trybuna.
          • Gość: damian_el Re: Inwestycje - aktualizacja IP: *.sds.uw.edu.pl 15.03.09, 21:46
            Tu masz wszystko ;)
            www.um-elblag.samorzady.pl/att/?id=f624fec2175c6cb1755d463f71bb3633
            toto pod dwójką to boisko wielofunkcyjne o sztucznej nawierzchni, cokolwiek to
            oznacza :/ zresztą wszystkie punkty są tam opisane.

Prch: Czyżbyś dostał jakąś wiadomość z ratusza, z pytaniem o to skąd wziąłęś
            fotki albo jakim prawem to publikujesz :D ??? Skądś to znam... :P
            • Gość: Prch Re: Inwestycje - aktualizacja IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.03.09, 11:47
              Jeszcze nie, ale wszystko przede mną :D:D:D
              Marketing w naszym mieście polega na wyszukiwaniu rozmaitych konkursów (np.
              ostatnia inicjatywa Radia Zet) i wciąganie w to mieszkańców.

Bo niby po co ustalać logo promocji miasta itd.
        • Gość: mieszkaniec do prch IP: *.elblag.vectranet.pl 15.03.09, 21:33
          Nie wiem czy chodzi Ci o ten post ktory zamiesciłem o Porto 55 z ta informacja
          ze niedlugo maja zaczac tam ta budowe, ktore te info wziałem z twojej wypowiedzi
          na skyscraperze ale jesli tak to sorry.
          • Gość: Prch Re: do prch IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.03.09, 12:07
            Ktoś kto podpisywał się Mieszkaniec jakiś czas temu mnie zwyzywał w którymś
            temacie.
            Ale spoko ;-)

Ps. Ja nie jestem z tych osób, które bulwersuje przytaczanie/wykorzystywanie
            moich tekstów, zdjęć etc. :-)

Pozdrawiam
            • Gość: mieszkaniec Re: do prch IP: *.elblag.vectranet.pl 16.03.09, 21:37
              To nie byłem ja:) Chyba będę musiał się w końcu zalogować żeby nie bylo
              nieporozumień a ponadto moje IP jest z Vectry
              • Gość: Prch Re: do prch IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.03.09, 11:45
                Więc to na 99,9% był elbinger pod twoim nickiem ;-)

pozdrawiam
    • Gość: ---- Re: Inwestycje - aktualizacja IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.09, 18:46
      dodaj sobie jeszcze to
      rokkol.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka