Gość: gosc IP: 89.174.178.* 19.08.09, 12:39 Czy naprawial ktos z was w ramach gwarancji w tym serwisie (rog slonecznej i traugutta). Czy to normalne by na naprawe czekac miesic, a w serwisie ciagle mowili, ze czekaja na zamowione czesci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 Re: Serwis AGD na traugutta? IP: 89.174.178.* 19.08.09, 13:18 Ja wzywałem ale obyło się bez wymiany części. Uwagę mam tylko taką, że Panowie BARDZO chcieli pomóc i próbowali, ale zbyt wiele nie wskórali, bo nie bardzo był sposób pomóc, wg producenta (oficjalne stanowisko) "ten typ tak ma" ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Serwis AGD na traugutta? IP: *.elblag.vectranet.pl 11.06.14, 11:06 Odradzam jakiekolwiek korzystanie z usług serwisu AGD w Elblągu ul.TRAUGUTTA. Niekompetencja ,arogancja i chamstwo to u nich norma. Wszystkim ,którzy muszą skorzystać z napraw gwarancyjnych współczuję. Jeżeli macie sprzęt ,który nie jest już objęty gwarancją lepiej skorzystać z usług kogoś innego. Firmy produkujące sprzęt AGD mocno powinny się zastanowić nad współpracą z tą placówką, działa ona na ich szkodę i psuje wizerunek. Jak najdalej od tego serwisu. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo ...na Traugutta? 19.08.09, 15:15 Od kiedy to nazwę ulicy piszemy z małej litery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: ...na Traugutta? IP: 89.174.178.* 19.08.09, 15:43 Od kiedy piszemy coś "z małej litery"? Przyganiał kocioł garnkowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ...na Traugutta? IP: *.elblag.vectranet.pl 19.08.09, 17:16 Podazajac twoim demagogicznym tokiem rozumowania to "generallo" powinienes rowniez pisac z wielkij litery, poza tym jesli nic sensownego nie masz do napisania to po prostu daruj sobie, no chyba ze chesz byc trolem tego forum. Kto wie moze juz jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: ...na Traugutta? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.09, 20:34 Widzę, że nie masz pojęcia o czym mowa, więc pozwól, że Cię oświecę. Generallo wytknął, że nazwy ulicy nie piszemy "z małej litery", próbując uczyć kogoś języka polskiego. Zarazem sam kaleczy nasz język, bowiem nie ma czegoś takiego w naszym języku jak pisanie "zmałej litery". Pisać można jedynie "małą literą" lub "zaczynać od małej litery". Powiedzenie "przyganiał kocioł garnkowi" znasz, czy również wyłuszczyć łopatologicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: ...na Traugutta? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.09, 20:38 A i jeszcze w temacie pisowni nicka. Skoro sam generallo pisze swój nick małą literą to jakoś w odniesieniu do zarówno swojej wiedzy jak i wszem i wobec stosowanych zasad nie jestem w stanie wymyślić powodu, dla którego tenże nick ktokolwiek inny miałby pisać inaczej niż sam autor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ...na Traugutta? IP: 89.174.178.* 20.08.09, 08:31 Teraz to juz tylko zwykle czepialstwo z twojej strony. Po pierwsze to nie ja zaczalem podtematu w zupelnie innym temacie. Po drugie napisalem "z wielkiej litery" co nie jest karygodnym bledem ortograficznym, a raczej potocznym stylem pisania, co na forum jest dopuszczalne jak rowniez pisownia nazw wlasnych mala litera (wszak nicki, czyli nazwy wlasne vel przezwiska powinno pisac sie wielka litera, ale nikt tego nie robi z w/w powodow). Nawet niektore portale nazywajace sie "kompedium wiedzy" uzywaja wlasnie takiej pisowni: www.ortografia.ryu.pl/w/wielkieimale.php. Reasumujac chyba wam sie wszystkim nudzi, naprawde. Ale wakacje sie koncza i dzieci pojda w koncu do szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: ...na Traugutta? IP: 89.174.178.* 20.08.09, 12:10 Dzieci do szkoły? Chyba moje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potepicburactwo Re: ...na Traugutta? IP: *.elblag.vectranet.pl 20.08.09, 12:59 Boze jakie dzieciaki z Was!!! hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexvoo Re: ...na Traugutta? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.09, 17:37 co do serwisu, może najpierw trzeba przeczytać warunki gwarancji i zobaczyć jakie są tam zapisy odnośnie czasu trwania naprawy, jeżeli będzie informacja, że czas naprawy może się wydłużyć z powodu oczekiwania na części, to nic nie da się zrobić. Nawet straszenie Sądem Konsumenckim nie da rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ...na Traugutta? IP: 89.174.178.* 21.08.09, 09:08 Jestem daleki od straszenia kogokolwiek sadem. W gwarancji jest info o 21 dniach, ale nie wiem czy cos jest w napisane w przypadku czekania na czesci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmen Re: ...na Traugutta? IP: *.play-internet.pl 12.07.13, 12:31 Mam bardzo przykre doświadczenia związane z tym serwisem Do naprawy zgłosiłem pralkę , czekałem tydzień zanim ktoś raczył przyjechać Wreszcie przyjechał mówiąc że uszkodzony jest moduł a koszt naprawy wyniesie 500 zł Za diagnozę skasował 70 zł !!!!! Nie chciało mi się w to wierzyć Znajomi podali mi namiary na firmę z ul. Kłoczowskiego Serwisant naprawił ją jeszcze w ten sam dzień za 160zł Zacząłem drążyć temat zadając sobie pytanie jak to jest? Zamówiłem autoryzowny serwis Aristona , który nawet nie potrafi postawić dobrej diagnozy? Żenada !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: ...na Traugutta? IP: *.elblag.vectranet.pl 22.11.13, 22:45 Serwis autoryzowany Aristona? No to masz odpowiedź! Mogą zaproponować Ci tylko nową fabrycznie część! Diagnoza była pewnie dobra tylko "gazeciarz" naprawił Ci pewnie ten moduł czego autoryzowany nie może zrobić... Ja u nich zgłaszałem zmywarkę, ale wszystko przebiegło dobrze, dawno zapomniałem o temacie :) W sumie mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmen Re: ...na Traugutta? IP: 151.248.56.* 10.07.14, 16:35 właśnie idzie o to, że moduł był sprawny !. Problem tkwił zupełnie gdzie indziej a swoją drogą wymiana modułu to ostateczność zawsze przecież można chociaż spróbować go naprawić a nie od razu z grubej rury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Serwis AGD na traugutta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.14, 17:07 Zdecydowanie odradzam. Prowizoryczne warunki naprawy, długi czas oczekiwania na serwis, brak naprawy i bardzo chamska obsługa oraz kierownik mający w głębokim poważaniu klientów - w pełni zapracowali na swoją obiegową opinię w Elblągu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martita Re: Serwis AGD na traugutta? IP: *.elblag.vectranet.pl 22.12.14, 20:51 Właśnie zrobili mi pralkę. Złego słowa nie mogę powiedzieć.Młodzi mechanicy przyjechali, sprawdzili... Co prawda trochę to trwało czekałam cały tydzień, ale najważniejsze wszystko działa! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyt Re: Serwis AGD na traugutta? IP: *.elblag.vectranet.pl 10.02.15, 09:34 Polecam nad jarem pana przy sklepie zabka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciastek15436 Re: Serwis AGD na traugutta? IP: *.elblag.vectranet.pl 04.03.15, 22:59 Polecam. Szybko, sprawnie, naprawa gwarancyjna w ciągu 3dni! Czego chcieć więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Serwis AGD na traugutta? IP: *.elblag.vectranet.pl 05.03.15, 18:00 Najgorszy zakład usługowy w mieście. W razie awarii lepiej kupić nowy sprzęt szkoda nerwów z paprakami. Obsługa klienta zatrzymała się tam na standardach z lat 70. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: random player Re: Serwis AGD na traugutta? IP: *.elblag.vectranet.pl 23.04.15, 18:30 ok! polecam - pralka zrobiona -miesiąc działa bez problemów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Serwis AGD na traugutta? IP: *.net-el.pl 15.05.15, 23:05 potwierdzam przed naprawą radzę zapytać o cenę , bo może być niemiłe rozczarowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek1982 Re: Serwis AGD na traugutta? IP: *.elblag.vectranet.pl 28.06.15, 17:16 nie mogę złego słowa powiedzieć, chociaż mogłoby być taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janko Re: Serwis AGD na traugutta? IP: *.play-internet.pl 18.08.15, 16:24 Serwis naprawiał mi pralkę (przedłużona gwarancja sklepowa Euro RTV AGD), wymienili bęben cały w pralce. W czwartek zgłosiłem a w piątek Żona już prała w naprawionej pralce. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jutro Re: Serwis AGD na traugutta? IP: *.play-internet.pl 24.09.16, 18:52 Zdecydowanie ODRADZAM korzystanie z usług tej firmy. Podczas rozmowy telefonicznej nie uprzedzono mnie, ze samo postawienie ekspertyzy o usterce kosztuje 60zł, a za dojazd kasują dodatkowo 20 zł (chodziło o przejazd 3 km na tarenie Elbląga). W dodatku ta kosztowna ekspertyza nie pokrywa się z rzeczywistą przyczyną awarii urządzenia. Na moją reklamację powiedziano mi,że nadal upierają się przy swojej diagnozie. Tak więc za 80 zł nie zrobiono zupełnie nic. Widocznie właśnie z naciągania klientów utrzymuje się ta firma. W dodatku mają niemiłe podejście do klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
malanati19862 Re: Serwis AGD na traugutta? 29.09.17, 12:50 Zdecydowanie nie polecam nikomu tej pseudo firmy to jest jakaś kompletna porażka... Od 7miesiecy naprawiaja mi zmywarkę... Nie mogą sobie poradzić z problemem to zaczęli mnie lekceważyć. Są nieprzyjemni nie odbierają telefonu. Zabrali mi zmywarkę na dwa miesiące do testowania nie wiem na czym ten ich test polegał przywieźli mi po dwóch miesiącach zmywarka nadal nie działa zaczęli nam wmawiać że to musi być jakiś czynnik zewnętrzny...... Ale wcześniej taki czynnik został przez nich wyeliminowany więc szukają dziury w całym. Dodam że zmywarka była na gwarancji miała 1.5roku jak zgłosiłam pierwsza naprawę teraz stoi i czeka bezużyteczna..... Masakra a panowie nas zbywaja i nie chcą przyjechać do kolejnego zgłoszenia... Nie potrafią rozwiązać problemu i traktują nas jak intruzów. Więc szczerze nie polecam nikomu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Serwis AGD na traugutta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.18, 09:45 korzystalam z tego serwisu ale nie w ramach gwarancji ...oddalam ekspres do kawy na przeglad i konserwacje ... cena 200zl,myslalam ze za te sume ekspres bedzie perfekcyjnie wyczyszczony i sie zawiodlam . okazalo sie ze byl tylko pomazany jakims mazidlem a wszysktie punkty trudno dostepne ktore powinny byc oczyszczone nietkniete... Zajmuje sie tym starszy Pan mily ale nic wiecej ..Nie polecam , naciaganie Odpowiedz Link Zgłoś