kxpert 15.12.09, 22:39 Witam czy któraś z mam może polecić jakies fajne łóżko dla malucha. Chodzi mi o normalne łóżko (nie jakieś autko itp) i ważne żeby miało barierke chroniącą przed upadkiem. Z góry dziękuję za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bukmacherka34 Re: Łóżko dla 2 latka 15.12.09, 22:54 Ja mam takie i jest super, dzięki tym poduchom rosnie razem z dzieckiem Młodu od skończenia roczku na nim spi i nie ma kłopotów www.allegro.pl/item838956581_kanapa_dziecieca_kubus_tapczan_tapczanik_producent.html Odpowiedz Link Zgłoś
mama-008 Re: Łóżko dla 2 latka 16.12.09, 07:58 nie wydaje mi sie aby to łożko było odpowiednie dla rocznego dziecka nawet gdzie zabezpieczenia przed upadkiem? w zyciu bym takiego łozka dziecku malutkiemu nie kupiła...a autorka pytała o łózko z barierką ochronną. Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Łóżko dla 2 latka 16.12.09, 08:37 mamciu pominęłaś walory (a raczej ich brak) estetyczne Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca1 Re: Łóżko dla 2 latka 16.12.09, 09:22 Tekst linka Tekst linka Tekst linka Tekst linka Tekst linka sama jestem na etapie poszukiwania łóżka dla synka (w lutym skończy 2 latka) tyle co znalazłam na allegro i jesli mogę się podłączyć to również czekam na propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Łóżko dla 2 latka 16.12.09, 09:34 Ja myślałam nad takim jak Twoje pierwsze i ostatnie (tylko białe), ale teraz dumam czy nie kupić mu wersalki rozkładanej albo materaca takiego 2/2 bo jak będę miała drugie dziecko to męża wyeksmituję do synka jak będzie trzeba ehhh, nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca1 Re: Łóżko dla 2 latka 16.12.09, 09:58 z tym akurat ja nie mam problemu, bo w pokoju syna mamy jeszcze wersalkę, dlatego szukam łóżka tylko dla niego, a jesli chcesz męża eksmitować to może coś takiego Tekst linka nie będzie zajmowało tyle miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca1 Re: Łóżko dla 2 latka 16.12.09, 10:00 zastanawiałam się tez nad takim z ikei Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
mme_marsupilami Re: Łóżko dla 2 latka 16.12.09, 14:12 Nie zastanawiaj sie tylko kup. Mamy i bardzo sobie chwalimy. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Łóżko dla 2 latka 16.12.09, 10:05 my jesteśmy zadowoleni z łózka Minnen z Ikea www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59827956 Odpowiedz Link Zgłoś
bbacha Re: Ja kupiłam takie 16.12.09, 13:41 Witam, Mój malec ma 20 miesięcy, miesiąc temu skutecznie i bezboleśnie przeniosłam go do własnego pokoju. Kupiliśmy takie łóżeczko allegro.pl/item810367309_lozko_tapczanik_140_schowek_barierka_promocja.html Jest świetne. To akurat ma długość 140 cm, ale są tez na 160. Barierki można w dowolnej konfiguracji montować a za jakiś czas zdjąć. No i ta skrzynia pod spodem - fajna rzecz. Na początku obkładałam łózeczko miskami i kołdrami w razie gdyby spadł, ale nic sie takiego nie zdarzyło więc już tak nie robię. Jest dośc kosztowne (bo trzeba dokupić materac) ale bardzo solidne. Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: 16.12.09, 15:27 Ja kupiłam zwykłe młodzieżowe z materacem.Wyeksmitowałam bliźniaki (każde do swojego) jak mieli 18 miesięcy i tylko raz zdażyło się że syn spadł, ale nie przez sen tylko się wygłupiał i skakał. Odpowiedz Link Zgłoś
manuelka82 Re: Łóżko dla 2 latka 16.12.09, 21:47 polecam łóżko z barierką www.sarenia.superzakupy.biz/index.php?PHPSESSID=hgoostti5kdfgb5lu537uc0infd82edq Moje dzieciaki takie maja i bardzo je sobie chwalę. Synkowi kupiliśmy gdy miał 22 miesiące, a córcia przeprowadziła się do takiego łóżeczka w wieku 16 miesięcy. Bardzo przydaje się duuuży schowek na pościel. Odpowiedz Link Zgłoś