agulalula 26.11.10, 22:36 lekarka zlecila malej przed snem pól tab melatoniny (stezenie 1 mg) - dawałyscie kiedys dzieciom? Ja na kazy lek reaguję nerwami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerzozwierza Re: melatonina 28.11.10, 16:26 Bardzo trzymam kciuki za Ciebie i Twoje dziecko- śledzę Twoje wątki, starałam się poddawać jakieś pomysły, ale nie jestem lekarzem, niestety. Natomiast mam poważne wątpliwości, czy lekarze, do których masz dostęp są odpowiednio kompetentni. Skoro Twoje dziecko ma zdiagnozowaną candidę i ma być na nią leczone- to dlaczego teraz melatonina? Mam wrażenie, że dziecko ma różne badania, dostaje różne leki- a nie ma przecież całościowej diagnozy i to jest jakieś skakanie od sasa do lasa. Czytałam, że się przeprowadzasz do Warszawy. Idź do doktora Albrechta na Waryńskiego- jeśli Ci nie pomoże, to chociaż sensownie pokieruje do właściwego specjalisty. Ja bym nie dawała tej melatoniny. To jest jakieś szaleństwo... Przecież jak zaleczycie candidę to może wszystko zniknie? Odpowiedz Link Zgłoś