sole-luna 28.10.11, 18:14 Czy na wlasnych przykladach mozecie powiedziec,ze corki sa bardziej "tatusiowe" a synkowie to "maminsynki" Bo tutaj we Wloszech tak mowia... Fakt-nasza zakochana w tatusiu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiabela_1 Re: roznice miedzy corka a synem 28.10.11, 18:15 nie mam porównania co do córeczki, ale nasz synek to tylko "mami", "tato" owszem ale jak tylko są sam-na-sam Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoty0 Re: roznice miedzy corka a synem 28.10.11, 18:18 mój synek to tylko mama i mama taki maminsynek Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: roznice miedzy corka a synem 28.10.11, 18:20 Mój mamusiowy, ale ma dopiero 3 lata.. Ponoć potem zmienia się to na 'tata wie lepiej' Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: roznice miedzy corka a synem 28.10.11, 18:42 Nie. Zarówno córka jak i synek są bardziej do mnie przywiązani. Odpowiedz Link Zgłoś
babicka_pl Re: roznice miedzy corka a synem 28.10.11, 18:42 córunia tatunia synusi mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
tusia-mama-jasia Re: roznice miedzy corka a synem 28.10.11, 21:42 Syn jest bardziej związany ze mną niż z tatą, ale to dość oczywiste wobec faktu, ze tata wybrał wolność i mieszka osobno... W tej sytuacji zapewne z córką byłoby podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gepardzica_z_mlodymi Re: roznice miedzy corka a synem 29.10.11, 11:14 Mam trzech synów: pierwszy mamusiowy, drugi tatusiowy a trzeci lat 2, mieszany, z przewagą nieznaczną mamy Odpowiedz Link Zgłoś
zandaria03 Re: roznice miedzy corka a synem 29.10.11, 13:17 Mam bliźnięta-synek mamusiowy zdecydowanie,najchętniej cały czas leżałby wtulony w moje piersi,córeczka-mieszana,ale oczko w głowie mojego męża,jego najdroższy skarb,choć marzył o dwóch synach Odpowiedz Link Zgłoś
bezak25 Re: roznice miedzy corka a synem 29.10.11, 14:44 u nas syn typowo mamusiowy, a córa mamusiowo-tatusiowa Jak mąż wraca z pracy to pokichałaby się za nim zawsze jest pierwsza do witania go Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: roznice miedzy corka a synem 29.10.11, 17:32 nie, u mnie bywalo i bywa roznie, ciagle to sie zmienia... Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: roznice miedzy corka a synem 29.10.11, 17:42 Przypomniało mi się.. Ja jako dorosła już osoba mogę rzec, że jestem mega tatusiowa. Po prostu aniołeczek tatusia do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś