Dodaj do ulubionych

zauroczenie

30.01.05, 11:59
dziewczyny, macie jakieś "sposoby" an to jak ktoś zauroczy dziecko? POmóżcie
Obserwuj wątek
    • pannajoanna Re: zauroczenie 30.01.05, 12:17
      Ja bym zauroczyla tego co zauroczyl moje dziecko.
      Jak Kuba Bogu tak Bog Kubie.
      • miriam_b Re: zauroczenie 30.01.05, 12:53
        stary znany sposób jest "przetrzeć" dziecko trzy razy w lewą stronę dookoła
        buzi czyli przeciwnie do ruchu wskazówek brudną jakąś częścią ich
        ubranka...bluzeczka,majteczki rajtuzki..ale przetrzeć tzn.nie dotykać...i co
        okrążenie splunąć na tę szmatkę...smile
        jeśli chodzi o moje sposoby to dziecko nie rozumie wytwarzania np, własnej
        ochrony energetydcznej,przed wyjściem z domu wyobraż sobie że otacza was
        szklany płaszcz który chroni przezd wszelkimi urokami z zewnątrz...
        • wisienka2004 Re: zauroczenie 30.01.05, 13:16
          bardzo bardzo dziękuję
          z nieba mi spadłaś
      • ewa216 Re: o matko... 30.01.05, 12:53
    • mynia_pynia Re: zauroczenie 30.01.05, 16:17
      Miam koleżanke, która twierdziła że jej babcia ją zauracza, bo ilerazy u niej
      była i ta mówiła jej coś miłego np, ale masz ładną cere to zaraz dostawała
      wyprysków wink
      Ona zawsze miała coś czerwonego, a jak już nic z ciuchów nie miała to wiązała
      nitke na kostce. I to pomagało.
      Mam kuzynke we włoszech i tam są straszne zabobony, np nosi się sol przy sobie
      a w domu rozsypuje się po kątach.
      Jest taka modlitwa w wierze chrześcijńskiej która chroni przed urokami (jest w
      zwykłej książeczce pierwszokomunijnej).
      Ja raczej jestem sceptyczna, ale się tyle nasłuchałam od bardzo mocno
      wierzących ludzi, że az strach.
      • alpepe Re: zauroczenie 30.01.05, 16:27
        tak, tak bardzo wierza, ze im nieważne najwyraźniej w co wierzą...
    • sakada O rany... Wy tak na serio??? n/t 30.01.05, 16:37

• miriam_b Re: O rany... Wy tak na serio??? n/t 30.01.05, 22:40
        jasne że na serio...nawet nie wiecie ile złego można zrobić poprostu
        energią ,to bardzo poważna sprawa...sama jestem medium chociaż się tym nie
        zajmuję byłam w szkole bioenergoterapii,ale zrezygnowałam szybko ze względu na
        to że jestem wampirem energii bardzo żle się ludziom ze mną współpracuje nie
        dlatego że mnie nie lubiąsmilesmiletylko są wykończenie po dniu ze mną miałam
        koleżankę która na praktyce ze mną non stop mdlałasmilesmilewierzę w takie sprawy i
        są naprawdę poważne ,nie można ich ignorować...i tak samo uroki bardzo łatwo co
        niektórym rzucać tak samo jak klątwy...a nawet o tym nie wiemy... z kim
        rozmawiamy(oczywiście oko w oko)smile
        • twinmama76 czy na wampiry energetyczne tez działa czosnek? 31.01.05, 09:38
          Przydałoby się przeciez jakoś zabezpieczyc przed nastepnym wejściem na forum :-
          ))))))))
          • kamila1234 Re: czy na wampiry energetyczne tez działa czosne 31.01.05, 13:54
            podobno jak dziecko jest zauroczone ma bardzo słone czoło
            trzeba polizac i splunac 3 razy
            taak mi babcia robiła
            • miriam_b Re: czy na wampiry energetyczne tez działa czosne 31.01.05, 21:30
              o takim czymś nie słyszałamsmileA co do poprzedniczki....ja myślę że za dużo
              czosnku ci może zaszkodzić na żołądek poprostusmilesmilesmilesmilesmilenie fatyguj sięsmilepoza
              tym niestety na odległość nie działam chyba....a szkoda co niektórym dałabym
              kopa w tyłeksmile
            • alpepe Re: czy na wampiry energetyczne tez działa czosne 01.02.05, 10:59
              a nie dlatego, że jest spocone???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka