wisienka2004 30.01.05, 11:59 dziewczyny, macie jakieś "sposoby" an to jak ktoś zauroczy dziecko? POmóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pannajoanna Re: zauroczenie 30.01.05, 12:17 Ja bym zauroczyla tego co zauroczyl moje dziecko. Jak Kuba Bogu tak Bog Kubie. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: zauroczenie 30.01.05, 12:53 stary znany sposób jest "przetrzeć" dziecko trzy razy w lewą stronę dookoła buzi czyli przeciwnie do ruchu wskazówek brudną jakąś częścią ich ubranka...bluzeczka,majteczki rajtuzki..ale przetrzeć tzn.nie dotykać...i co okrążenie splunąć na tę szmatkę... jeśli chodzi o moje sposoby to dziecko nie rozumie wytwarzania np, własnej ochrony energetydcznej,przed wyjściem z domu wyobraż sobie że otacza was szklany płaszcz który chroni przezd wszelkimi urokami z zewnątrz... Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka2004 Re: zauroczenie 30.01.05, 13:16 bardzo bardzo dziękuję z nieba mi spadłaś Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: zauroczenie 30.01.05, 16:17 Miam koleżanke, która twierdziła że jej babcia ją zauracza, bo ilerazy u niej była i ta mówiła jej coś miłego np, ale masz ładną cere to zaraz dostawała wyprysków Ona zawsze miała coś czerwonego, a jak już nic z ciuchów nie miała to wiązała nitke na kostce. I to pomagało. Mam kuzynke we włoszech i tam są straszne zabobony, np nosi się sol przy sobie a w domu rozsypuje się po kątach. Jest taka modlitwa w wierze chrześcijńskiej która chroni przed urokami (jest w zwykłej książeczce pierwszokomunijnej). Ja raczej jestem sceptyczna, ale się tyle nasłuchałam od bardzo mocno wierzących ludzi, że az strach. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: zauroczenie 30.01.05, 16:27 tak, tak bardzo wierza, ze im nieważne najwyraźniej w co wierzą... Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: O rany... Wy tak na serio??? n/t 30.01.05, 22:40 jasne że na serio...nawet nie wiecie ile złego można zrobić poprostu energią ,to bardzo poważna sprawa...sama jestem medium chociaż się tym nie zajmuję byłam w szkole bioenergoterapii,ale zrezygnowałam szybko ze względu na to że jestem wampirem energii bardzo żle się ludziom ze mną współpracuje nie dlatego że mnie nie lubiątylko są wykończenie po dniu ze mną miałam koleżankę która na praktyce ze mną non stop mdlaławierzę w takie sprawy i są naprawdę poważne ,nie można ich ignorować...i tak samo uroki bardzo łatwo co niektórym rzucać tak samo jak klątwy...a nawet o tym nie wiemy... z kim rozmawiamy(oczywiście oko w oko) Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 czy na wampiry energetyczne tez działa czosnek? 31.01.05, 09:38 Przydałoby się przeciez jakoś zabezpieczyc przed nastepnym wejściem na forum :- )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila1234 Re: czy na wampiry energetyczne tez działa czosne 31.01.05, 13:54 podobno jak dziecko jest zauroczone ma bardzo słone czoło trzeba polizac i splunac 3 razy taak mi babcia robiła Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: czy na wampiry energetyczne tez działa czosne 31.01.05, 21:30 o takim czymś nie słyszałamA co do poprzedniczki....ja myślę że za dużo czosnku ci może zaszkodzić na żołądek poprostunie fatyguj siępoza tym niestety na odległość nie działam chyba....a szkoda co niektórym dałabym kopa w tyłek Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: czy na wampiry energetyczne tez działa czosne 01.02.05, 10:59 a nie dlatego, że jest spocone??? Odpowiedz Link Zgłoś