Dodaj do ulubionych

prezent - roczek

29.11.05, 21:14
jestem chrzestna i zbliza sie roczek- co sie daje pieniadze czy prezent i w
jakiej mniej wiecej wysokości

dziekuje
Obserwuj wątek
    • trika13 Re: prezent - roczek 29.11.05, 21:24
      hej, też jestem chrzestną - czterolatka - więc przez to przechodziła. Najlepiej
      kupić fajną zabawkę - to dziecko na pewno doceni. Aboslutnie żadnych pieniędzy i
      ubrań - bo pieniądze powiększą budżet domowy (niekoniecznie dziecko będzie coś z
      nich miało) a z ubrań na pewno się nie ucieszy smile. BTW - żeby pojawiałą się taka
      sygnaturka jaka powinna być dopisz cudzysłów po znaku równości a przed http a
      później na końcu linku, do którego odsyłasz a przed ostrym nawiasem. powinno
      pomóc smile
      • mamusiamartusi Re: prezent - roczek 11.12.05, 18:01
        kiedy ten roczek?? był już czy jeszcze masz czas??
        bo jak masz czas zapraszam na forum równieśników mojej córeczki (14 miesięcy) ,
        gdzie pisałyśmy co dzieciaki dostały i z czego się cieszyły smile
    • 0ania Re: prezent - roczek 11.12.05, 21:32
      A mój synek od chrzestnej dostał piękny album ze zdjęciami...od narodzin...po
      roczek...piękna pamiątka! Zabawki by pewnie zepsół, albo wyrzucił w kat,
      pieniądze na pewno też na coś by się rozeszły...a album zostanie jako
      najpiękniejsza pamiątka...POLECAM!!!!
    • stara-a-naiwna Re: prezent - roczek 18.02.16, 22:47
      moja chrzestna (kuzynka taty) nic mim nigdy nie dała
      ooo przepraszam - czekoladę i książeczkę
      nie oczekiwaliśmy od niej w zasadzie niczego więc nie było zgrzytów
      jestem chrzestną u dziecka brata - daję co mam ochotę - też zależy czy rodzice będą siedzieć z dzieckiem czy raczej "nie maja na to czasu"

z fajniejszych prezentów / rzcezy z których dzieci w tym okresie korzystają dłuzej to:
      - bajki z twardymi stronami o zwierzątkach
      - jeździk (tutaj warto zapytać czy już nie mają)
      - pierwsze puzzle
      - i lego duplo (to zawsze jest hitem i sprawdza sie naprawdę na dłużej)
      • stara-a-naiwna Re: prezent - roczek 18.02.16, 22:47
        kurde
        debil jestem
        odpowiedziałam na wątek z przed 11 lat
        uncertain
    • gabriela899 Re: prezent - roczek 14.01.17, 01:27
      To nic, ktoś inny to znajdzie i skorzysta z pomysłów smile fajnym prezentem na roczek wydaje mi się sesja zdjęciowa o taka: www.annakolebuk.pl/pomysl-na-prezent-na-roczek/ czyli nie taka zwykła że dziecko siedzi na jakimś tam rekwizycie ubrane jak clown nienaturalnie, tylko w takiej wesołej formie, bardzo radosnej. Niesamowita pamiątka moim zdaniem .
    • julson29 Re: prezent - roczek 17.05.18, 13:39
      Myślę, że prezent będzie lepszym pomysłem, ewentualnie bon podarunkowy np. do Smyka. A wysokość prezentu zależy od zasobności kieszeni, ale myślę, że 100-150 zł jest ok. Natomiast jeśli chodzi już o to, co dać, to tutaj babskasprawa.pl/dziecko/prezent-na-roczek-co-wybrac/ znalazłam fajne pomysły.
    • fil.lo Re: prezent - roczek 18.05.18, 00:11
      Jeździk, fajne książki (np. rok w lesie). Moje dziecko cieszyło się też z ubranek (do dzisiaj mu to zostało). Sorter.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka