Dodaj do ulubionych

majteczki first step

IP: *.* 07.08.02, 12:56
Moja córcia (17 m-cy)od trzech dni ma zaczerwienioną okolice pisi. Czasem zdarzało się takie krótkie jednodniowe zaróżowienie przy okazji wychodzenia ząbków (może dziwne połączenie, ale tak było :) ) Dziecko wieczorami zazwyczaj puszczam bez odziewku. W związku z niechęcią maluszka do przewijania, zaczęłam stosować nowy typ majteczek pampersa first step. Moze to one są sprawcami tego zaczerwienienia ? Dotychczas nie miałyśmy problemów ani z pampresami ani hugginsami. czy spotkałyście się z takim problemem?Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: juliiaa Re: majteczki first step IP: *.* 07.08.02, 13:01
      hej aniasmile)ja te majteczki dla cory uzywam juz od bardzo dawna i nie mam zastrzezen..a jak czesto je zmieniasz?..pasmile
      • Gość: guest Re: majteczki first step IP: *.* 07.08.02, 13:15
        zazwyczaj po każdym posiłku czyli co ~3 godziny.Ania
        • Gość: guest Re: majteczki first step IP: *.* 07.08.02, 19:47
          hej:0ja tez mniej wiecej w takim odstepie czasowym..tak wiec przyczyna chyba nie lezy w pieluszkach..pozdrawiamacha, a wczesniej uzywalas innych pieluszek pampersa?>..
    • Gość: Padlinka Re: majteczki first step IP: *.* 08.08.02, 08:23
      Kazde dziecko jest inne i jedne maja uczulenie na dany model pieluszek, inne nie. Generalnie, zeby sprawdzic, czy to rpzez pieluszki odstaw je conajmniej na tydzien i zobacz czy problem sie skonczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka