szyszunia11 06.08.10, 01:25 szukają jakichś fajnych makijażowych inspiracji trafiłam na taki oto kanał: www.youtube.com/user/LollyPop8844#p/u/22/y02q4jGgO4c panna ma 13 lat jak dla mnie jest obleśna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cherry.coke Re: make-up guru??? o_0 06.08.10, 01:27 Iiii lajcik. Poogladaj sobie, jak sie male Koreaneczki przerabiaja na bohaterki anime, lacznie z "dzieciecymi" szklami kontaktowaymi i klejeniem powiek Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: make-up guru??? o_0 06.08.10, 01:40 oj. To może nie na noc. Przez tamtą dziewuszkę już i tak pewnie będę miała koszmary... trza było poprzestać na sensownych dziewczynach, które subskrybuję ale mi się zachciało nowego Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: make-up guru??? o_0 06.08.10, 01:54 Koreanki mogą sobie nawet włosy łonowe na zakręcone, długie rzęsy przerabiać i mi to rybka. Chyba nie o to chodzi. Raczej śmieszny i straszny jest taki makijaż u małolaty. Znam, wiem, widzę. Dziś pół godziny przed wyjściem to co będzie za 10 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: make-up guru??? o_0 06.08.10, 03:20 Ta panna ma duzo filmikow www.youtube.com/user/MichellePhan Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen.100 Re: make-up guru??? o_0 06.08.10, 07:22 hehe z profesjonalnym makijazem to ma malo wspolnego) Ale to przeciez dziecko, powinna chyba jeszcze czytac bajki i bawic sie lalkami (tak sadze)... korektor na powieki jako baza... coz od biedy moze byc pod warunkiem ze jest nalozony cienutka warswa, ale taki zabieg nalezy zafiksowac sypkim pudrem inaczej powlazi w zalamania powieki co z polaczeniu z mazaniem powieki czarna kredka da efekt raczej ohydny. Co zreszta widac bo ze zrobic smokiajs trzeba sie zdrowo namachac i narozcierac. U niej wyszlo duzo za wysoko. Jesli szukasz inspiracji wejdz na snobka.pl w zakladke makijaz. Jakis czas temu zmienili niunie (makijaze poprzedniej byly podobne do linkowanego przez ciebie) ktora czasem potrafi zrobic cos ladnego. Odpowiedz Link Zgłoś