29.08.10, 00:05
Dziś po raz pierwszy napisałam na tym forum. Teraz piszę drugi raz- zszokowana tym co widzę, po przeczytaniu wpisów o fagasach, bydlętach itp.
Wydaje się Wam, że na forum jesteście tylko nickiem. Że to forma odreagowania realnego świata? A jesteście tu (niektóre) nieludźmi. Dajecie rady, będąc tak wulgarne, ze szok. Niszczycie swoimi komentarzami zwykłe dziewczyny szukające rady.
Obrażacie nieznanych Wam ludzi ( bo przecież za tymi nickami na forum wg Was nie siedzi realny czlowiek). Macie w nosie ich problemy. Nabijacie się głównie z ludzi tu nowych- czyli tych, którzy nie należą do Waszych klanów.

Dobrze Wam z tym?
Niszczycie wszystko, co nie mieści się w tym Waszym kurowatym widzeniu świata. A jednocześnie nie potraficie się zgodzić, że świat nie znosi kwok, które dbają tylko o siebie i dzieci.*
*pan Józek
Obserwuj wątek
    • nutka07 Re: straszne 29.08.10, 00:11
      Faktycznie straszne.
    • narsen Re: straszne 29.08.10, 00:19
      Nie potrzebnie zakładałaś ten wątek. Jeśli chciałaś w ten sposób odzyskać wiarę w ludzi, ich dobre chęci i czyste intencję to tylko się rozczarujesz. Zaraz Ci pokażą e-mamy gdzie Twoje miejsce. Grunt to trzymać się linii. Jesteś poniżej średniej - otoczą opieką, dadzą kilka linków do odpowiednich fundacji, może nawet zrobią zrzutę na pieluchy i ubranka. Jesteś powyżej - lepiej zejdź do poziomu. Inaczej piętno zdziry. Za dużo kasy? Przez łóżko. Za szczęśliwa? Zmyśla.
      A jeśli stoisz obok (bezdzietna) - dopiero masz przerąbane. Po co tu w ogóle jesteś? Dobrze, że nie masz dzieci. Bo jakbyś miała to tyko im współczuć. Polskie piekiełko.
      • czar_bajry Re: straszne 29.08.10, 00:28
        To nie jest straszne to tragiczne jest.
        Tylko nie rozumiem po co tu siedzieć jak się nie podoba?
        • narsen Re: straszne 29.08.10, 02:05
          A gdzie napisałam, że mi się nie podoba?
          • czar_bajry Re: straszne 29.08.10, 02:07
            a czy ja do Ciebie personalnie pisałam?tongue_out
            Pod Tobą ale raczej do autorki.
    • foczkaka Re: straszne 29.08.10, 00:31
      Ale do kogo konkretnie piszesz? Do kilku osób? - to może wyślij wiadomość na priv? Do wszystkich? - to chyba trochę Cię poniosło.

To forum jak każde inne - ma swoją specyfike. Ale nie jest na pewno zamkniętym klanem. Masa osób przychodzi i odchodzi. Użytkowników jest tyle że czasem można się spotkać z sensowną radą, czasem z wyśmianiem, lub z idiotycznym komentarzem.
      Jak się szuka miejsca, w którym będą Cię tylko poklepywać po plecach, to idzie się na forum prywatne - zamknięte.

> Niszczycie wszystko, co nie mieści się w tym Waszym kurowatym widzeniu świata.
      > A jednocześnie nie potraficie się zgodzić, że świat nie znosi kwok, które dbają
      > tylko o siebie i dzieci.*

Naprawdę Cię poniosło smile Niepotrzebnie się tak zapieniłaś.
    • bi_scotti Re: straszne 29.08.10, 00:38
      trasiad napisała:

> A jednocześnie nie potraficie się zgodzić, że świat nie znosi
      kwok, które dbają
      > tylko o siebie i dzieci.*
      > *pan Józek

Naprawde myslisz o sobie, ze jestes CALYM SWIATEM? Hmmm...
      interesting ... wink
    • z_lasu Re: straszne 29.08.10, 00:39
      A ja nie po raz pierwszy mam wrażenie, że siedzę na jakimś innym
      forum emama niż to, którego dotyczy wątek. Nie czytam wszystkich
      wątków, tylko te, które mnie interesują. I jedyne bydlę o jakim
      dzisiaj przeczytałam to cielak karmiony piersią.

A jeśli chodzi o ilość jadu to uważam, że to forum nie odbiega
      specjalnie od innych polskich forów.
    • wespuczi Re: straszne 29.08.10, 02:12
      gdzie gdzie o tych zdzirach fagasach i bydletach?
    • echtom Re: straszne 29.08.10, 08:53
      Trasiad, za bardzo przeżywasz, przecież żadna krzywda Cię tu nie spotkała smile Po prostu nie wyczułaś klimatu emamy - to nie jest forum specjalistyczne ani grupa wsparcia, tylko forum ogólne, na którym można podyskutować na każdy temat, traktując to jako swego rodzaju ćwiczenia erystyczne wink I dlatego jest tu ciekawie i tyle osób się przewija - byłam kiedyś na zamkniętym forum prywatnym, gdzie wszyscy sobie słodzili i pili wirtualne kawki, ale szybko mnie wywalili, bo zupełnie nie miałam pomysłu, o czym pisać.
    • krejzimama Re: straszne 29.08.10, 09:01
      Eee tam, nie pitol.
    • triss_merigold6 Re: straszne 29.08.10, 09:33
      Straszne. Dobrze, że Ty jesteś inna.
    • na_pustyni Re: straszne 29.08.10, 09:36
      A o jakiś konkretny wątek chodzi? Jeśli tak, to poproszę o linka.
      • echtom Masz :) 29.08.10, 09:45
        forum.gazeta.pl/forum/w,567,115854939,115854939,Jestem_za_dobra_i_miekka_jako_matka_.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,567,115858656,115858656,natchnieta_watkiem_o_za_mientkiej_mamie_.html
        • triss_merigold6 Re: Masz :) 29.08.10, 10:05
          Z punktu widzenia matki chłopaka: uznałabym, że rodzice
          piętnastoletniej dziewczyny, którzy zapraszają do zakochanej obcego
          faceta i oficjalnie pozwalają młodzieży spać w jednym pokoju,
          zwyczajnie polują na zięcia. Żeby panienka wpadę zaliczyła po
          prostu. To jest qrde niestosowne. Piętnastolatka jest uczennicą, a
          nie żadną narzeczoną, chyba, że mówimy o cyganskiej patologii.

Zaproszenie chłopaka i pokoje oddzielne to komunikat: wstępnie
          akceptujemy was jako parę, zachowujcie się właściwie tu, w
          towarzystwie rodziców.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka