pade 19.10.10, 11:52 2 osoby nie żyją po ataku mężczyzny uzbrojonego w nóż, a miało to miejsce w biurze PIS no to się będzie działo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Rany boskie... 19.10.10, 11:56 Tak, właśnie słucham. No to się nasłuchamy.. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Rany boskie... 19.10.10, 12:04 O rany, aż mi się zimno zrobiło na plecach. Zwykły świr? Odpowiedz Link Zgłoś
izak31 Re: Rany boskie... 19.10.10, 12:11 usłyszymy, ze to pewnie Tusk nasłał tego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Rany boskie... 19.10.10, 12:14 w końcu się ktoś wkurzył. ALe dlaczego w Łodzi. Spodziewałąbym się ataku w W-wie. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Rany boskie... 19.10.10, 12:14 przychodzą mi do głowy różne złośliwości, ale w tym momencie głupio by brzmiały, szkoda tych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Rany boskie... 19.10.10, 12:15 No, Szczypińska juz dowaliła do pieca... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:00 Ta pani to powinna mieć zakaz otwierania ust, nawet przy ziewaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:53 gabi683 napisała: > Do tego doprowadza polityka PIS Wariata do morderstwa doprowadzic moze nawet mucha. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Rany boskie... 19.10.10, 15:07 bez_seller napisała: > > gabi683 napisała: > > > Do tego doprowadza polityka PIS > > Wariata do morderstwa doprowadzic moze nawet mucha. > Bo w dzisiejszych czasach można zostać bardzo szybko szaleńcem ,i nie którym poszczają nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Rany boskie... 19.10.10, 12:41 martishia7 napisała: . Zwykły świr? Raczej nawiedzony leming, króry zbawia śwat przed "kaczyzmem". Może media trochę się teraz opamiętają z tym szczuciem, ale wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka_26 Re: Rany boskie... 19.10.10, 12:21 czy ten wątek pasuje do tego forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
serei Re: Rany boskie... 19.10.10, 12:26 a przepraszam ematka tylko o zupkach i kupkach? Kasiulka z choinki sie urwałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:24 Sądząc po rozmiarze i informacjach zawartych w niej kasiulka martwi się że watek nie o dzidzi marnuje miejsce na stronie. Ad rem-oczywiście wina rządu i Tuska, jeszcze jedna konferencja i dowiemy się, że na pewno Tusk z Komorowskim szkolą ich w tajnych miejscach biedni ludzie którzy padli ofiarą przypadkowego wariata Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:11 nawet jeśli nie, to nie byłby pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
ihanelma Re: Rany boskie... 19.10.10, 12:37 Szkoda ludzi... Nie wiem, co się robi z niektórymi po 50-tce - starcze zmiany czy za dużo czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:55 ihanelma napisała: > Szkoda ludzi... > Nie wiem, co się robi z niektórymi po 50-tce - starcze zmiany czy za dużo czasu > ? A ten synalek co pocwiartowal ojca, tez byl po piedziesiatce? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:59 radze dowiedziec sie KIM byl tatus synalka... Odpowiedz Link Zgłoś
ladyann77 Re: Rany boskie... 19.10.10, 14:01 Wygląda na porachunki grup przestępczych. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Rany boskie... 19.10.10, 14:29 nie, na kolejna spektakularna akcje w pozbywaniu sie niewygodnych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Rany boskie... 19.10.10, 14:41 elza78 napisała: > nie, na kolejna spektakularna akcje w pozbywaniu sie niewygodnych ludzi... Byc moze, ale wracam do nonsensownego postu ihanelmy. "Nie wiem, co się robi z niektórymi po 50-tce - starcze zmiany czy za dużo czasu?" Czyli niektorzy tylko z aracji tego ze sa po piecdziesiatce moga zostac mordercami? Bo starcze problemy lub za duzo czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Rany boskie... 19.10.10, 17:28 tak a cale stado sie smieje co nie krowko? Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Rany boskie... 19.10.10, 19:55 Och, kochana katoliczka, tak nieładnie do bliźnich? Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Rany boskie... 19.10.10, 14:13 elza78 napisała: > radze dowiedziec sie KIM byl tatus synalka... > Czyli pocwiartowac go z racji kim byl, jest spoko? Ciekawa koncepcja, szczegolnie u katoliczki - jesli sie nie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Rany boskie... 19.10.10, 14:27 podraz temat troche glebiej, bo gros ludzi sie zastanawia kiedy synek popelni w celi samobojstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
gaja78 Re: Rany boskie... 19.10.10, 18:29 elza78 napisała: > radze dowiedziec sie KIM byl tatus synalka... > Kim był ? Jaki miał wpływ na śledztwo, które masz na myśli ? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Rany boskie... 19.10.10, 19:05 bankowo zadnego wplywu juz miec nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
gaja78 Re: Rany boskie... 19.10.10, 19:11 elza78 napisała: > bankowo zadnego wplywu juz miec nie bedzie A jaki miał ? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Rany boskie... 19.10.10, 20:28 wskaz mi polaka ktory mial wplyw na sledztwo o ktorym mysle to pierwsze drugie - odnosze dosc konkretne wrazenie ze jakby na dzien dzisiejszy wyszedl miedwiediew z putinem zorganizowaliby konferencje prasowa i zalozmy powiedzieliby ze to byl przez nich zorganizowany zamach to forum okrzykneloby ze snuja teorie spiskowe nie chce mi sie juz na ten temat gadac... rzygac sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
gaja78 Re: Rany boskie... 19.10.10, 20:39 elza78 napisała: > wskaz mi polaka ktory mial wplyw na sledztwo o ktorym mysle > to pierwsze > drugie - odnosze dosc konkretne wrazenie ze jakby na dzien dzisiejszy wyszedl m > iedwiediew z putinem zorganizowaliby konferencje prasowa i zalozmy powiedzielib > y ze to byl przez nich zorganizowany zamach to forum okrzykneloby ze snuja teor > ie spiskowe > nie chce mi sie juz na ten temat gadac... rzygac sie chce > Czemu nie możesz odpowiedzieć na moje pytanie ? Czyżby dlatego, że Edmund Wróbel NIE MIAŁ WPŁYWU na śledztwo ws. katastrofy smoleńskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Rany boskie... 20.10.10, 10:00 sledztwo zdaje sie na skutek wlazidupstwa rudego prowadzi strona ROSYJSKA od ponad pol roku to ja sie pytam czy ktokolwiek z polakow mial na nie wplyw, twoje pytanie jest bez sensu... wrobel mial zostac powolany na eksperta po przekazaniu wszystkich materialow i wreszcie wraku samolotu przez rosjan, juz nie zostanie powolany... tak to w polsce jest ze pluja na nas a mys ie cieszymy ze desczyk pada a na co mial wplyw litwinienko? taki przyklad z ruskiego podworka Odpowiedz Link Zgłoś
gaja78 Re: Rany boskie... 20.10.10, 10:09 elza78 napisała: > wrobel mial zostac powolany na eksperta po przekazaniu wszystkich materialow i > wreszcie wraku samolotu przez rosjan, juz nie zostanie powolany... Kto tak twierdzi oprócz Naszego Dziennika ? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Rany boskie... 20.10.10, 10:43 no wyborcza tak nei twierdzi a wiadomo ze co w wyborczej to swiete Odpowiedz Link Zgłoś
gaja78 Re: Rany boskie... 20.10.10, 10:51 elza78 napisała: > no wyborcza tak nei twierdzi a wiadomo ze co w wyborczej to swiete > Czyli się nie dowiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Rany boskie... 20.10.10, 11:47 coz, rozejrzyj sie naokolo, co jest powodem takiego a nie innego stanu rzeczy, misja specjalna, program wildsteina, skandaliczne ataki REM na ND i GP ... nie ma w polsce mediow niezaleznych, wrocilismy do czasow prlu, kazda gazeta daje jedynie prawdziwa politpoprawna prawde, przyklad wyborcza o zabezpieczaniu samolotu po katastrofie staraniach rosjan aby wszystko bylo "jak nalezy" co podwazyla dokumentnie wyzej wymieniana misja specjalna ze smolenska... misji specjalnej juz nie ma nie to zebym byla fanatycznym cyztelnikiem, jednak cenzura i monopol mediow propeowskich powoli zaczyna mnie wk...wiac bo jest zamachem na wolnosc slowa Odpowiedz Link Zgłoś
gaja78 Re: Rany boskie... 20.10.10, 17:16 elza78 napisała: > coz, rozejrzyj sie naokolo, co jest powodem takiego a nie innego stanu rzeczy, > misja specjalna, program wildsteina, skandaliczne ataki REM na ND i GP ... > nie ma w polsce mediow niezaleznych, wrocilismy do czasow prlu, kazda gazeta da > je jedynie prawdziwa politpoprawna prawde, przyklad wyborcza o zabezpieczaniu s > amolotu po katastrofie staraniach rosjan aby wszystko bylo "jak nalezy" co podw > azyla dokumentnie wyzej wymieniana misja specjalna ze smolenska... > misji specjalnej juz nie ma > nie to zebym byla fanatycznym cyztelnikiem, jednak cenzura i monopol mediow pro > peowskich powoli zaczyna mnie wk...wiac bo jest zamachem na wolnosc slowa > Elzuś ja rozumiem o co ci chodzi, jednak wciąż nie wiem skąd masz info, że Eugeniusz Wróbel miał mieć coś wspólnego ze smoleńskim śledztwem. Odpowiedz Link Zgłoś
gaja78 Re: Rany boskie... 20.10.10, 20:28 angazetka napisała: > ND ponoć to ogłosił. To jest ten tekst www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20101019&typ=po&id=po01.txt Niech mi ktoś wskaże palcem, gdzie jest napisane, że Wróbel miał mieć coś wspólnego ze śledztwem, bo jak chyba czytać nie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Rany boskie... 19.10.10, 12:51 pade napisała: > 2 osoby nie żyją po ataku mężczyzny uzbrojonego w nóż, a miało to miejsce w biu > rze PIS > no to się będzie działo... gdziekolwiek by się to stało, to byłaby awantura.. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Rany boskie... 19.10.10, 12:54 zdublowałam pade tak więc swój daję do kasacji a przyklejam co napisał tam Można się było tego spodziewać, teraz Szczypińska już twierdzi iż od dawna była nagonka na PiS i są oni otoczeni nienawiścią. A dzieje się to za przyzwoleniem mediów. Jestem tylko ciekawa czyja to wina Tuska czy Komorowskiego będzie?- dowiemy się niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Tuska! 19.10.10, 13:12 Już się Brat Chwalebnie Nam Spadniętego Prezydenta wypowiedział. Boszsz, czy on sam nie widzi, jaką nienawiścią zieje? Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: Tuska! 19.10.10, 20:43 nisar napisała: > Boszsz, czy on sam nie widzi, jaką nienawiścią zieje? co on tam sobie sam, to nieważne, gorzej, że naród tego nie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:02 pade napisała: > i już wiadomo czyja to wina: rządu Jak zwykle Jakieś takie przysłowie było o źdźble i belce. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:12 Wlaczylam na chwile prezesa ... Biegiem przelaczylam. Autentycznie zaczynam się bać tego ci wygaduje Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:20 wiem że to nie na miejscu i szkoda tych co zostali zaatakowani ale tak mnie zastanawia czy ta osoba co nie żyje to poległa śmiercią męczeńską czy też zwyczajnie padła ofiarą zabójstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:25 zginęła ZA Jarosława sam to powiedział: oni zginęli za mnie Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:32 > zginęła ZA Jarosława > sam to powiedział: oni zginęli za mnie to jednak śmierć męczeńska będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Rany boskie... 19.10.10, 14:55 Jaro jest zatem bardzo powsciagliwy- zauwaz, ze oni wg niego zginęli, nie POLEGLI. Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: Rany boskie... 19.10.10, 15:03 Czekaj, czekaj. Daj mu ochłonąć i poczekaj aż prochy przestaną działać. Wtedy zacznie mówić "ludzkim" głosem. Odpowiedz Link Zgłoś
kufferrek Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:18 Wysłuchałam słów Jarosława z wielkim zdumieniem. Podsumowując: Nienawiść, Obrońcy Krzyza itp, itp. Gdzie kondolencje? Gdzie żal współpracowników? Wyrazy wspólczucia dla tych którzy byli świadkami? Przecież tam rozegrała się tragedia a on gada o krzyżu... Niesmak Odpowiedz Link Zgłoś
ca.melia Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:30 Tak, za chwilę ogłosi się chłopak "Mesjaszem narodu", który jest prześladowany. Cóż, PiS zaczyna ponosić konsekwencje swojej chorej polityki. Facet nie zdzierżył... Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:37 Chyba mnie oczy mylą. Usprawiedliwiasz go?! Odpowiedz Link Zgłoś
mamabasia Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:54 Może wystąpi o azyl do jakiegos kraju.... Odpowiedz Link Zgłoś
ca.melia Re: Rany boskie... 19.10.10, 14:17 "Facet nie zdzierżył" mialam na myśli tego, co to się z tą bronią rzucił. wynikało chyba z kontekstu Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:35 cytaty: - Chcę zacząć od wyrażenia współczucia rodzinom tych, którzy padli ofiarą tego zamachu - zaczął konferencję prasową prezes PiS. Atakujący, morderca, wpadł z okrzykami odnoszącymi się do mojej osoby i stwierdził, że skoro mnie nie ma to oni, ci, których w końcu zaatakował, ponoszą odpowiedzialność. Oni, można powiedzieć, stracili życie, czy walczą o życie za mnie. - Ostatnio po śmierci prezydenta RP, po tragedii smoleńskiej, doszło już do fizycznej agresji wobec tych, którzy modlili się pod krzyżem. Doszło do tego, że na oczach policji krzyż profanowano, ludzi bito, a premier Tusk był zachwycony tym, że mamy Hyde Park Wszystkie powyższe stwierdzenia są wg mnie sensowne. Durnowate jest jedynie to: - To co się stało jest wynikiem tej wielkiej kampanii nienawiści, która jest prowadzona wobec Prawa i Sprawiedliwości od dłuższego czasu. Trudno precyzyjnie określać kiedy był jej początek. Na pewno "moherowe berety" Donalda Tuska to był jej początek - stwierdził Kaczyński - A później mieliśmy już do czynienia z "dorzynaniem watahy". Przypomnę, że temu, który walczy o życie podcięto dziś gardło. Potem mieliśmy do czynienia z bydłem i całą masą różnych ataków - dodał. Czyli mnie wychodzi proporcja 3:1. Całkiem nieźle jak na Prezesa. Trzeba mieć dużo złej woli żeby powyższe wypowiedzi odebrać tak jak Kufferrek. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:43 nihiru napisała: > cytaty: > > - Chcę zacząć od wyrażenia współczucia rodzinom tych, którzy padli ofiarą tego > zamachu - zaczął konferencję prasową prezes PiS. > tu jest ok. Atakujący, morderca, wpadł z okrzykami odnoszącymi się do mojej osoby i stwierd > ził, że skoro mnie nie ma to oni, ci, których w końcu zaatakował, ponoszą odpow > iedzialność. Oni, można powiedzieć, stracili życie, czy walczą o życie za mnie. Bardziej na miejscu było by powiedzieć: prze ze mnie Ostatnio po śmierci prezydenta RP, po tragedii smoleńskiej, doszło już do fiz > ycznej agresji wobec tych, którzy modlili się pod krzyżem. Doszło do tego, że n > a oczach policji krzyż profanowano, ludzi bito, a premier Tusk był zachwycony t > ym, że mamy Hyde Park > szkoda że nie widzi iż to On i jemu podobni podkręcają atmosferę, o krzyżu było by już dość gdyby Kaczyński nie naginał go wedle swojego upodobania. Agresorami w dużej mierze byli obrońcy a cała reszta cackała się z nimi jak ze śmierdzącym jajem. Wszystkie powyższe stwierdzenia są wg mnie sensowne. sensowne to było by usunięcie się tego mąciwody w cień. Trzeba mieć dużo złej woli żeby powyższe wypowiedzi odebrać tak jak Kufferrek. Nie ma we mnie ani grama złej woli, po prostu tak to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: Rany boskie... 19.10.10, 14:18 > Atakujący, morderca, wpadł z okrzykami odnoszącymi się do mojej osoby i stwierd > > ził, że skoro mnie nie ma to oni, ci, których w końcu zaatakował, ponoszą > odpow> > iedzialność. Oni, można powiedzieć, stracili życie, czy walczą o życie za > mnie. > > Bardziej na miejscu było by powiedzieć: prze ze mnie Słusznie. Nie sądzę, żeby sami zainteresowani zgodziliby się ryzykowac życie dla Prezesa, gdyby zostali o to zapytani. > szkoda że nie widzi iż to On i jemu podobni podkręcają atmosferę, o krzyżu było > by już dość gdyby Kaczyński nie naginał go wedle swojego upodobania. > Agresorami w dużej mierze byli obrońcy a cała reszta cackała się z nimi jak ze > śmierdzącym jajem. Oj nie zgodzę się. Atmosferę podkręcały obie strony sporu, a agresorów było zdecydowanie więcej wśród "przeciwników krzyża" niż wśród ich obrońców. Z tym cackaniem sięmasz zapewne na myśli (popraw mnie jeśli sie mylę) że służby bezpieczeństwa nie usunęły obrońców sprzed Pałacu. To prawda, ale jednocześnie te same służby nie reagowały, kiedy pijane wyrostki atakowały stojących spokojnie ludzi, albo rozwydrzone małolaty zachowywały się obscenicznie. No ale może już dość o tym krzyżu > sensowne to było by usunięcie się tego mąciwody w cień. Prawdę powiedziawszy - tak. Ale był czas kiedy Kaczyńscy mówili dość sensownie (bronili polskiej racji stanu) a byli bardzo atakowani gdyż sprzeciwiali się obowiązującej polit-poprawnej linii lansowanej .in.: przez GW. Odpowiedz Link Zgłoś
specjalniedla130xe Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:44 Protestuję co do punktu 2: Jak często prezes PIS bywa w biurze poselskim w Łodzi? I w sumie o bici pod krzyżem częściej (moim suniektywnym zdaniem) byli przeciwnicy niż obrońcy. Youtube służy licznymi dowodami. W tvn24 powiedzieli, że Macierewicz rząda komisji śledczej. Powiedzcie, że to tylko plota, proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:46 Macierewicz rząda komisji śledczej. Powiedzcie, że to t > ylko plota, proszę... jeśli chodzi o niego to nic nie jest w stanie mnie zdziwić nawet jak się dowiem że agresor był znajomym znajomego dziadka z wermachtu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:45 > Oni, można powiedzieć, stracili życie, czy walczą o życie za mnie. nie, nihiru, to zdanie powinno brzmieć: oni stracili życie przeze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:46 A TO jest sensowne????? : " Doszło do tego, że na oczach policji krzyż profanowano, ludzi bito, a premier Tusk był zachwycony tym, że mamy Hyde Park " Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Rany boskie... 19.10.10, 15:12 Tusk był zachwycony tym, że mamy Hyde Park " w końcu obiecywał nam drugą Irlandię- tak wiem że Hyde Park w Londynie ale to już blisko do Irlandii Odpowiedz Link Zgłoś
kufferrek Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:50 Nie mam złej woli. Pokaż mi choć jedną wypowiedź w wątkach o tamatyce politycznej. Nie siedzę przed tv, chodzę po domu, coś tam robię i słucham TVN 24. To mi się rzuciło po wysłuchaniu jego przemówienia, a wcześniej słów pani Jolanty. I niezależnie czy jest 3:1, 1:3 czy też remis. Ja tak odebrałam jego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: Rany boskie... 19.10.10, 14:24 Ok. Chodziło mi o to, że bardzo stronniczo zinterpretowałaś wypowiedź Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
julnick Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:51 cytat za TVN 24: Prezes PiS stwierdził, że od dzisiaj za bezpieczeństwo wszystkich biur, pracowników i działaczy PiS ponosi rząd: - Każde słowo, które będzie nawiązywało do tej kampanii nienawiści, będzie wzywaniem do morderstw. To bardzo mocno chciałem podkreślić. (...) Ktokolwiek je wypowie - czy to będzie polityk czy dziennikarz - będzie to wzywanie do morderstw. To mam pytanie: kto będzie decydował, które słowo nawiązuje do "kampanii nienawiści"? Świetnie Prezes to rozegrał. Od dziś wiemy już, że wszystko, co zostanie powiedziane w mediach podlega interpretacji Prezesa, który to będzie łaskawie tłumaczył ciemnemu ludowi, kto nawołuje do mordowania członków PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: Rany boskie... 19.10.10, 14:23 > To mam pytanie: kto będzie decydował, które słowo nawiązuje do "kampanii nienaw > iści"? Świetnie Prezes to rozegrał. Od dziś wiemy już, że wszystko, co zostanie > powiedziane w mediach podlega interpretacji Prezesa, który to będzie łaskawie > tłumaczył ciemnemu ludowi, kto nawołuje do mordowania członków PIS. Otóż to - zamiast oddzielać ziarna od plew, Prezes każdą krytykę wrzuca do jednego worka. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: Rany boskie... 20.10.10, 11:35 > Wysłuchałam słów Jarosława z wielkim zdumieniem. > > Podsumowując: Nienawiść, Obrońcy Krzyza itp, itp. > > Gdzie kondolencje? Gdzie żal współpracowników? Wyrazy wspólczucia dla tych któ > rzy byli świadkami? Przecież tam rozegrała się tragedia a on gada o krzyżu... > Niesmak A czego spodziewać się po kimś, kto śmierć własnego brata wykorzystał jak papier toaletowy dla swojej chorej ambicji. Odpowiedz Link Zgłoś
mamabasia Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:51 Niezaleznie od sympatii politycznych szkoda ludzi. A Prezes juz krzyczy że to wina Tuska- nawet słowo premier nie przechodzi mu przez usta tylko nazwiskiem miota. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:56 No bez przesady! czy naprawde to sie dzieje? czy faktycznie nikt nie jest w stanie uspokoic Jarka? dojdzie do tego, ze bron wlozy w rece calego PO i oskarzy ich o morderstwo! to paranoja jakas. Ludzi chorych powinno sie leczyc, powinno sie ich otoczyc opieka specjalistow. ale tego czlowieka powinno sie odizolowac, zabronic wypowiadac sie. nie to nie PO, nie ludzie, nie spoleczenstwo, nie kosciol to Jaroslaw dzieli ludzi! za chwile wyjdzie prawda objawiona, ze kazdy kto popiera PO jest winny smierci tych ludzi. a Jarek jak zwykle zrobi z siebie meczennika, za ktorego ludzie oddaja zycie! i nie cholera jasna nie za niego a przez niego ludzie gina, przez jego pyche, przez to ze facet z przegrana sie nie umie pogodzic, przez jego chore ego! facet albo zniszczy do konca kraj albo wreszcie ktos sie nim zajmie i przemowi do rozumu, zeby przestal bredzic! Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:56 Szkoda ludzi Nie chce mi się czytać tego, co mówi Kaczyński... bo od pierwszej chwili jak podano info o tym zdarzeniu, było dokładnie wiadomo, co powie... Straszne jest jeszcze to, że w sumie nie zaskakuje taki akt agresji. Osobiście bardziej spodziewałam się, że dotknąć może akurat drugiej strony, ale emocje są rozgrzane do czerwoności i jak widać, sporo racji mieli ci, którzy obecną atmosferę porównywali do tej, która panowała przed zabójstwem Narutowicza i twierdzili, że takie szczucie jednych na drugich się może źle skończyć Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Rany boskie... 19.10.10, 13:57 rzygac chce sie rzygac chce sie tak jak w PRL'u Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Rany boskie... 19.10.10, 14:38 jeszcze jakies dobre rady dla gromady pisz pod swoim nickiem - wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
specjalniedla130xe Re: Rany boskie... 19.10.10, 14:46 eluzuniu, ale to jest mój nick. Odpowiedz Link Zgłoś
duzeq Re: Rany boskie... 19.10.10, 20:17 Hmmm, tak a propos - gdzie podzial sie tak wychwalany przez elze 130 cos tam? Mial tak porozwalac tutaj wszystkie ematki, tak mial je zrownac z ziemia, a ze trzy razy podyskutowal i wymiekl....? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Rany boskie... 20.10.10, 00:21 Hmmm, tak a propos - gdzie podzial sie tak wychwalany przez elze 130 cos tam? M > ial tak porozwalac tutaj wszystkie ematki, tak mial je zrownac z ziemia, a ze t > rzy razy podyskutowal i wymiekl....? wakacje się skończyły i żona od rodziców wróciła Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Rany boskie... 20.10.10, 10:02 pewnie bolesnie odczul ze ogol glupoty poraza po co sie stresowac Odpowiedz Link Zgłoś
duzeq Re: Rany boskie... 20.10.10, 17:10 No tak, jak sie nie ma argumentow merytorycznych, tak jak to w calej okazalosci mialo miejsce w przypadku pana 130 cos tam, to zawsze mozna powiedziec, ze Kaska jest "gupia" i byc przekonanym, ze sie wygralo dyskusje. A ze reszta forum do tego poziomu znizyc sie nie chce, coz... Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: Rany boskie... 19.10.10, 14:08 Motyw zbrodni nie jest jeszcze potwierdzony: i to jest mlyn na wode PIS-u, ktory plawi sie w swoim mesjanizmie narodu Ciekawe, co powiedza, jak np. okaze sie, ze przyczyna byly porachunki osobiste (ktos komus pieniedzy nie oddal albo zone uwiodl...napastnik i pierwsza ofiara sa w jednakowym wieku) Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Rany boskie... 19.10.10, 14:21 Facet, który morduje, wykrzykując antypisowskie hasła JEST wariatem i tyle. Na dodatek PIS i PO zaklinowały się wzajemnie w nienawiści do siebie, więc wcale mnie to nie dziwi. Szkoda tylko, że przed nami zerowa alternatywa: albo będzie rządzić idiota nawiedzony z chorobliwą podejrzliwością z Antkiem M. u boku, albo wariat, który zadłużył już nas 3 razy więcej niż Gierek. Panów Kaczyńskiego i Tuska powinno razem wysłać się na Księżyc. Polityka w wydaniu PISu i PO jesy ohydna. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Rany boskie... 19.10.10, 14:28 marzeka1 napisała: > Panów Kaczyńskiego i Tuska powinno razem wysłać się na Księżyc. Polityka w wyda > niu PISu i PO jesy ohydna. Brawo! Madre slowa. Dziekuje. Az ciekawe ile masz lat. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Rany boskie... 19.10.10, 14:41 Pani po 40 Nienawidzę polskiej polityki w wykonaniu PO i PIS, i o ile rozumiem, że PIS jest obciachowe, to zachwytu nad nędzną PO nie rozumiem jeszcze bardziej: zero reform, afery zmiatane pod dywan, zadłużanie kraju na potęgę (poczytałam sobie ostatnio trochę ekonomistów, którzy wcale Tuskiem się nie zachwycają, groza bije, kto nami rządzi!). I tak, nie dziwi mnie idiota, który wykrzykuje, że nienawidzi kaczki i oddaje kilka strzałów do Bogu ducha winnego człowieka, a drugiego dźga nożem. Bo to jest pokłosie wzajemnego gryzienia, warczenia, nienawiści.PO tylko wydaje się, że jest lepsze od PIS, to ta sama hołota. Polityczna hołota. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Rany boskie... 19.10.10, 14:45 A kto waszym zdaniem w tym kraju reprezentuje mądrą politykę? Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Rany boskie... 19.10.10, 14:48 Problem w tym, że nie widzę, po raz pierwszy nie wiem i nie widzę, na kogo mogłabym głosować, ja o konserwatywnym, raczej prawicowym odchyleniu nie mam na kogo głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: Rany boskie... 19.10.10, 15:24 Marzeka - mam dokładnie te same poglądy Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Rany boskie... 19.10.10, 15:00 marzeka1 napisała: > Pani po 40 Po 50, z powodu starczych zmian i posiadania duzo wolnego czasu bedziesz miala szanse zostac....no nie powiem kim, bo mi przez palce nie przechodzi. (Nie wiem, co się robi z niektórymi po 50-tce - starcze zmiany czy za dużo czasu? - ihanelma) - a propos strzelania do ludzi w biurze pisu w Lodzi. > > Nienawidzę polskiej polityki w wykonaniu PO i PIS, i o ile rozumiem, że PIS jes > t obciachowe, to zachwytu nad nędzną PO nie rozumiem jeszcze bardziej: zero ref > orm, afery zmiatane pod dywan, zadłużanie kraju na potęgę (poczytałam sobie ost > atnio trochę ekonomistów, którzy wcale Tuskiem się nie zachwycają, groza bije, > kto nami rządzi!). > > I tak, nie dziwi mnie idiota, który wykrzykuje, że nienawidzi kaczki i oddaje k > ilka strzałów do Bogu ducha winnego człowieka, a drugiego dźga nożem. Bo to jes > t pokłosie wzajemnego gryzienia, warczenia, nienawiści.PO tylko wydaje się, że > jest lepsze od PIS, to ta sama hołota. Polityczna hołota. Nie moge pojac dlaczego tak malo ludzi postrzega te polska, polityczna rzeczywistosc tak jak Ty. Na tym forum spotkalam sie z taka opinia, jakze sluszna, po raz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Rany boskie... 19.10.10, 16:24 Żartujesz, prawda. Bo pośród moich znajomych (siłą rzeczy w moim wieku) pogląd, że wybór jest jak między dżumą a malarią jest raczej dość powszechny. Odpowiedz Link Zgłoś
duzeq Re: Rany boskie... 19.10.10, 20:23 > Nie moge pojac dlaczego tak malo ludzi postrzega te polska, polityczna rzeczywi > stosc tak jak Ty. Na tym forum spotkalam sie z taka opinia, jakze sluszna, po > raz pierwszy. Bez_seller, nie przesadzaj, na milosc boska. To Ciebie trzeba bylo ustawiac na poczatku, bo zachwycona bylas Jarkiem, a przynajmniej jego sposobem prowadzenia polityki tak bardzo, ze nie rozumialas na czym polega problem. Ja od samego poczatku mam dokladnie takie same spostrzezenia odnosnie PO i PIS, poza tym widze co najmniej kilkanascie osob na tym forum o zbieznych pogladach. Cos slabo czytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Rany boskie... 20.10.10, 00:46 duzeq napisała: > Bez_seller, nie przesadzaj, na milosc boska. To Ciebie trzeba bylo ustawiac na > poczatku, bo zachwycona bylas Jarkiem, a przynajmniej jego sposobem prowadzenia > polityki tak bardzo, ze nie rozumialas na czym polega problem. Nigdy, przenigdy nie bylam zachwycona polityka Jarka, ani tez Tuska. Ja tej polityki nie rozumialam i nie rozumiem. Jedynie co sluszne mi sie wydawalo, to spojrzec na te polityke nie tylko od strony PO, ale tak jakos np. z lotu ptaka. Nie wydawalo mi sie sluszne ulegac takiej pewnej zawzietosci i tego nieszczesnego prezydenta Lecha nie zabrac do Katynia. Ale obsiadlo mnie tutaj stado jakies, ktore na dzien dobry uraczylo przezwiskiem katola i pisdzielca. Nie mam nic do powiedzenia w sprawie polityki polskiej, oprocz tego, ze zarowno jedna strona, jak i druga wydaje mi sie kompletnym dnem. Wlasnie ten najazd PO na PIS wydal mi sie dosc glupi, skoro PO tez nie przedstawiala wg mnie zadnych, politycznych ani moralnych wartosci. Polska jest niestety politycznym bankrutem. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Rany boskie... 20.10.10, 10:59 bez seller weź sobie poczytaj własne wcześniejsze posty, bo chyba ci pamięć szwankuje, a utrzymywanie, że Po najeżdża na PiS jest co najmniej śmieszne w świetle ostatnich miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Rany boskie... 20.10.10, 11:42 lilly_about napisała: > bez seller weź sobie poczytaj własne wcześniejsze posty, bo chyba ci pamięć szw > ankuje, Chyba juz zauwazylas, ze podstawowym problemem na forach, a takze niestety w realu, jest problem z komunikacja. Jezeli pytanie o brak prezydenta na oficjalnych uroczystosciach stawia mnie w pozycji obronczyni tegoz prezydenta i milosnika jego partii, to co mam poczac? A w ogole jak smiem miec jakiekowlwiek watpliwosci co do etyki w postepowaniu obecnego rzadu? Jesli mam jakies zastrzezenie, to zapewne dlatego, ze jestem pisowcem, oddana Jarkowi i jego moherowym wyborcom. Przeciez wyznawczyniom PO inna mozliwosc nie przyjdzie do glowy np. mozliwosc bycia neutralnym obserwatorem zycia politycznego w Polsce. Zadawac pytania? Owszem, ale pod warunkiem, ze beda to pytania jedynie sluszne, czyli osmieszajace PIS i jego prezesa, bo niewygodne pytania dotyczace rzadu, automatycznie stawiaja pytajacych w jednym szerugu z obrancami krzyza, wrogimi elementem IV RZ, oraz intelektualnym badziewiem z Jackowa w Chicago. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Rany boskie... 20.10.10, 11:46 Bez seller uważasz się za neutralnego obserwatora? bo tu już normalnie grzeszysz Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Rany boskie... 20.10.10, 11:56 lilly_about napisała: > Bez seller uważasz się za neutralnego obserwatora? bo tu już normalnie grzeszys > z Nie rozumiem. Przeciez mowie. Czyli za ktora wg Ciebie strona obstaje? Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Rany boskie... 20.10.10, 12:23 Piszesz, że obie strony są takie i owakie, ALE to PO prowadzi nagonkę na PiS itd. No naprawdę nie czujesz, że mimowolnie cały czas bronisz Jarka? Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Rany boskie... 20.10.10, 12:52 lilly_about napisała: No naprawdę nie czujesz, że mimowolnie cały czas bronisz Jarka? Nie, nie bronie, bo to pomylony czlowiek. OP jest partia rzadzaca, a co powinna robic rzadzaca partia? Powinna rzadzic. PIS jest partia opozycyjna w stosunku do rzadzacej PO i co powinna robic partia opozycyjna? Byc w opozycji i krytykowac. To chyba oczywiste. Ale PO nie rzadzi, PO wdaje sie w polityczne pyskowki, wciaga spolczenstwo w "dialog" z PISem, a to jest oczywsty nonsens i szkoda dla panstwa polskiego i jego obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Rany boskie... 20.10.10, 13:07 Po tym, co napisałaś teraz, naprawdę dalej uważasz, że jestes neutralnym komentatorem? W jaki sposób PO wciaga obywateli w dialog z PiSem? Według mnie PiS podjudza atmosferę nienawiści. Partia opozycyjna powinna krytykować, owszem, ale konstruktywnie, a nie dla samej krytyki czy szczekactwa. Pieniactwo, arogancja i chamstwo przedstawicieli Pisu urosły do tej miary, jakiej ja w polskiej polityce nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Rany boskie... 20.10.10, 13:29 lilly_about napisała: Pieniactwo, arogancja i > chamstwo przedstawicieli Pisu urosły do tej miary, jakiej ja w polskiej polity > ce nie pamiętam. Jezeli uwazasz, ze jedyna metoda polityczna jest oddawanie oponentowi ta sama miara, to masz co masz, a PO oddaje, z nawiazka. Moje pytanie o brak Kaczynskiego w Katyniu, bylo podyktowane wielkiem zdziwieniem, kiedy po tuz jego smierci dowiadywalam sie z GW, jaki to ludzki byl czlowiek, a informacje udokumentowne byly zdjeciami usmiechnietego prezydenta. Do tego czasu czytalam, w tej samej oczywiscie GW, ze L. Kaczynski to wyjatkowa kanalia i glupek, oczywiscie te opinie tez byly udokumentowane stosownymi fotkami. Czy za obecna atmosfere polityczna odpowiedzilany byl tylko PIS. Jesli tak myslisz, to bardzo sie mylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Rany boskie... 20.10.10, 20:08 > Do tego > czasu czytalam, w tej samej oczywiscie GW, ze L. Kaczynski to wyjatkowa kanali > a i glupek, oczywiscie te opinie tez byly udokumentowane stosownymi fotkami. O, linki poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
jogo2 Re: obym była złym prorokiem.. 19.10.10, 14:27 Przed spadnięciem samolotu: już prawie był spokój, już wiadomo było że LK przegra wybory i w zasadzie PIS schodzi ze sceny, spadł samolot i od tego czasu dnia spokoju nie ma Teraz znowu: nieudolnym misiom BK i DT wreszcie udało się pokonać garstkę histeryków, to się trafił furiat i znoowuu cała Polska będzie współczuć Preziowi, ciemny lud czyli 60% mu potaknie i teraz róbmy zakłady jaki będzie wynik wyborów samorządowych. Prezio to pewnie rączki zaciera jak nikt nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Rany boskie... 19.10.10, 14:27 O mój Boże! Tusk chce zabić Kaczyńskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Rany boskie... 19.10.10, 14:38 O rany ale ja się nasłucham. Cała moja rodzina to gorący wielbiciele PiSu. Będzie tak jakbym to ja tych biednych ludzi pozabijała bo przecież głosowałam na PO Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 będzie teraz jatka 19.10.10, 14:35 w wykonaniu Jarka, do tego mobilizacja jego Krzyzaków, którzy beda twierdzic, że to miał byc zamach na prezia. kuxwa, wyjdzie, ze facet miał pewnie jakies osobiste wycieczki do jedej z ofiar... Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: będzie teraz jatka 19.10.10, 14:50 "kuxwa, wyjdzie, ze facet miał pewnie jakies osobiste wycieczki do jedej z ofiar..."- nie, facet jest z Częstochowy i nie znał ofiar, za to wywrzaskiwał, że nienawidzi PISu i chce zabić kaczora. Wariat, po prostu wariat. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: będzie teraz jatka 19.10.10, 14:51 No właśnie: wariat. A Jarek już powiedział, że to zdarzenie to wynik kampanii nienawiści rządu przeciwko PiS. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: będzie teraz jatka 19.10.10, 14:59 Ale w tym akurat ma rację, bo pan pewnie z tych, którzy cały czas , nie pracując, siedzieli przed TV i słyszał, jakie to PIS jest złe i niedobre, jak pięknie i cudnie byłoby, gdyby tej partii n ie było. Wariat, bo tylko wariat, jest w stanie zaangażować się w taki sposób po jakiejkolwiek stronie politycznej. Tak jak wariatem był Eligiusz Niewiadomski, który z nienawiści do "inności" prezydenta Narutowicza, zabił go w 1922 r. Polityka potrafi wywoływac skrajne reakcje, ten wariat z Łodzi jest tego przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: będzie teraz jatka 19.10.10, 15:05 Żartujesz??? Przecież w tv nie słychać nic innego, jak tylko Kaczyńskiego piejącego o przemocy pod krzyżem i ataku na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: będzie teraz jatka 19.10.10, 15:09 Serio? Może inne programy oglądamy? Bo ja widzę wzajemne żarcie i podgryzanie. Widzisz jakąś różnicę między Kurskim a Niesiołem? Bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: będzie teraz jatka 19.10.10, 15:29 marzeka1 napisała: > Widzisz jakąś różnicę między Kurskim a Niesiołem? Bo ja nie. dla mnie ten pierwszy to kawał szmaty i sku...syna, a ten drugi obszczekiwacz ironizujący. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: będzie teraz jatka 19.10.10, 19:03 Podpisuję się pod kamelią rękami, nogami i cyckami. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: będzie teraz jatka 19.10.10, 15:30 lilly_about napisała: > Żartujesz??? Przecież w tv nie słychać nic innego, jak tylko Kaczyńskiego pieją > cego o przemocy pod krzyżem i ataku na PiS. własnie tego sie obawiam i krujcaty która niebawem nastapi Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: będzie teraz jatka 19.10.10, 14:59 teraz to ja na prawde sie boje jaką on dorobi do tego ideologie współ zespół z maciarewiczem. Boje sie tez mobilizacji bojówek krzyzackich i radiomaryjnych. Ku-rwa, wyjdzie, ze Jarek to prawdziwy meczennik. Tylko jeszcze tego brakowało. Po cholre ten koles sie rzucał z nozem na tych 2 pisowiaków. kaczor nie mógł sobie lepszego pretekstu wymarzyć...... Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: będzie teraz jatka 19.10.10, 19:08 Mam tylko nadzieję, że ludzie nie są już tacy naiwni i nie pojadą na współczuciu, jak po Smoleńsku, choć nadzieją matką głupich, zwłaszcza w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Rany boskie... 19.10.10, 14:55 Próbowałam oglądać Tvn24, ale nie mogę.. Zwrot 'polityka nienawisci' sprawia, ze chce mi sie rzygac. Odpowiedz Link Zgłoś
mojko-2 Rany boskie... 19.10.10, 15:00 Współczuję poszkodowanym , to naprawdę straszne . Przychodzi mi do głowy komentarz dla pana Jarosława Kaczyńskiego :"Kto mieczem wojuje, od miecza ginie ". Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Rany boskie... 19.10.10, 15:05 "Chciałem zabić Kaczyńskiego, tylko za małą broń miałem - powiedział Ryszard C. do strażników miejskich, którzy zakładali mu kajdanki. Po chwili dodał: - Jestem przeciwko PiS-owi i chciałem go zamordować."- - cóż na to powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Rany boskie... 19.10.10, 15:25 A co dalej? Strach się bać. Podgrzewanie atmosfery, lansowanie osobników typu Dominik Taras, zagrzewanie do boju z "pisiorami - samo zło" zaczęło dawać rezulataty. To było do przewidzenia. Naprawdę chce się rzygać. Odpowiedz Link Zgłoś
jogo2 Re: Rany boskie... 19.10.10, 15:35 a że Palikot "powinien zawisnąć na suchej gałęzi?" wypowiedziane przez wysokiego rangą posła PIS? Jak to należy interpretować? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Na litość Boską 19.10.10, 16:18 www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,8534882,Spor_w_TOK_FM_po_konferencji_Kaczynskiego___Skandal__.html Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Rany boskie... 19.10.10, 16:28 marzeka1 napisała: > "Chciałem zabić Kaczyńskiego, tylko za małą broń miałem - powiedział Ryszard C. > do strażników miejskich, którzy zakładali mu kajdanki. Po chwili dodał: - Jest > em przeciwko PiS-owi i chciałem go zamordować."- > > - cóż na to powiedzieć? facet przeszedł do czynów,i pewnie jeszcze nie jeden się taki znajdzie który kocha PIS Odpowiedz Link Zgłoś
meliissa Re: Rany boskie... 19.10.10, 16:30 Usłyszałam dzisiaj komentarz bardzo słuszny, że może się okazać, iż teraz jakiś zwolennik PiS nie zdzierży i pojawi się w biurze PO Do czego to wszystko doprowadzi? Przerażające... Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Rany boskie... 19.10.10, 16:40 Jak to do czego? Do wojny domowej. A podziękować trzeba kaczorowi. Opętanemu oszalałemu z nienawiści do wszystkiego i do wszystkich. Poniekąd też winny jest rząd, bo do tej pory nie reagował na jego jazgot, ataki, jawne wręcz oskarżenia o zamach w smoleńsku. Trzeba go było już wtedy podać do sądu, zamknąć w szpitalu dla obłąkanych i nie doszłoby do tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rany boskie... 19.10.10, 17:15 meliissa napisała: > Do czego to wszystko dop > rowadzi? Przerażające... ja robię zapasy wody, kasz, konserw i baterii i spokojnie czekam na wojnę domową. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Rany boskie... 19.10.10, 16:31 Podobno przed tamtą siedzibą już postawili krzyż. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Jesień - pora czubków 19.10.10, 17:40 Jesień to pora kiedy świrom bije bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira już się zaczęło 19.10.10, 18:37 słyszałam wypowiedź na temat pana prezesa PIS... Odpowiedz Link Zgłoś
julnick Re: Rany boskie... 19.10.10, 23:34 Napiszę tak, jak myślę. Bez względu na komentarze. Nie jestem wielką zwolenniczką PO, SLD czy UPR (czy jak to teraz zwał). Żaden z dotychczasowych rządów nie sprostał moim oczekiwaniom, wszędzie wietrzę parcie na władzę ( i kasę), bez względu na"trupy". Na Komorowskiego, tak przyznaję się, głosowałam na zasadzie: lepsze mniejsze zło. Dlaczego? Bo Jarkacz wykazuje wszelkie symptomy osobowości paranoicznej, a to powinno podlegać leczeniu. Temu Panu mówię nie w polityce, ponieważ w mojej ocenie jest podobny do Hitlera i Stalina, a przynajmniej jego wypowiedzi są. Styl jego wypowiedzi przywodzi mi na myśl coś, o czym większość z nas chciałaby zapomnieć. I używając retoryki Prezesa napiszę: Każdy, kto od dziś będzie w jakikolwiek sposób krytykować Palikota - czy to dziennikarz, czy polityk, będzie odpowiedzialny za wzywanie do dokonania mordu na nim lub jego zwolennikach. Żeby nie było - Panie Palikot - Pana akcje wszelakie, delikatnie rzecz ujmując-nie trafiają w mój gust. Odpowiedz Link Zgłoś