15.11.10, 23:10
Mój eks mnie przesladuje i chce mi zabra dziecko!
Zobaczyl mnie z wózkiem na ulicy i szedł za mną. Mimo, że starałam się uciec, on podążał za mną aż do domu. Wygadywał głupoty, że to jego dziecko i jak mogłam je przed nim ukrywać.

Zażądał praw rodzicielskich, powiedział, że pójdzie do sądu. Oskarżał, że go zdradzam, chcial się do mojego domu wprowadzać twierdząc, że to jego.

Obudziłam się zlana potem, wystrachana, wymacalam w lożku, że facet, który koło mnie śpi to nie ten ze snu, dziecko w lóżeczku, nie podmienione, ale zasnąć nie mogłam już do budzika.

Eksa ze 4 lata nie widziałam i nie myślałam o nim, w mojej pamieci jego obraz jest zamglony. O co chodzi, skąd się nagle wziął?
Obserwuj wątek
    • coldcase Re: Horror 16.11.10, 01:36
      "Kiedy zamykają się nasze powieki, a ciało nieruchomieje, wtedy umysł zaczyna swoją nocną podróż po nieznanych ścieżkach i zaułkach snów... "

Nie powiem horror faktycznie,moja mama zawsze mowi,ze czlowiek spi to sni.Dobrze,ze na jawie wszystko jest jak ma byc smile
    • czar_bajry Re: Horror 16.11.10, 01:41
      może go szlag trafił i w ten subtelny sposób przyszedł się pożegnaćsmirk
      • katie3001 Re: Horror 16.11.10, 08:58
        Suellen obserwuje Twoje wypowiedzi na forum i widze,ze jestes osobą bardzo tutaj aktywną z duza ilością czasu. Widac to po tematach jakie zakladasz. nie mylsłas aby tę aktywnosc i czas przekuc na robienie czegos bardzije przydatnego i dające zarobek.
        wiem,ze masz dziecko ale szkoda takiej ilosci czasu wiec moze rozsadniejsze byłoby zagospodarowanie go pracą?
        • madame_zuzu Re: Horror 16.11.10, 09:08
          katie a co cie obchodzi co sueleen robi ze swoim czasem?? Ty tez widać masz dużo czasu, skoro wystarcza ci go na obserwowanie wątków Su. Może zajmij się czymś " bardziej przydatnym, dającym zarobek". tongue_out
        • sueellen Re: Horror 16.11.10, 20:55
          Nie żal Ci czasu na obserwowanie moich wypowiedzi?
          Może zajmij się czyms pozytecznym, - pracą na przykład?
    • plucha Re: Horror 16.11.10, 09:37
      Kiedyś, kiedy się rozstałam z moim eks i mieszkałam już z obecnym, eks zapytał obecnego : "Czy kiedy ona ci się znudzi to ooddasz mi ją z powrotem?"
      Ten tekst mną wstrząsnął i chyba jakieś echo tego wstrząsu wraca do mnie czasem w snach, w których jestem znowu z eks, zmuszam się do bycia z nim, prowadzę jakieś beznadziejne, miałkie rozmowy, uprawiam smutny i żałosny seks.... Prawdziwy horror. Też macam faceta obok po obudzeniu z takiego koszmaru smile
    • ciociacesia tez mi eks chcial dziecko zabrac 16.11.10, 10:04
      snilo mi sie to w momencie jak zabrał swój zad do hiszpanii i w zasadzie znaku zycia nie dawał
      ale nie wiem czemu gorszy byl sen kiedy urodzilam dziecko nowego faceta - najpierw mnie polozne ganiały - nie chcialy mi wpuscic ojca dziecka do porodu rodzinnego, potem mnie ze szpitala wypuscic nie chcialy jak powiedzial ze w takim razie wychodze, a potem przyszedl ex i sie asmial ze to dziecko taaakie brzydkie i jego bylo ladniejsze
      • pudelek09 Re: tez mi eks chcial dziecko zabrac 16.11.10, 13:56
        Co do snow horrorow!dzis w nocy ich doswiadczylam wielokrotnie. W realu-jade wczoraj z kolezanka pozyczonym autem,dojezdzam do swiatel,na hamulec,a auto jedzie!!!i to coraz szybciej!Przede mna wypasiona fura,juz nas w niej widzialam.skrecilam na trawe(na szczecie bylo gdzie),przed samym drzewem i slupem,poszly dwa kola!poprostu szok!Myslalm ze zejde na zawal!Nerwy jak chole...a nocy-co zamykalam oczy to widzialam jak dojezdzamy do poprzedzajcego auta rozpedzone,co przysnelam-to snil mi sie ten huk (peknietych kol?).Rano wstalam niewyspana,z bolem glowy.
    • lola211 Re: ciesz sie, ze to tylko sen 16.11.10, 15:22
      Niektórzy tak maja w realu.Np moja byla bratowa.Jest kolejny eks sie zawzial i wlasnie w sądzie walczy o dziecko, sprawe ma juz prawie wygrana.Bardzo sie ciesze, bo jej sie wydawalo, ze facet jest od tego by zaplodnic, placic alimenty i trzymac sie z dala od niej i dziecka.Z pierwszym sie jej udalo, na drugim sie potknela,patenciara.

Aha- to tylko tak apropos byłych, nie ma analogii z twoim przypadkiem.
      • sueellen Re: ciesz sie, ze to tylko sen 16.11.10, 20:58
        No dobrze, ale moje dziecko ma 10 miesięcy a ja eksa 4 lata na oczy nie widziałam, więc nie ma szans aby to mogło być naprawdę!
        • bluealabama.1 Re: ciesz sie, ze to tylko sen 16.11.10, 21:18
          mnie też ostatnio śnią się koszmary,noc w noc,nie wiem dlaczego,trwa to już około miesiąca,żadnych traumatycznych przeżyć w tym czasie nie miałam...a śnią mi się okropne rzeczy-najgorszy był sen,że mój synek się utopił-straszny,potwornie realistyczny,obudziłam się z wrzaskiem i przez cały dzień nie mogłam dojść do siebie,widziałam synka leżącego nieruchomo na piasku,słyszałam płacz ludzi zgromadzonych wokół jego ciałka,do dziś dreszcze mnie przechodzą jak o tym myślę... drugi,powaracający koszmar,to wizja końca świata- śnią mi się potężne fale tsunami,rozstępująca się ziemia itp. a film "2012" oglądałam już jakiś czas temu i nie zrobił na mnie piorunującego wrażenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka