baba06 28.11.10, 21:48 ja kibicuję Monice, nie jest może mistrzynią parkietu, ale uważam,że zrobiła ogromny postęp, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eilian Re: Taniec z gwiazdami,ktos ogląda finał? 28.11.10, 22:11 Ja tak jednym okiem (drugie w necie), widziałam jej czaczę i bardzo mi się podobała, tak swobodnie, super. Poza tym sympatyczna dziewczyna, nie jakaś nawiedzona "diva" jak Górniakowa. A Stalińską szlag trafił, he he he... Odpowiedz Link Zgłoś
irmaaa Re: Taniec z gwiazdami,ktos ogląda finał? 28.11.10, 22:15 Stalińska rzeczywiście nie umiała ukryć emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Taniec z gwiazdami,ktos ogląda finał? 28.11.10, 22:27 O tak szlag ją trafił o to dość mocno Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Taniec z gwiazdami,ktos ogląda finał? 28.11.10, 22:12 Oglądałam, nie kibicowałam nikomu. Natomiast nie przypuszczałam, że Monika będzie tak hmmm nie wiem jak to nazwać skromna? Odpowiedz Link Zgłoś
baba06 Re: Taniec z gwiazdami,ktos ogląda finał? 28.11.10, 22:20 "że Monika będzie tak hmmm nie wiem jak to nazwać skromna?" bo Monika taka jest Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Taniec z gwiazdami,ktos ogląda finał? 28.11.10, 22:26 hehe ciekawość mnie zeżre więc zapytam Skąd wiesz, że ona taka jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
baba06 Re: Taniec z gwiazdami,ktos ogląda finał? 29.11.10, 09:08 "Skąd wiesz, że ona taka jest ?" bo miałam przyjemność ją poznać Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Taniec z gwiazdami,ktos ogląda finał? 28.11.10, 23:05 Ja kibicowałam Stalińskiemu, ale Pyrek też była w porządku. A jej partner Rowiński - bardzo sympatyczny człowiek. Ten finał oglądałam z dużą przyjemnością - same przyjemne postaci, bez zadęcia, pseudoamatorów typu Urbańska czy Kazadi czy też nadmiernego gwiazdorzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
enjoy_th_e_silence Re: Taniec z gwiazdami,ktos ogląda finał? 28.11.10, 23:08 ja w ogole nie wiem, kto jest gwiazda, a kto tancerzem. Jedyne co dobre, to fakt, ze babe z zaszytymi oczami (edzia) wyrzucono. Odpowiedz Link Zgłoś
olcia029 Re: Taniec z gwiazdami,ktos ogląda finał? 28.11.10, 23:21 Stalińska miała minę niezłą Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Taniec z gwiazdami,ktos ogląda finał? 28.11.10, 23:25 Jakby Wasz ukochany synuś przegrał też byście miały minę . Monika fajna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
olcia029 Re: Taniec z gwiazdami,ktos ogląda finał? 28.11.10, 23:33 ale ona miała strasznie, aż za bardzo raczej Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: Taniec z gwiazdami,ktos ogląda finał? 29.11.10, 09:11 kol.3 napisała: > Jakby Wasz ukochany synuś przegrał też byście miały minę co Ty opowiadasz? trzeba umieć przegrywać z godnością, a to babsko jest wredne, zawistne i głupie na dodatek. dobrze, że pokazywali tylko jej minę, a nie dali jej przypadkiem dojść do głosu. osobiście palnęłabym sobie w łeb gdybym miała mieć taką teściową. Odpowiedz Link Zgłoś
baba06 Re: Setia 29.11.10, 09:15 "...a to babsko jest wredne, zawistne i głupie na dodatek" skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: Setia 29.11.10, 09:58 Bogu dzięki, nie ale pani dosyć często pojawia się w różnych stacjach telewizyjnych, za każdym razem dając się poznac od takiej właśnie strony, a jej nadopiekuńczość w stosunku do syna i grymasy jakie robi siedząc na widowni dopełniają wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś